Φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική: Απίστευτο! Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι!

Δραματικές σκηνές!

Φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική: Απίστευτο! Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι!

Απίστευτο! Πατέρας και γιος βρέθηκαν νεκροί αγκαλιασμένοι, μετά την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Δραματικά γεγονότα σημειώθηκαν εχθές το βράδυ στην Χαλκιδική με την κακοκαιρία που ξέσπασε!

Εφιαλτικές στιγμές έζησαν όσοι βρίσκονταν στην περιοχή της Νέας Ποτίδαιας.

Τουρίστρια από το Κισινάου της Μολδαβίας που βρέθηκε παρών σε αυτήν την θεομηνία είπε χαρακτηριστικά: «Όλα έγιναν ξαφνικά, κάποια στιγμή ξεκίνησαν όλοι να τρέχουν, στην αρχή κάποιοι πίστευαν ότι είναι αστείο».

Στην συνέχεια αποκάλυψε ότι ήταν στο σημείο όπου καταπλακώθηκαν από δέντρο ένας άνδρας από τη Ρωσία και ο γιος του, ηλικίας μόλις δύο ετών.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι:

«Όταν φτάσαμε στο δωμάτιο, όλα ήταν σκοτεινά, δεν είχε ρεύμα. Βγήκαμε στο μπαλκόνι και είδαμε όλα τα δέντρα πεσμένα.Λίγο αργότερα, όταν σταμάτησε η βροχή, κάποιος άρχισε να φωνάζει ότι υπάρχουν άνθρωποι κάτω από τα δέντρα, όλοι στρέψαμε το βλέμμα μας προς τα εκεί για να δούμε τι συμβαίνει και να δούμε αν μπορούμε να βρούμε κάποιον. Ψάχναμε για περίπου δύο ώρες και ο άνδρας που τους εντόπισε (τον άντρα και το νήπιο), άρχισε να φωνάζει ότι «είναι εδώ» και άμεσα ήρθε ασθενοφόρο, αστυνομία, όλοι»

Ολοκλήρωσε λέγοντας ότι αρχικά ήθελε με την οικογένεια της να περάσουν διακοπές λίγων ημερών στη Χαλκιδική, όμως μετά από αυτή τη θεομηνία θα επιστρέψουν στην πατρίδα τους.

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Το δημόσιο μήνυμα της Βίκυς Χατζηβασιλείου για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!

Η παρουσιάστρια του Alpha θέλησε να στείλει το δικό της μήνυμα για το τραγικό συμβάν που έπληξε την χώρα μας εχθές.

Η Βίκυ Χατζηβασιλείου υπενθυμίζουμε ότι κατάγεται από την Χαλκιδική και μένει εκεί μόνιμα. Το τραγικό συμβάν στην Χαλκιδική με τους 6 νεκρούς, τους δεκάδες τραυματίες, αλλά και τον έναν αγνοούμενο, δε θα μπορούσε να μην «αγγίξει» την όμορφη παρουσιάστρια και να μην στείλει τα συλλυπητήρια της στις οικογένειες των θυμάτων!

Συγκεκριμένα μέσα από τον προσωπικό λογαριασμό της στο Instagram δημοσίευσε μια φωτογραφία από την παραλία της Νέας Ποτίδαιας Χαλκιδικής, όπου απεικονίζεται -ενδεικτικά- ένα μικρό μέρος της χθεσινής καταστροφής.

Την φωτογραφία συνόδευε μια λεζάντα στην οποία είχε γράψει:

«Μόλις 4 λεπτά..... Πόσο ανίσχυροι είμαστε απέναντι στη φύση! Ας ήταν η τελευταία τραγωδία στη χώρα. Κουράγιο στις οικογένειες των 6 νεκρών. Τα υπόλοιπα, θα ξαναγίνουν. Ύλη είναι... Καλημέρα. Όσο γίνεται....».

Δείτε την σχετική φωτογραφία:

Βίκυ Χατζηβασιλείου: Το δημόσιο μήνυμα της για την φονική καταιγίδα στην Χαλκιδική!