Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής...

Το ανακοίνωσε ο γιος τους στο Facebook σήμερα!

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής...

Θρήνος! Έφυγε από τη ζωή γνωστός τραγουδιστής...

Η ανακοίνωση που βύθισε σε θλίψη πολύ κόσμο...

Ο Βραζιλιάνος Ζοάο Ζιλμπέρτο, ένας από τους θρύλους της μπόσα νόβα, πέθανε σε ηλικία 88 ετών, ανακοίνωσε σήμερα μέσω του Facebook ο γιός του, ο Ζοάο Μαρτσέλο.

«Ο πατέρας μου πέθανε. Η μάχη του ήταν ευγενής, προσπάθησε να διατηρήσει την αξιοπρέπειά του ενώ έχανε την αυτονομία του», έγραψε ο Ζοάο Μαρτσέλο γι’ αυτόν τον θρύλο της βραζιλιάνικης μουσικής που ζούσε κατεστραμμένος οικονομικά και μόνος του στο Ρίο. Νεκρός ο 35χρονος Μανούσος Κονταράκης!

Ο Ζιλμπέρτο γεννήθηκε στην πολιτεία Μπαΐα. Από μικρή ηλικία η μουσική έγινε μέρος της ζωής του. Ο παππούς του του χάρισε την πρώτη του κιθάρα σε ηλικία 14 ετών κι εκείνος άρχισε να τραγουδάει στις 18.
Αφού μετακόμισε στο Ρίο, κυκλοφόρησε το πρώτο 45αρι το 1951 και για επτά χρόνια η καριέρα του Ζοάο ήταν φτωχή. Σπάνια είχε δουλειά, εξαρτιόταν από τους φίλους του και έπεσε σε χρόνια κατάθλιψη.

Ακολούθησε όμως το Chega de Saudade το 1959, το οποίο σηματοδότησε την αρχή της μπόσα νόβα. Το άλμπουμ Getz / Gilberto (1964) με τον Αμερικανό σαξοφωνίστα, Σταν Τκέτς, πούλησε εκατομμύρια αντίτυπα, κέρδισε πολλά βραβεία Grammy και έκανε γνωστή τη μπόσα νόβα σε όλο τον κόσμο.

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Άφησε την τελευταία του πνοή ο...

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή γνωστός ηθοποιός!

Θρήνος επικρατεί στην showbiz, αφού έφυγε από τη ζωή γνωστός ηθοποιός που σημάδεψε τα παιδικά μας χρόνια με την σειρά που πρωταγωνιστούσε.

Σε ηλικία 75 ετών “έφυγε” από τη ζωή ο Max Wright. Ο γνωστός ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή στο σπίτι του, στην Hermosa Beach της California, έπειτα από μεγάλη μάχη που έδινε με τον καρκίνο.

undefined

Ο Wright γεννήθηκε το 1943 και ξεκίνησε την καριέρα του αργά, σε ηλικία 31 ετών, κι έκτοτε συμμετείχε σε δεκάδες ταινίες και τηλεοπτικές σειρές. Το 1965 παντρεύτηκε την Linda Ybarrondo, με την οποία απέκτησαν δύο παιδιά, κι έμειναν μαζί μέχρι το θάνατό της. Η σύζυγός του απεβίωσε το 2017 χτυπημένη από τον καρκίνο του μαστού.