Τραγωδία στη Θήβα! 28χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Τον μαχαίρωσαν...

Τραγωδία στη Θήβα! 28χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Τραγωδία στη Θήβα! 28χρονος νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Σοβαρά τραυματισμένο βρήκε μέσα στο σπίτι του η αστυνομία έναν 28χρονο άνδρα από τη Θήβα το πρωί του Σαββάτου.

Συγκεκριμένα, η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό σήμερα το πρωί στις 6:30. Όταν έφτασε στο σημείο βρήκε τον 28χρονο μέσα στα αίματα και τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Πιθανή οικογενειακή τραγωδία στη Θήβα
Οι γιατροί είπαν ότι τα τραύματα ήταν από μαχαίρι και τώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν τι ακριβός έγινε. Το ρεπορτάζ λέει ότι ο 28χρονος διέμενε με τον πατέρα του και ίσως με τον αδελφό του. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος οικογενειακός καβγάς που να είχε τραγική κατάληξη, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα έχουν απαντήσεις.

Σοκ στην Καβάλα! Καυγάς εξελίχθηκε σε δολοφονία!

Σοκ στην Καβάλα! Καυγάς εξελίχθηκε σε δολοφονία!

Το έγκλημα έγινε μπροστά στα μάτια και άλλων ατόμων.

Ανάστατοι είναι οι κάτοικοι στις Ελευθερές του δήμου Παγγαίου στην Καβάλα, μετά την δολοφονία ενός Βούλγαρου από έναν ηλικιωμένο κάτοικο του χωριού, με τον οποίο διαπληκτίστηκε για ασήμαντη αιτία μέσα σε ένα σπίτι της περιοχής, το απόγευμα της Πέμπτης. Μάλιστα.

Οι πρώτες πληροφορίες αναφέρουν ότι ο δράστης είχε συναντηθεί σε σπίτι κοινών φίλων με το θύμα, που κατοικούσε στην κοινότητα του Πλατανοτόπου. Όμως, καυγάδισαν έντονα με πιθανή αιτία μια μικρή διαφορά οικονομικής φύσης και ο ηλικιωμένος Έλληνας άρπαξε μια κυνηγετική καραμπίνα, με την οποία πυροβόλησε εν ψυχρώ τον άτυχο αλλοδαπό πριν προλάβει κάποιος να τον εμποδίσει.

Το θύμα τραυματίστηκε θανάσιμα, ενώ ο δράστης προσπάθησε να διαφύγει. Όμως, εντοπίστηκε από αστυνομικούς που κλήθηκαν στην περιοχή και συνελήφθη. Ήδη κρατείται στο τοπικό αστυνομικό τμήμα και σε βάρος του σχηματίζεται δικογραφία για ανθρωποκτονία από πρόθεση και παράβαση του νόμου περί όπλων, με την οποία θα οδηγηθεί αύριο στον εισαηηελέα Πλημμελειοδικών Καβάλας.

Σοκάρει η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου που νικήθηκε από τον καρκίνο!

Σοκ προκαλεί η οικογενειακή ιστορία του 17χρονου μοντέλου, που έχασε τη μάχη με τον καρκίνο!

Η ίδια έδωσε σκληρή μάχη με τον καρκίνο τους τελευταίους 9 μήνες, αλλά τελικά δεν τα κατάφερε. Η Κρίστι Κρανά έγραψε χαρακτηριστικά στο Facebook: «Οι συνεργάτες μου και εγώ είμαστε συγκλονισμένοι. Έφυγε από την ζωή το μοντέλο μας Υβέτ μετά από 9 μήνες σκληρής μάχης με τον καρκίνο… Μόλις 17 χρόνων… Ήταν ένα καλόψυχο, πανέμορφο, ευγενικό πλάσμα, που πάντα έλεγε ευχαριστώ σε οτιδήποτε κάναμε για εκείνη. Θα έκανε μεγάλη καριέρα και στην Ελλάδα και στο εξωτερικό. Κουράγιο στην υπεροχή μανούλα της. Ήταν το μοναχοπαίδι της. Αύριο 4/7 στις 11:00 στο κοιμητήριο της Ηλιούπολης θα είμαστε όλοι εκεί για να πούμε το τελευταίο αντίο στο κοριτσάκι μας. Θερμή παράκληση τα κορίτσια και αγόρια που ήταν μαζί της στη σχολή θα ήθελα να είναι μαζί μας αύριο. Δεν θα την ξεχάσουμε ποτέ. Θα είναι πάντα στην καρδιά μας».

Η Κρίστι Κρανά μίλησε στην εφημερίδα Espresso και αποκάλυψε τη συγκλονιστική οικογενειακή ιστορία της 17χρονης.

«Η ζωή της δεν ήταν εύκολη. Η μαμά της ήταν από τη Βουλγαρία και ο μπαμπάς της Νιγηριανός, ο οποίος δεν την αναγνώρισε ποτέ. Αυτό τις πονούσε πολύ, όμως δεν στάθηκε εμπόδιο στο να ζουν με αξιοπρέπεια. Άλλωστε, η μητέρα της είναι πολύ μορφωμένη, για αυτό και η κορούλα της ήταν τόσο ευγενικό, αγγελικό πλάσμα» ανέφερε χαρακτηριστικά στην Espresso η ιδιοκτήτρια πρακτορείου μοντέλων.