Δολοφονία βιολόγου: Έκτακτη εξέλιξη για τον 27χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο

Τι συνέβη;

Δολοφονία βιολόγου: Έκτακτη εξέλιξη για τον 27χρονο καθ’ ομολογίαν δολοφόνο

Έκτακτη εξέλιξη για τον 27χρονο που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την άτυχη βιολόγο.

Παραιτήθηκε από την υπεράσπιση του 27χρονου καθ’ ομολογίαν δολοφόνου της βιολόγου Σούζαν Ίτον, ο συνήγορος του, Μάρκος Περράκης.

Όπως αναφέρει το cretapost.gr, η οικογένεια του 27χρονου είχε ζητήσει από τον γνωστό δικηγόρο των Χανίων να αναλάβει την υπεράσπιση του, όμως νωρίς το πρωί μετέβη στο Δικαστικό Μέγαρο Χανίων όπου και παραιτήθηκε.

Ερωτηθείς ο κ. Περράκης για το εάν έλαβε γνώση της δικογραφίας είπε πως δεν πήρε ποτέ τον φάκελο στα χέρια του. Υπενθυμίζεται ότι ο 27χρονος που ομολόγησε ότι δολοφόνησε την Αμερικανίδα βιολόγο, αναμένεται να απολογηθεί το πρωί της Παρασκευής μετά από την προθεσμία που ζήτησε και έλαβε, ενώ σε βάρος του έχουν ασκηθεί ποινικές διώξεις για ανθρωποκτονία από πρόθεση, βιασμό και οπλοφορία.

Αν κανείς από τους δικηγόρους της Κρήτης δεν θελήσει να αναλάβει την υπεράσπιση του θα του οριστεί από την εισαγγελία. Την ίδια στιγμή, ραγίζουν καρδιές τα μηνύματα αποχαιρετισμού από την οικογένεια της άτυχης βιολόγου

Ο γιος της δολοφονημένης βιολόγου σοκάρει: «Η μητέρα μου ήταν...»!

Δολοφονία βιολόγου: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές! «Μυρίζαμε το πτώμα, δεν αντέχαμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα»

Ανατριχιάζουν οι περιγραφές των σπηλαιολόγων που βρήκαν το πτώμα της δολοφονημένηςΑμερικανίδας βιολόγου, λέγοντας πως μύριζαν το πτώμα και δεν άντεχαν πάνω από 20 δευτερόλεπτα να μείνουν στο σημείο!

Τα λόγια τους και η περιγραφή τους σοκάρει!


Με ανατριχιαστικές λεπτομέρειες περιέγραψαν οι δύο σπηλαιολόγοι το πώς βρήκαν το πτώμα της Αμερικανίδας βιολόγου, στη σπηλιά στο Μάλεμε.

Μιλώντας στο OPEN είπαν: «Κάποιοι έλεγαν ότι είναι κούκλα. Μετά είδα τα παπούτσια, λέω δεν είναι κούκλα. Μετά το σοκ, βγήκαμε έξω», λέει ο ένας σπηλαιολόγος με τον δεύτερο να συνεχίζει: «Κάποια δευτερόλεπτα μέχρι να ανεβούν οι παλμοί δεν άκουγες, δεν έβλεπες».

Αποτρόπαιο! Τι έκανε ο 27χρονος δολοφόνος στην βιολόγο πριν την σκοτώσει;

Οι δύο άντρες συνεχίζουν την περιγραφή τους, λέγοντας: «Πετάξαμε τον φακό και είδαμε... Πτώμα ήταν. Δεν το καταλάβαμε στην αρχή. Δεν το παραδεχόταν ο εαυτός μας», λέει ο ένας. Ο δεύτερος συνεχίζει: «Το μυρίζαμε το πτώμα. Δεν μείναμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα. Δεν αντέχαμε. Πάθαμε σοκ».