Σοκ! Ισχυρή έκρηξη με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Έσπευσαν δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Σοκ! Ισχυρή έκρηξη με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Σοκ προκαλεί η είδηση ότι σημειώθηκε ισχυρή έκρηξη με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Στην περιοχή βρίσκονται δυνάμεις της αστυνομίας και ασθενοφόρα.

Έκρηξη σε όχημα σημειώθηκε πριν λίγη ώρα στην τουρκική πόλη Ρεϊχανλί, στα σύνορα με τη Συρία. Αλλά να σας θυμίσουμε και ότι στη Συρία πέθαναν 14 άνθρωποι από έκρηξη αυτοκινήτου!

Σύμφωνα με τουρκικά Μέσα Μαζικής Ενημέωσης, δύο άνθρωποι έχασαν ακαριαία την ζωή τους, ενώ υπάρχουν δεκάδες τραυματίες.Οι τουρκικές αρχές έχουν ξεκινήσει σχετική έρευνα.

Δείτε τις σχετικές φωτογραφίες στο Twitter:

Πηγή: athensmagazine.gr

Συναγερμός στην Κυψέλη! Έπιασε φωτιά!

Συναγερμός σήμανε στην Κυψέλη! Έπιασε φωτιά!

Στην Πυροσβεστική Υπηρεσία έπεσε σήμα κινδύνου, έπειτα από την εκδήλωση φωτιάς σε διαμέρισμα β' ορόφου, που βρίσκεται επί της οδού Πάρνηθος στην Κυψέλη.

Επί τόπου έσπευσαν οκτώ πυροσβέστες με τέσσερα οχήματα ενώ σύμφωνα με την Πυροσβεστική Υπηρεσία, δεν χρειάστηκε να γίνουν απεγκλωβισμοί ατόμων ή να εκκενωθούν άλλα διαμερίσματα.

Φωτιά στην Εύβοια: Σύλληψη 64χρονου για εμπρησμό! Απίστευτο το πώς έβαλε την πυρκαγιά!

Στη σύλληψη ενός 64χρονου για εμπρησμό προχώρησαν οι Αρχές, για την φωτιά στην Εύβοια! Απίστευτος ο τρόπος με τον οποίο έβαλε την πυρκαγιά!

Η μεγάλη φωτιά βρίσκεται σε εξέλιξη!

Σε μία σύλληψη ενός ατόμου έχει προχωρήσει η αστυνομία για τη φωτιά που είναι σε εξέλιξη στην Εύβοια.

Πρόκειται για έναν 64χρονο, κάτοικο της περιοχής Μανίκια στην Εύβοια, ο οποίος σύμφωνα με την Πυροσβεστική, έκαιγε ξερά χόρτα έξω από το σπίτι του. Σύμφωνα με τα στοιχεία η φωτιά ξεκίνησε από τον περιβάλλοντα χώρο του σπιτιού του.

O 64χρονος συνελήφθη από πυροσβέστες και αναμένεται να οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Χαλκίδας. Κλιμάκιο της Διεύθυνσης Αντιμετώπισης Εγκλημάτων Εμπρησμού (Δ.Α.Ε.Ε.) βρίσκεται στην περιοχή της Εύβοιας, προς διερεύνηση των αιτιών, για τις πυρκαγιές που είναι σε εξέλιξη στον Άγιο Γεώργιο και στο Πυργί. Το ξέρατε πως άνοιξε ξανά η ταβέρνα στο Μάτι, όπου είχαν "χαθεί" 26 άνθρωποι στη φονική πυρκαγιά!