Απίστευτο βίντεο: Το Paros Jet παλεύει με τα κύματα στη Νάξο!

Είχε 9 μποφόρ!

Απίστευτο βίντεο: Το Paros Jet παλεύει με τα κύματα στη Νάξο!

Απίστευτο βίντεο με το πλοίο Paros Jet να δίνει μάχη με τα κύματα έξω από το λιμάνι της Νάξου, όπου έπνεαν άνεμοι εντάσεων 9 μποφόρ!

Εν αναμονή να προσεγγίσει το λιμάνι της Νάξου, ο επιδέξιος καπετάνιος του Paros Jet «δαμάζει» τα κύματα έξω από τον κυματοθραύστη.

Όλα συμβαίνουν χθες Κυριακή (30-06-2019) με τους ανέμους να φτάνουν τα 8 και τοπικά τα 9 μποφόρ. Τα κύματα χτυπούν με ορμή το λιμάνι του νησιού.

Τα πλοία πολλά και το λιμάνι μικρό, οπότε αναγκαστικά θα πρέπει να περιμένει το καθένα τη σειρά του. Το Paros Jet περίμενε έξω από τον κυματοθραύστη.

Όταν βλέπεις από μακριά το πλοίο κάνεις το σταυρό σου νομίζοντας ότι τα 8-9 μποφόρ θα το ρίξουν στα βράχια. Λόγω των ισχυρών ανέμων το πλοίο γέρνει δεξιά κι αριστερά με δύναμη βουτώντας μέσα στα κύματα μένοντας όμως σταθερά στη θέση του για 15 λεπτά περίπου.

Οι επιδέξιοι χειρισμοί του καπετάνιου, το κρατούν εκεί με ασφάλεια μέχρι να φύγει το Blue Star Delos και να δέσει λίγο αργότερα με ασφάλεια στο λιμάνι της Νάξου. Δείτε το βίντεο του naxostimes.gr

Συναγερμός στον Πειραιά! Πλοίο με 127 επιβάτες επιστρέφει εσπευσμένα στο λιμάνι!

Συναγερμός στον Πειραιά, μετά την είδηση ότι πλοίο με 127 επιβάτες επιστρέφει εσπευσμένα στο λιμάνι!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, μηχανική βλάβη στην αριστερή κύρια μηχανή του παρουσίασε το επιβατηγό καταμαράν «Supercat» 3 ναυτικά μίλια από τη νησίδα του Αγίου Γεωργίου.

Το πλοίο με 127 επιβάτες που είχε αναχωρήσει στις 7 το πρωί από το λιμάνι του Πειραιά για Μήλο, Φολέγανδρο, Θήρα, Ιο, Νάξο, Μύκονο επιστρέφει αυτοδύναμα στον Πειραιά και δεν έχει αιτηθεί συνδρομής.

Συναγερμός στον Πειραιά! Πλοίο με 127 επιβάτες επιστρέφει εσπευσμένα στο λιμάνι!