Κρήτη: Τραγωδία στα Μάλια με 2 νεκρούς!

Νεκροί ένας άνδρας και μια γυναίκα!

Κρήτη: Τραγωδία στα Μάλια με 2 νεκρούς!

Τραγωδία στην Κρήτη και συγκεκριμένα στα Μάλια με 2 νεκρούς!

Θανατηφόρο τροχαίο σημειώθηκε, σύμφωνα με το cretapost.gr, τα ξημερώματα στην Κρήτη, με θύματα έναν άνδρα και μία γυναίκα, πιθανότατα αλλοδαπούς, ενώ μία ακόμη γυναίκα δίνει μάχη να κρατηθεί στη ζωή στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου όπου και μεταφέρθηκε.

Το δυστύχημα σημειώθηκε γύρω στις 6:00 το πρωί στο παραλιακό οδικό δίκτυο των Μαλίων του Δήμου Χερσονήσου, κάτω από αδιευκρίνιστες ακόμη συνθήκες.


Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, στο θανατηφόρο τροχαίο ενεπλάκησαν ένα ΙΧ αυτοκίνητο και ένα δίκυκλο, με αποτέλεσμα τραγικό θάνατο να βρουν δύο άτομα και ένα τρίτο να χαροπαλεύει.

Στο σημείο της τραγωδίας έσπευσαν ασθενοφόρα του ΕΚΑΒ που παρέλαβαν την βαρύτατα τραυματισμένη γυναίκα μεταφέροντας την στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Ηρακλείου ενώ οι σοροί των άλλων δύο επιβαινόντων οδηγήθηκαν στο νεκροτομείο για τη διαδικασία της νεκροψίας – νεκροτομής.


Τα ακριβή αίτια του τρομακτικού τροχαίου διερευνώνται από τις αρχές.

Τραγωδία στη Θήβα! 28χρονος βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Τραγωδία στη Θήβα! 28χρονος νεαρός βρέθηκε νεκρός μέσα στο σπίτι του!

Σοβαρά τραυματισμένο βρήκε μέσα στο σπίτι του η αστυνομία έναν 28χρονο άνδρα από τη Θήβα το πρωί του Σαββάτου.


Συγκεκριμένα, η αστυνομία ενημερώθηκε για το περιστατικό σήμερα το πρωί στις 6:30. Όταν έφτασε στο σημείο βρήκε τον 28χρονο μέσα στα αίματα και τραυματισμένο στην κοιλιακή χώρα. Ο νεαρός διακομίστηκε στο νοσοκομείο της Θήβας όπου λίγη ώρα αργότερα άφησε την τελευταία του πνοή, σύμφωνα με το lamiareport.gr.

Πιθανή οικογενειακή τραγωδία στη Θήβα
Οι γιατροί είπαν ότι τα τραύματα ήταν από μαχαίρι και τώρα οι αστυνομικοί κάνουν έρευνα για να διαπιστώσουν τι ακριβός έγινε. Το ρεπορτάζ λέει ότι ο 28χρονος διέμενε με τον πατέρα του και ίσως με τον αδελφό του. Δεν αποκλείεται να υπήρξε κάποιος οικογενειακός καβγάς που να είχε τραγική κατάληξη, ωστόσο όλα τα ενδεχόμενα παραμένουν ανοιχτά. Οι αστυνομικοί της Ασφάλειας Θηβών ελπίζουν ότι πολύ σύντομα θα έχουν απαντήσεις