Ασύλληπτη τραγωδία! Αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου!

Τρομακτικό τροχαίο!

Ασύλληπτη τραγωδία! Αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου!

Τρομακτικό τροχαίο! Αυτοκίνητο παρέσυρε και εκσφενδόνισε πεζό άντρα στην εθνική οδό Πατρών- Πύργου! Ασύλληπτη τραγωδία!

Ένας άντρας κοντά στα 40-45, βρισκόταν πεζός στο σημείο το οποίο έμελλε να είναι και ο τόπος που θα αφήσει την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με πληροφορίες, η ταυτότητα του ακόμα δεν έχει γίνει γνωστή, καθώς δεν έφερε κανένα προσωπικό έγγραφο. Η σορός του άνδρα μεταφέρθηκε στο Νεκροτομείο Πατρών προκειμένου να γίνει νεκροψία/νεκροτομή, αλλά και δακτυλοσκόπηση ώστε να γίνει η ταυτοποίηση του.

Το μόνο στοιχείο που έχουν οι αρχές είναι ένα τατουάζ που φέρει ο άτυχος άντρας στο δεξί του χέρι. Τον άτυχο άνδρα, εντόπισε διερχόμενος οδηγός στη μέση του δρόμου, ο οποίος και ειδοποίησε τις αρχές. Σύμφωνα με τα πρώτα στοιχεία, το όχημα εκσφενδόνισε τον πεζό άντρα και στην συνέχεια τον παράτησε εκεί.

Η επίσημη ανακοίνωση της ΕΛ.ΑΣ

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών σχηματίστηκε δικογραφία για θανατηφόρο τροχαίο δυστύχημα, το οποίο συνέβη σήμερα τα ξημερώματα, στο 26ο χιλιόμετρο της Νέας Εθνικής Οδού Πατρών – Πύργου, στο ύψος του Γομοστού, κατά το οποίο, άγνωστο άτομο, οδηγώντας όχημα, παρέσυρε και τραυμάτισε θανάσιμα πεζό άνδρα και εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου ατυχήματος.

Από τους αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Πατρών ενεργείται προανάκριση για τα ακριβή αίτια και τις συνθήκες πρόκλησης του τροχαίου ατυχήματος, ενώ διενεργούνται έρευνες για τον εντοπισμό και τη σύλληψη του δράστη που εγκατέλειψε τον τόπο του τροχαίου οχήματος.

Θανατηφόρο τροχαίο-σοκ στη Λέσβο: "Καρφώθηκε" με τη μηχανή σε πινακίδα!

Θανατηφόρο τροχαίο-σοκ σημειώθηκε στη Λέσβο, όταν ένας 29χρονο "καρφώθηκε" με τη μηχανή του σε πινακίδα!

Στο πένθος βυθίστηκε η τοπική κοινωνία στην Καλλονή Λέσβου από το τροχαίο δυστύχημα ενός 29χρονου μοτοσικλετιστή ο οποίος έφυγε από τη ζωή τα ξημερώματα της Δευτέρας (01/07).

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα lesvospost.com, το τροχαίο δυστύχημα σημειώθηκε στο οδικό δίκτυο Καλλονής-Μυτιλήνης. Ο 29χρονος οδηγώντας μηχανή ξέφυγε από την πορεία του, με αποτέλεσμα να προσκρούσει σφοδρά πάνω σε πινακίδα σήμανσης και να βρει ακαριαίο θάνατο.

Ηταν το πέμπτο θύμα τροχαίου τον τελευταίο μήνα

Σημειώνεται ότι ο 29χρονος που έχασε τη ζωή του ήταν το πέμπτο άτομο που χάνει τη ζωή του μετά από τροχαίο. Πιο πρόσφατο περιστατικό ήταν αυτό τα μεσάνυχτα του Σαββάτου στις 26 Ιουνίου όταν τρία άτομα σκοτώθηκαν σε τροχαίο με μηχανές.

Σοκ στην Θεσσαλονίκη! Αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονο με ηλεκτρικό πατίνι!

Σοκ στην Θεσσαλονίκη έχει προκαλέσει η είδηση ότι αυτοκίνητο παρέσυρε 13χρονο με ηλεκτρικό πατίνι!

Το τροχαίο σημειώθηκε σήμερα το πρωί στην περιοχή της Τούμπας στη Θεσσαλονίκη.

Όλα συνέβησαν στις 10.30, όταν Ι.Χ. παρέσυρε κάτω από άγνωστες μέχρι στιγμής συνθήκες το 13χρονο με το πατίνι, στην οδό Γρηγορίου Λαμπράκη. Το ανήλικο αγόρι μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμένο, με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο Νοσοκομείο.

Σοκ! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε φανάρι στη λεωφόρο Κηφισίας!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε φανάρι στη λεωφόρο Κηφισίας!

Σοβαρό τροχαίο με τρεις τραυματίες, ένας εκ των οποίων σοβαρά, σημειώθηκε την Κυριακή το βράδυ στη λεωφόρο Κηφισίας, στο ύψος του νοσοκομείου ΚΑΤ.

Το όχημα, πιθανόν λόγω υπερβολικής ταχύτητας, βγήκε εκτός πορείας και προσέκρουσε με σφοδρότητα στο φανάρι.

Για τον απεγκλωβισμό των τριών ατόμων που επέβαιναν σε αυτό, χρειάστηκε η επέμβαση της πυροσβεστικής. Στην επιχείρηση μετείχαν τρία οχήματα, με οκτώ άντρες.

Οι τρεις τραυματίες παρελήφθησαν από ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ.