Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα! (Βίντεο)

Τι λένε οι πρώτες πληροφορίες!

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα! (Βίντεο)

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα!

Εννέα άνθρωποι έχασαν την ζωή τους αφού ένα αεροπλάνο με αλεξιπτωτιστές συνετρίβη σε ποταμό!

Το αεροσκάφος συνετρίβη σε ποταμό έξω από Umea στη βόρεια Σουηδία στις 14:09 τοπική ώρα. Οι μάρτυρες δήλωσαν ότι άκουσαν ένα δυνατό κρότο και είδαν το αεροπλάνο να πέφτει. Οι αρχές επιβεβαίωσαν ότι δεν υπάρχουν επιζώντες στη συντριβή.

Θρίλερ στο αεροδρόμιο της Νάξου! Αεροπλάνο βγήκε εκτός διαδρόμου και έπεσε σε χαντάκι!

Οι εικόνες είναι σοκαριστικές. Το πρώτο βίντεο με την στιγμή της συντριβής βλέπει το «φως» της δημοσιότητας και δείχνει το αεροσκάφος να πραγματοποιεί… ελεύθερη πτώση με ιλιγγιώδη ταχύτητα πριν την συντριβή!

Η πρώτη φωτογραφία από την περιοχή:

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα!

Η στιγμή της πτώσης:

Τραγωδία! Συνετρίβη αεροσκάφος! 9 νεκροί μέχρι τώρα!

Βίντεο από την πτώση του αεροσκάφους

Δείτε σχετικό βίντεο από την μοιραία πτώση:

Σύμφωνα με την De Telegraaf, η κυκλοφορία στα τρένα έχει διακοπεί στην περιοχή, με ασθενοφόρα να σπεύδουν στο σημείο. Δυνάμεις της Πυροσβεστικής έχουν επίσης καταφθάσει, καθώς το αεροσκάφος φέρεται να είναι γεμάτο κηροζίνη.

Εκπρόσωπος των τοπικών ομάδων διάσωσης ανέφερε σχετικά: «Είμαστε ήδη στην περιοχή με μια ομάδα ανθρώπων, που βοηθούν τα ασθενοφόρα και έχουμε δημιουργήσει ειδικό σημείο για την παροχή ψυχολογικής και κοινωνικής φροντίδας στους συγγενείς. Πρόκειται για ένα αεροπλάνο που μετέφερε αλεξίπτωτα και φαίνεται πως κάτι συνέβη λίγο μετά την απογείωση».

Πηγή: iefimerida.gr

Τρόμος στον αέρα! Συγκρούστηκαν δύο στρατιωτικά αεροσκάφη!

Τρόμος στον αέρα! Συγκρούστηκαν δύο στρατιωτικά αεροσκάφη!

Το περιστατικό ανακοινώθηκε από το αρμόδιο υπουργείο μέσω Twitter, χωρίς να γίνεται αναφορά στην ημερομηνία του συμβάντος.

Δύο στρατιωτικά εκπαιδευτικά αεροσκάφη συγκρούστηκαν στον αέρα, στο Κατάρ, χωρίς η σύγκρουση αυτή να προκαλέσει ανθρώπινες απώλειες, καθώς και οι δυο πιλότοι πρόλαβαν να ενεργοποιήσουν το σύστημα εκτόξευσης, σύμφωνα με πληροφορίες από το υπουργείο άμυνας της χώρας. Έχετε δει το αεροπορικό δυστύχημα που σοκάρει; Δύο νεκροί και 19 τραυματίες!

Η ανακοίνωση έλεγε χαρακτηριστικά:

«Κατά τη διάρκεια μιας πτήσης εκπαίδευσης σημειώθηκε σύγκρουση μεταξύ δύο εκπαιδευτικών αεροσκαφών και οι πιλότοι ήταν σε θέση να βγουν με ασφάλεια, χρησιμοποιώντας το κάθισμα εκτίναξης».

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι ήταν οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Οι 180 επιβάτες που ταξίδευαν έμαθαν ότι έπρεπε να εκκενώσουν το αεροσκάφος μόλις λίγα λεπτά πριν την απογείωση!

Συναγερμός σήμανε στον αέρα και πραγματοποιήθηκαν σκηνές πανικού στο αεροδρόμιο.

Ένα αεροπλάνο από το αεροδρόμιο Χίθροου στο Λονδίνο που είχε ως προορισμό το Μπανγκαλόρ της Ινδίας πετούσε πάνω από τον πορθμό «Μάγχη», όταν ανακοίνωσε πως βρίσκεται σε κατάσταση έκτακτης ανάγκης λόγω τεχνικού προβλήματος. Η πτήση εξελίχθηκε στο θρίλερ.

Η πτήση BA119 γύρισε πίσω, μόλις λίγα λεπτά αφού είχε απογειωθεί στις 15:30 (τοπική ώρα). Μέχρι στιγμής δεν έχει γίνει γνωστό τι ακριβώς συνέβη.

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Μάλιστα πριν από λίγες ημέρες επιβάτες έζησαν τον τρόμο όταν το αεροπλάνο γέμισε καπνούς...

Σύμφωνα με τις μέχρι τώρα πληροφορίες, όταν το αεροπλάνο έφτασε τα 24.000 πόδια περίπου δέκα λεπτά αφού είχε αναχωρήσει από το αεροδρόμιο του Χίθροου, ο πιλότος είχε μία απότομη πτώση στα 10.000 πόδια σε διάστημα εννέα λεπτών.

Το αεροπλάνο πετούσε πάνω από τη Μάγχη για περίπου μία ώρα. Σύμφωνα με την British Airways, «ο πιλότος ζήτησε μία πρόωρη προσγείωση στο Χίθροου λόγω ενός τεχνικού προβλήματος».

Θρίλερ στον αέρα! Έντρομοι οι επιβάτες! Τι συνέβη;

Πηγή: athensmagazine.gr