Χαλκιδική: Εικόνα-σοκ από τον δορυφόρο με το "μάτι" της καταιγίδας!

Συγκλονίζει!

Χαλκιδική: Εικόνα-σοκ από τον δορυφόρο με το

Συγκλονιστικές δορυφορικές εικόνες από το «μάτι» της καταιγίδας που έφερε η φονική κακοκαιρία στη Χαλκιδική έδωσε στη δημοσιότητα το Εθνικό Αστεροσκοπείο Αθηνών.

Οι σκηνές σοκάρουν από το μέγεθος του "ματιού"!

Στο βίντεο του meteo.gr από την κακοκαιρία στη Χαλκιδική, που σύμφωνα με το Εθνικό Αστεροσκοπείο επρόκειτο για την πιο φονική καταιγίδα των τελευταίων 36 ετών, παρουσιάζονται δορυφορικές εικόνες με χρονικό βήμα 15 λεπτών από το μεσημέρι της Τετάρτης 10 Ιουλίου έως το πρωί της Πέμπτης 11 Ιουλίου 2019.

Το «μάτι» της καταιγίδας κατά την επέλαση της κακοκαιρίας στη Χαλκιδική.

Ανεπανάληπτη τραγωδία στη Χαλκιδική

Λίγες ώρες νωρίτερα είχαν δημοσιευτεί καθηλωτικές αεροφωτογραφίες από την ευρύτερη περιοχή της Χαλκιδικής που παραπέμπουν σε εικόνες αποκάλυψης.

Το υπουργείο Υγείας επιβεβαίωσε ότι η κακοκαιρία στη Χαλκιδική είχε ως αποτέλεσμα να τραυματιστούν 120 άνθρωποι.

Πέρα από τους τραυματισμούς και τις πρωτοφανείς καταστροφές σε κατοικίες, το επίκεντρο της τραγωδίας είναι οι 7 άνθρωποι που έχασαν, μάταια, τις ζωές τους κατά την εκδήλωση των ακραίων καιρικών φαινομένων. Ο πρωθυπουργός Κυριάκος Μητσοτάκης δεσμεύτηκε ότι καταβάλλεται κάθε δυνατή προσπάθεια για την αποκατάσταση των ζημιών.

Πηγή: iefimerida.gr

Ανακοίνωση για τα ακραία φαινόμενα στην Αττική! Ανατροπή!

Νέα ανακοίνωση για τα ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική, με μεγάλη ανατροπή!

Όλη η αλήθεια!

Διαψεύδει δημοσιεύματα σχετικά με ακραία καιρικά φαινόμενα στην Αττική!

Πέρασε η κακοκαιρία, από την οποία εφτά άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους και δεκάδες τραυματίστηκαν, όπως ενημέρωσε η ΕΜΥ.

Μέσω twiiter τόνισε ότι δημοσιεύματα για επιδείνωση του καιρού στην ΒΑ Αττική δεν ισχύουν τόσο απο την μεριά της ΕΜΥ , όσο και από πλευράς της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας!

Ανακοίνωση για τα ακραία φαινόμενα στην Αττική! Ανατροπή!

Ο καιρός τρελάθηκε: Χαλάζι στο Πήλιο, ανεμοθύελλα στη Λάρισα! (Βίντεο)

Ο καιρός τρελάθηκε ήδη! Χαλάζι στο Πήλιο, ανεμοθύελλα στην Λάρισα, την ώρα που η Μαγνησία «πνίγεται» από τους 38 βαθμούς!

Όπως γράφει και το magnesianews.gr οι κάτοικοι και οι τουρίστες που βρέθηκαν μπροστά στο απροσδόκητο φαινόμενο έτρεχαν να προφυλαχτούν.

Η χαλαζόπτωση κράτησε για λίγη ώρα και στη συνέχεια η κατάσταση επανήλθε στα φυσιολογικά για την εποχή δεδομενα.

Την ίδια στγμή ακραία καιρικά φαινόμενα χτύπησαν το μεσημέρι της Τετάρτης τη Λάρισα και την ευρύτερη περιοχή του Τυρνάβου με επίκεντρο το Αργυροπουλίου προκαλώντας άνευ προηγουμένου ζημιές.

Ισχυρότατοι άνεμοι σε συνδυασμό με χαλαζόπτωση, προκάλεσαν μεγάλες ζημιές σε καλλιέργειες, ξερίζωσαν δένδρα. Η Πυροσβεστική έχει δεχτεί δεκάδες κλήσεις για πλήθος πτώσεων δέντρων προς την Βιομηχανική Περιοχή της Λάρισας, κοντά στη Γυρτώνη, αλλά και προς τα Δελέρια του Τυρνάβου. Προειδοποίηση από τον Σάκη Αρναούτογλου!