Τραγωδία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του! 6 νεκροί! (Βίντεο)

Δεν άφησε τίποτα όρθιο!

Τραγωδία: Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του! 6 νεκροί! (Βίντεο)

Τραγωδία! Ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του! 6 νεκροί!

Σοκάρει το βίντεο που κάνει τον γύρο του διαδικτύου με τον φονικό ανεμοστρόβιλο!

Στιγμές τρόμου έζησαν οι κάτοικοι της πόλης Καγιουάν στην Κίνα όταν ένας ανεμοστρόβιλος σάρωσε τα πάντα στο πέρασμά του με αποτέλεσμα έξι άνθρωποι να χάουν τη ζωή τους και άλλοι 190 να τραυματιστούν.

Τα βίντεο από τη στιγμή που ο ανεμοστρόβιλος χτύπησε την πόλη που βρίσκεται στη βορειοανατολική Κίνα αποτυπώνουν την ένταση του φαινομένου με δέντρα να ξεριζώνονται, τζάμια να σπάνε και αυτοκίνητα να αναποδογυρίζουν.

Το καταστροφικό πέρασμα του ανεμοστρόβιλου που χτύπησε το απόγευμα της Τετάρτης, διήρκησε περίπου 15 λεπτά σύμφωνα με κινεζικά μέσα ενημέρωσης.

Σύμφωνα με την εθνική μετεωρολογική υπηρεσία της Κίνας η ταχύτητα του ανέμου έφτασε μέχρι και τα 82 χλμ./ώρα.

Οι επιστήμονες αναζητούν πλέον τα αίτια της εμφάνιση του ανεμοστρόβιλου καθώς τέτοια φαινόμενα είναι σπάνια στην περιοχή.

Δείτε τα σχετικά βίντεο:

Ισχυρός σεισμός 6,5 Ρίχτερ κοντά σε νησί!

Ισχυρός σεισμός μεγέθους 6,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ σημειώθηκε κοντά σε νησί!

Οι κάτοικοι ήταν έντρομοι και υπάρχει φόβος!

Ισχυρός σεισμός 6,5 βαθμών σημειώθηκε σε μια περιοχή βορειοδυτικά της νήσου Βανκούβερ, στις ακτές του Καναδά στον Ειρηνικό Ωκεανό, γνωστοποίησε πριν από λίγο το αμερικανικό γεωλογικό ινστιτούτο (USGS).

Δεν έχει εκδοθεί ως τώρα προειδοποίηση για τσουνάμι — σεισμικά παλιρροϊκά κύματα — ενώ δεν υπάρχουν τουλάχιστον μέχρι στιγμής πληροφορίες για θύματα ή ζημιές εξαιτίας της ισχυρής σεισμικής δόνησης, που σύμφωνα με το USGS είχε μικρό εστιακό βάθος, 10 χιλιομέτρων, και επίκεντρο θαλάσσια περιοχή περίπου 225 χιλιόμετρα βορειοδυτικά του Πορτ Χάρντι. Σεισμός ταρακούνησε και την Κάρπαθο!

Σεισμός αναστάτωσε την Κρήτη!

Iσχυρή σεισμική δόνηση έγινε αισθητή ένα λεπτό μετά τις 7.00 το πρωί στην Κρήτη και προκάλεσε αναστάτωση.

Η δόνηση έγινε ιδιαίτερα αισθητή σε περιοχές του Ηρακλείου.

Σύμφωνα με το Ευρωμεσογειακό Σεισμολογικό Κέντρο ο σεισμός είχε ένταση 4,4 βαθμούς και σημειώθηκε ανοιχτά του Ηρακλείου, και συγκεκριμένα σε απόσταση 19 χιλιομέτρων βορειοανατολικά και με εστιακό βάθος μόλις στα 5 χιλιόμετρα.
Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, η ένταση του ήταν 4,1 Ρίχτερ και το εστιακό βάθος στα 12 χιλιόμετρα.

σεισμός κρήτη σήμερα τώρα