Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Σοκ! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Ραγδαίες εξελίξεις!

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Σοκ! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Σοκ προκαλούν οι νέες εξελίξεις για την δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη! Την σκότωσε γιατί ήθελε σ3ξουαλική επαφή μαζί της!

Παντρεμένος και πατέρας δύο ανήλικων παιδιών είναι ο 27χρονος κάτοικος Κισσάμου, που ομολόγησε την δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Suzanne Eaton. Ταυτόχρονα, όμως, φέρεται πως είναι και ηδονοβλεψίας γνωστός στην περιοχή, γι' αυτό άλλωστε στράφηκαν προς αυτόν οι έρευνες της Ασφάλειας.

Εν αναμονή του δικηγόρου του, ο νεαρός έχει δώσει μόνο προφορική ομολογία, στην οποία, σύμφωνα με πληροφορίες, φέρεται να ισχυρίστηκε ότι είδε την 60χρονη γυναίκα να κάνει τζόκινγκ στην περιοχή όπου διατηρεί κτήμα, ερεθίστηκε και, για να την ακινητοποιήσει, την παρέσυρε με το αυτοκίνητο που οδηγούσε!

Ως τώρα, πάντως, δεν έχει ομολογήσει ότι την βίασε, αλλά έδωσε γενετικό υλικό, το οποίο συγκρίνεται με τα ευρήματα στην σορό της 60χρονης Suzanne Eaton.

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το εύρημα που μπορεί να αποκαλύψει τον δράστη! (Βίντεο)

Πηγή: protothema.gr

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις! Ομολόγησε ο δράστης;

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη! Ομολόγησε ο δράστης;

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Suzanne Eaton.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Αμερικανίδα που είχε βρεθεί νεκρή στα έγκατα μιας παλιάς γερμανικής πυριτιδαποθήκης στο Μάλεμε.

Ο νεαρός εντοπίστηκε χάρη στα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής βιολόγου, τον θάνατο της οποίας είχε προκαλέσει κλείνοντάς της τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποια ευρήματα από τον τόπο όπου έκρυψε το πτώμα της Suzanne Eaton, ήταν τα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων στην ταυτοποίησή του.

Ο 27χρονος που κατοικεί στο Μάλεμε αλλά κατάγεται από την Κίσαμο ταίριαζε με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί και οι κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσαν τις κινήσεις του στην επίμαχη περιοχή, στις 4 Ιουλίου που είχε εξαφανιστεί η 60χρονη. Έτσι, όταν τον ανέκριναν «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το κίνητρό του.

Η βιολόγος, που εργαζόταν στο ινστιτούτο Max Planck στην Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της και πατέρα των δυο γιων τους, είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο τούνελ από δυο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους στις 9 Ιουλίου, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Πηγή: protothema.gr