Σοκ πέθανε ο Γιώργος Μιχαηλίδης!

Δεν μπορεί να το πιστέψει κανείς!

Σοκ πέθανε ο Γιώργος Μιχαηλίδης!

Σοκ έχει προκαλέσει ο θάνατος του Γιώργου Μιχαηλίδης, ο οποίος πέθανε σήμερα!

Θλίψη προκαλεί η είδηση του θανάτου του Γιώργου Μιχαηλίδη από την Πάτρα...

Ο Γιώργος ήταν τελειόφοιτος της Ιατρικής Σχολής του Πανεπιστημίου της Πάτρας και διπλωματούχος της Ψαλτικής. Δυστυχώς όμως σήμερα πέθανε και ο Παναγιώτης Ρακοβίτης!

Έφυγε ξαφνικά από τη ζωή εχθές σκορπώντας θλίψη και στεναχώρια στους οικείους του.

Η θλιβερή είδηση έγινε γνωστή από τον καθηγητή του στην ψαλτική Δημήτρη Γαλάνη, ο οποίος σε ανάρτησή του τον αποχαιρετά με συγκινητικά λόγια: «Συντετριμμένος από το κακό μαντάτο, έφυγε από τη ζωή ένας εκλεκτός μαθητής μου, διπλωματούχος της Ψαλτικής και τελειόφοιτος Ιατρικής Πατρών Γιώργος Μιχαηλίδης από Αθήνα. Ένας ακέραιος ευγενής χαρακτήρας, λάτρης της πνευματικής ζωής της Ορθοδοξίας μας και με συχνές επισκέψεις του στο Άγιον όρος. Ο Θεός να τον κατατάξει εν χώρα ζώντων. Αιώνια σου η μνήμη Γιώργο μας. Θεία παρηγοριά στους σεβαστούς γονείς σου και στους οικείους σου». Πέθανε ο Κώστας Κορντάλης!

Θρήνος: Πέθανε από καρκίνο ο Βασίλης Λαοπόδης!

Θρήνος μετά τον θάνατο του Βασίλη Λαοπόδη το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος πέθανε ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο!

Επί χρόνια είχε εργαστεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διορίσθηκε στη θέση του προέδρου.

Ο Βασίλης Λαοπόδης κατέγραψε μακρά και σημαντική πορεία και ως στέλεχος της ΠΑΣΚ – Ιατρών, ξεχωρίζοντας για τους κοινωνικούς αγώνες του στο ΕΣΥ.

Τα συλληπητήριά της για τον θάνατο του Βασίλη λαοπόδη εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της στην οποία αναφέρει: «Μαχητής της ζωής, οραματιστής, από τους ανθρώπους που θεμελίωσαν το ΕΣΥ. Αγωνίστηκε με πάθος ως γιατρός για τον συνάνθρωπο.Πολύτιμο στέλεχος της παράταξης μας. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του». Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Σπάθα!

Θλίψη επικρατεί στον ιατρικό κόσμο, με το ΔΣ της 'Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα και Πειραιά ΕΙΝΑΠ να εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου: «Ο Βασίλης Λαοπόδης υπηρέτησε επί δεκαετίες ως γιατρός του ΕΣΥ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και παράλληλα εκλεγόταν συνεχώς στα διάφορα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος για πάνω από 15 χρόνια».

Σοκ: πέθανε 37χρονος Έλληνας σε μουσικό φεστιβάλ!

Ένας Έλληνας ηλικίας 37 ετών πέθανε σε μουσικό φεστιβάλ, προκαλώντας το σοκ σε όλους!

Η τραγωδία έγινε στις πέντε τα ξημερώματα, όπου και κατέρρευσε νιώθοντας δυσφορία!

Έλληνας υπήκοος, 37 ετών, απεβίωσε σήμερα, στο φρούριο Πετροβάραντιν, στην πόλη Νόβι Σαντ, όπου διεξάγεται το ετήσιο μουσικό φεστιβάλ «Exit».

Όπως ανακοινώθηκε από την οργανωτική επιτροπή του φεστιβάλ ο 37χρονος, στις πέντε τα ξημερώματα, αισθάνθηκε δυσφορία και κατέρρευσε.

Η ασφάλεια του φεστιβάλ κάλεσε ασθενοφόρο και οι γιατροί στον σταθμό πρώτων βοηθειών προσπαθούσαν για μία ώρα να τον σώσουν, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι η σορός του 37χρονου στάλθηκε για νεκροψία για να διαπιστωθεί η αιτία του θανάτου του.