Θλίψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πέθανε στα 33 του!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο..

Θλίψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πέθανε στα 33 του!

Θλίψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πέθανε στα 33 του!

Ο θάνατος του έχει συγκλονίσει τον καλλιτεχνικό κόσμο!

Ο λόγος για τον Michael Sleggs, ο οποίος έγινε ευρέως γνωστός μέσα από τη συμμετοχή του στην επιτυχημένη σειρά του BBC 3, «This Country». Έφυγε από την ζωή πασίγνωστος ηθοποιός!

Θλίψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πέθανε στα 33 του!

Σύμφωνα με πληροφορίες άφησε την τελευταία του πνοή τη νύχτα μετά από «καρδιακές επιπλοκές».

Ο ίδιος είχε αποκάλυψε πριν από μέρες ότι πέθαινε μετά από μια «αρκετά γρήγορη» επιδείνωση που είχε η υγεία του.

Θλίψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πέθανε στα 33 του!

Επίσης είχε εξηγήσει μέσω μίας δημοσίευσης του ότι σχεδίαζε να περάσει τις τελευταίες μέρες στο σπίτι με την οικογένειά του.

Θλίψη! Πασίγνωστος ηθοποιός πέθανε στα 33 του!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πασίγνωστος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο για πασίγνωστο ηθοποιό άφησε που άφησε την τελευταία του πνοή!

Την τελευταία του πνοή άφησε στο σπίτι του την Τρίτη, ωστόσο ακόμη δεν έχει γίνει γνωστή η ακριβής αιτία του θανάτου του.

Ο λόγος για τον Rip Torn, ο οποίος είχε βραβευτεί με Emmy κι έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό μέσα από τον ρόλο του ως Artie στο show του HBO "The Larry Sanders Show". Θρήνος για νεκρό πασίγνωστος Έλληνας επιχειρηματίας!

Θρήνος στον καλλιτεχνικό κόσμο! Πασίγνωστος ηθοποιός άφησε την τελευταία του πνοή!

Απεβίωσε σε ηλικία 88 ετών, παντρεύτηκε 3 φορές και απέκτησε 6 παιδιά και 4 εγγόνια.

Θρήνος: Πέθανε από καρκίνο ο Βασίλης Λαοπόδης!

Θρήνος μετά τον θάνατο του Βασίλη Λαοπόδη το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος πέθανε ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο!

Επί χρόνια είχε εργαστεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διορίσθηκε στη θέση του προέδρου.

Ο Βασίλης Λαοπόδης κατέγραψε μακρά και σημαντική πορεία και ως στέλεχος της ΠΑΣΚ – Ιατρών, ξεχωρίζοντας για τους κοινωνικούς αγώνες του στο ΕΣΥ.

Τα συλληπητήριά της για τον θάνατο του Βασίλη λαοπόδη εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της στην οποία αναφέρει: «Μαχητής της ζωής, οραματιστής, από τους ανθρώπους που θεμελίωσαν το ΕΣΥ. Αγωνίστηκε με πάθος ως γιατρός για τον συνάνθρωπο.Πολύτιμο στέλεχος της παράταξης μας. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του». Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Σπάθα!

Θλίψη επικρατεί στον ιατρικό κόσμο, με το ΔΣ της 'Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα και Πειραιά ΕΙΝΑΠ να εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου: «Ο Βασίλης Λαοπόδης υπηρέτησε επί δεκαετίες ως γιατρός του ΕΣΥ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και παράλληλα εκλεγόταν συνεχώς στα διάφορα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος για πάνω από 15 χρόνια».

Θρήνος για την ελληνική μουσική! Πέθανε ο Γιάννης Σπάθας!

Θρήνος για την ελληνική μουσική, καθώς πέθανε ο μεγάλος Γιάννης Σπάθας σκορπώντας τη θλίψη στο χώρο!

Όλοι είναι συγκλονισμένοι με τον θάνατό του!

Σε ηλικία 69 ετών έφυγε από τη ζωή ο Γιάννης Σπάθας. Ο Σπάθας που είχε γεννηθεί στις 30 Νοεμβρίου του 1950, ήταν Έλληνας κιθαρίστας, ιδρυτικό μέλος του ροκ συγκροτήματος Socrates Drank the Conium (ή απλά Socrates). Θεωρείται από τους σπουδαιότερους Έλληνες βιρτουόζους της ηλεκτρικής κιθάρας.

Γεννήθηκε στους Παξούς. Ήλθε σε επαφή με τη μουσική κοντά στον πατέρα και τους θείους του, μαθαίνοντας από μικρός ακκορντεόν, κιθάρα και τύμπανα. Στον Πειραιά όπου μεγάλωσε, σχημάτισε με τους Αντώνη Τουρκογιώργη και Ηλία Ασβεστόπουλο (τον μετέπειτα ηγέτη των 2002 GR) το ροκ συγκρότημα Persons (1966-1969)και στη συνέχεια τους Socrates, πάλι με τον Τουρκογιώργη (μπάσο, τραγούδι). Μια από τις καλύτερες ελληνικές κιθάρες που έγραψε ιστορία παίζοντας με το συγκρότημα σε κλαμπ όπως το ιστορικό Κύτταρο.

Το 1983, μετά τη διάλυση των Socrates, ο Σπάθας συνεργάστηκε ως ενορχηστρωτής και κιθαρίστας με καλλιτέχνες όπως οι: Μίκης Θεοδωράκης, Μάνος Χατζηδάκις, Μαρία Φαραντούρη, Γιάννης Μαρκόπουλος, Γιώργος Νταλάρας, Χάρις Αλεξίου, Μανώλης Λιδάκης, Νίκος Αντύπας, Λίνα Νικολακοπούλου, Διονύσης Σαββόπουλος, Μάνος Λοΐζος, Ελένη Καραΐνδρου κ.ά. Επίσης συνέθεσε τη μουσική τριών δίσκων του Βασίλη Λέκκα. Το 1999 κυκλοφόρησε τον πρώτο προσωπικό του δίσκο,, στον οποίο είχε συμμετοχή η Χάρις Αλεξίου.

Σύμφωνα με τον ίδιο, μεγαλύτερες επιρροές του υπήρξαν ο Τζίμι Χέντριξ και ο Τάσος Χαλκιάς. Για την εποχή των Socrates, το παίξιμο του Σπάθα στην ηλεκτρική κιθάρα έχει συγκριθεί με εκείνο του Ρίτσι Μπλάκμορ των Deep Purple. Θεωρείται από τους σπουδαιότερους κιθαρίστες της ελληνικής ροκ σκηνής της εποχής των τελών της δεκαετίας του 1960 μέχρι τα μέσα εκείνης του 1970. Σύμφωνα με τον Matt Barrett (Matt Econopouly), για νέους στην Ελλάδα εκείνης της περιόδου που άκουγαν ροκ, ο Σπάθας ήταν ένας από τους guitar heros τους, μαζί με τον Dorian (Θεόδωρος) Kokas (των Morka). Σύμφωνα με τον μηχανικό ήχου Brent Lambert του στούντιο Kitchen Mastering, αν ο Σπάθας ηχογραφούσε τη δεκαετία του 1970 στην Αμερική, το όνομά του θα είχε γίνει γνωστό σε όλο τον κόσμο.