Θρίλερ στο Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Σοκαριστικό θέαμα!

Θρίλερ στο Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Θρίλερ στο Μαρούσι, με άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του! Που οδηγούνται οι Αρχές για τα αίτια του θανάτου;

Ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε μέσα στο αυτοκίνητό του- αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη ίσως οδήγησαν στον θάνατό του.

Τραγικό τέλος μέσα στο αυτοκίνητό του, βρήκε ένας άνδρας περίπου 55 ετών, στο Μαρούσι. Ο άνθρωπος εντοπίσθηκε νεκρός από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος, περίπου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Θρίλερ στο Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, ο άνθρωπος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη να οδήγησαν στο θάνατό του.

Ο άτυχος άνδρας είχε προλάβει να σταθμεύσει κανονικά το αυτοκίνητό του στον παράδρομο, ενδεχομένως έχοντας αισθανθεί αδιαθεσία, αλλά δεν πρόλαβε να ζητήσει και να λάβει βοήθεια.

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής, σκορπώντας μεγάλη θλίψη!

Σε ηλικία 50 ετών πέθανε πριν λίγες μέρες γνωστός παρουσιαστής! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή!

Ο Άγγλος παρουσιαστής Fungi ή αλλιώς James Clarke, είχε σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» χρόνια εξάρτηση από το αλκοόλ γεγονός που επιβάρυνε πολύ την υγεία του.

Μιλώντας στην Sun, η πρώην συνεργάτης του Donna Reilly, 44 ετών, ανέφερε ότι η 29χρονη κόρη του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!