Αυτοκτόνησε 14χρονος πέφτοντας στις γραμμές του τρένου

Έπεσε στις γραμμές του τρένου μπροστά στους συμμαθητές του

Αυτοκτόνησε 14χρονος πέφτοντας στις γραμμές του τρένου

Συγκλονισμένη είναι η μαθητική κοινότητα στο Σάρεϊ της Βρετανίας από την αυτοκτονία ενός 14χρονου μαθητή, πέφτοντας στις γραμμές του τρένου, ο οποίος είπε πέσει θύμα bullying στο σχολείο του.

Δεκάδες συμμαθητές του, είδαν τον Σαμ Κόνορ να τους αφήνει τα πράγματά του και σε κλάσματα δευτερολέπτων, μπροστά στα μάτια τους να πέφτει στις γραμμές του τρένου και να βάζει τέλος στη ζωή του.

Σύμφωνα με τη Daily Mail, το σχολείο μόλις είχε τελειώσει και ο 14χρονος Σαμ στεκόταν στην αποβάθρα του τρένου μαζί με τους συμμαθητές του. Την ώρα που πλησίαζε το τρένο στον σταθμό, εντελώς ξαφνικά και απρόσμενα έπεσε στις ράγες του τρένου και σκοτώθηκε.


Ακολούθησαν σκηνές πανικού. Αλλόφρονες οι μαθητές ούρλιαζαν και έκλαιγαν σοκαρισμένοι από αυτό που αντίκρισαν. Σύμφωνα με την αστυνομία ο 14χρονος άφησε ένα σημείωμα στο οποίο εξηγούσε τους λόγους που τον οδήγησαν στην αυτοκτονία και δεν ήταν άλλο από το ανελέητο bullying που δεχόταν από κάποιους συμμαθητές του.

Το πιο τραγικό από όλα είναι ότι σε τέσσερις μέρες θα έκλειναν τα σχολεία, όμως όπως φάνηκε ο Σαμ δεν μπορούσε να αντέξει άλλο την πίεση και τους καθημερινούς εξευτελισμούς.

Οι γονείς του βρίσκονται σε κατάσταση σοκ, ενώ οι καθηγητές ισχυρίζονται πως δεν είχαν δει ποτέ κάποιον να του επιτίθεται σωματικά, όμως ήταν κοινό μυστικό ότι ο μικρός ήταν θύμα bullying.

Θλίψη! Πέθανε ο Αντρέα Καμιλέρι

Πηγή Δεβετζή: Τραγωδία στην οικογένειά της! Αυτοκτόνησε ο 20χρονος ανιψιός της!

Οικογενειακή τραγωδία για την Πηγή Δεβετζή, καθώς αυτοκτόνησε ο 20χρονος ανιψιός της! Σχεδίαζαν να πάνε μαζί διακοπές!

Τεράστιος θρήνος για την Ολυμπιονίκη, η οποία δεν μπορεί να πιστέψει το συνταρακτικό γεγονός!

Δύσκολες ώρες περνάει τις τελευταίες ώρες η Ολυμπιονίκης, καθώς ο νεαρός Φίλιππος που αυτοκτόνησε ήταν ανιψιός της.

Το 20χρονο αγόρι που έδωσε τέλος στη ζωή του μέσα στην αυλή του ξενοδοχείου του πατέρα του και ήταν παιδί της ξαδέρφης της, Ζέφη!

Η τραγική ειρωνεία ήταν ότι η Πηγή Δεβετζή και ο νεαρός είχαν κανονίσει να περάσουν μαζί τις διακοπές του Καλοκαιριού στην Αλεξανδρούπολη!

Νεκρός