Σοκ στην Κρήτη! Βρήκαν 3,5 μηνών μωρό νεκρό!

Μαύρες διακοπές έκαναν...

Σοκ στην Κρήτη! Βρήκαν 3,5 μηνών μωρό νεκρό!

Σοκ έχει προκαλέσει η είδηση στην Κρήτη! Βρήκαν 3,5 μηνών μωρό νεκρό!

Το πρωί της Τετάρτης,σε ξενοδοχείο της Χερσονήσου στην Κρήτη, ένα βρέφος βρέθηκε νεκρό από τους γονείς του.

Το ζευγάρι των Βρετανών, 49 ο άνδρας και 39 ετών η γυναίκα, που ήρθαν για διακοπές στην Κρήτη, δεν μπορούσαν να φανταστούν ότι οι λίγες μέρες χαράς και ξεγνοιασιάς, θα μετατρέπονταν σε εφιάλτη, και θα αντίκριζαν το μόλις 3,5 μηνών κοριτσάκι τους νεκρό.

Σύμφωνα με την ιστοσελίδα Ekriti, οπως είπαν στην κατάθεσή τους, κοιμήθηκαν με το μωρό ανάμεσά τους στο ίδιο κρεβάτι, και το πρωί κατάλαβαν ότι δεν είχε τις αισθήσεις του.

Κάλεσαν ασθενοφόρο ιδιωτικού κέντρου όπου οι διασώστες διαπίστωσαν ότι το βρέφος είχε καταλήξει.

Η σορός μεταφέρθηκε στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου, όπου θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή για να διαπιστωθούν τα αίτια που οδήγησαν στον θάνατο το βρέφους.

Θρίλερ στο Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Θρίλερ στο Μαρούσι, με άνδρα που βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του! Που οδηγούνται οι Αρχές για τα αίτια του θανάτου;

Ο άτυχος άνδρας ξεψύχησε μέσα στο αυτοκίνητό του- αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας που σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη ίσως οδήγησαν στον θάνατό του.

Τραγικό τέλος μέσα στο αυτοκίνητό του, βρήκε ένας άνδρας περίπου 55 ετών, στο Μαρούσι. Ο άνθρωπος εντοπίσθηκε νεκρός από άνδρες της ομάδας ΔΙΑΣ, στον παράδρομο της Κηφισίας, στο ρεύμα καθόδου, στο ύψος, περίπου του Ολυμπιακού Σταδίου.

Θρίλερ στο Μαρούσι: Άνδρας βρέθηκε νεκρός μέσα στο αυτοκίνητό του!

Σύμφωνα με πληροφορίες, από έγγραφα που εντόπισαν οι αστυνομικοί στο αυτοκίνητο, ο άνθρωπος αντιμετώπιζε σοβαρό πρόβλημα υγείας, το οποίο σε συνδυασμό με την αφόρητη ζέστη να οδήγησαν στο θάνατό του.

Ο άτυχος άνδρας είχε προλάβει να σταθμεύσει κανονικά το αυτοκίνητό του στον παράδρομο, ενδεχομένως έχοντας αισθανθεί αδιαθεσία, αλλά δεν πρόλαβε να ζητήσει και να λάβει βοήθεια.

Θρήνος: Πέθανε σε ηλικία 24 ετών γνωστή αθλήτρια!

Θρήνος για την γνωστή αθλήτρια που πέθανε σε ηλικία μόλις 24 ετών!

Η τραγωδία που όλοι φοβόντουσαν από το απόγευμα του περασμένου Σαββάτου, δυστυχώς έγινε πραγματικότητα.

Μετά από τρεις ημέρες αδιάλειπτης έρευνας από δύτες στη λίμνη Κόμο, το σώμα της Φλοριάνα Ισμαΐλιβρέθηκε σε βάθος 204 μέτρων.

Παίκτρια της Εθνικής Ελβετίας και της Γιουνγκ Μπόις, η Ισμαΐλι εξαφανίστηκε το Σάββατο (29/6) το απόγευμα, κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού με βάρκα στη φημισμένη ιταλική λίμνη, μαζί με μια φίλη της.

Αφού βούτηξε στο νερό, η 24χρονη αθλήτρια δεν εμφανίστηκε ποτέ ξανά.

Η φίλη της σήμανε συναγερμό και στη συνέχεια ξεκίνησαν οι έρευνες για τον εντοπισμό της, με τη γνωστή θλιβερή κατάληξη.

Νεκρή αθλήτρια

Νεκρή αθλήτρια