Τραγωδία στην Καβάλα! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε παιδική χαρά! Νεκρός ο...

Θλίψη!

Τραγωδία στην Καβάλα! Αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε παιδική χαρά! Νεκρός ο...

Τραγωδία βρήκε την Καβάλα όταν αυτοκίνητο «καρφώθηκε» σε παιδική χαρά! Νεκρός ο...

Το περιστατικό συνέβη στο Χαϊδευτό Καβάλας, ξημερώματα Κυριακής, με αποτέλεσμα ο 30χρονος οδηγός να χάσει τη ζωή του.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το ατύχημα προκλήθηκαν ζημιές στην παιδική χαρά, ενώ σύμφωνα με τις μαρτυρίες την ώρα του περιστατικού είχε ξεκινήσει βροχή στην περιοχή. Τραγωδία στη Φθιώτιδα: Πέθανε από γερανογέφυρα ο...

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα: Έπιασε το πέναλτι, πανηγύριζε και πέθανε!

Τραγωδία με 17χρονο τερματοφύλακα, ο οποίος πέθανε ενώ πανηγύριζε το πέναλτι που έπιασε!

Άπαντες είναι συγκλονισμένοι με τον χαμό του νεαρού αθλητή!

Το τραγικό περιστατικό έγινε το βράδυ της περασμένης Τετάρτης (10/7) στο χωριό Reconquista, βόρεια της περιοχής του Σάντα Φε.

Ο νεαρός Ραμόν Ίσμαελ Κορονέλ, αγωνίστηκε για την Union de Golondrina και πέθανε από καρδιακή ανακοπή, αφού απέκρουσε την μπάλα με το στήθος σε εκτέλεση πέναλτι. Ραγίζει καρδιές γνωστός ποδοσφαιριστής! «Μπαινόγαινα στα νοσοκομεία με το γιο του»!

Ο 17χρονος κατέρρευσε πανηγυρίζοντας και άφησε την τελευταία του πνοή πριν προλάβει να φτάσει στο νοσοκομείο (η μεταφορά του έγινε με φορτηγάκι οπαδού και όχι με νοσοκομειακό).

Θρήνος: Πέθανε από καρκίνο ο Βασίλης Λαοπόδης!

Θρήνος μετά τον θάνατο του Βασίλη Λαοπόδη το βράδυ της Δευτέρας, ο οποίος πέθανε ύστερα από πολύμηνη μάχη με τον καρκίνο!

Επί χρόνια είχε εργαστεί στο νοσοκομείο «Ερυθρός Σταυρός» όπου διορίσθηκε στη θέση του προέδρου.

Ο Βασίλης Λαοπόδης κατέγραψε μακρά και σημαντική πορεία και ως στέλεχος της ΠΑΣΚ – Ιατρών, ξεχωρίζοντας για τους κοινωνικούς αγώνες του στο ΕΣΥ.

Τα συλληπητήριά της για τον θάνατο του Βασίλη λαοπόδη εξέφρασε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ, Φώφη Γεννηματά, με δήλωσή της στην οποία αναφέρει: «Μαχητής της ζωής, οραματιστής, από τους ανθρώπους που θεμελίωσαν το ΕΣΥ. Αγωνίστηκε με πάθος ως γιατρός για τον συνάνθρωπο.Πολύτιμο στέλεχος της παράταξης μας. Τον αποχαιρετούμε με θλίψη. Ειλικρινή συλλυπητήρια στην οικογένεια του». Πλήθος κόσμου βρέθηκε στην κηδεία του Γιάννη Σπάθα!

Θλίψη επικρατεί στον ιατρικό κόσμο, με το ΔΣ της 'Ενωσης Ιατρών Νοσοκομείων Αθήνα και Πειραιά ΕΙΝΑΠ να εκφράζει τη θλίψη του για την απώλεια του αγαπημένου συναδέλφου: «Ο Βασίλης Λαοπόδης υπηρέτησε επί δεκαετίες ως γιατρός του ΕΣΥ στο νοσοκομείο Ερυθρός Σταυρός και παράλληλα εκλεγόταν συνεχώς στα διάφορα όργανα του συνδικαλιστικού κινήματος, της ΕΙΝΑΠ και της ΟΕΝΓΕ, της οποίας διετέλεσε Πρόεδρος για πάνω από 15 χρόνια».