Συναγερμός στο Αιγάλεω: Τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό!

Τρέχουν οι άνδρες εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών!

Συναγερμός στο Αιγάλεω: Τηλεφώνημα για βόμβα στο Μετρό!

Συναγερμός στο Αιγάλεω, καθώς υπήρξε τηλεφώνημα για τοποθέτηση βόμβας στο Μετρό!

Τηλεφώνημα για βόμβα έγινε πριν από περίπου μία ώρα, με τον άγνωστο να προειδοποιεί πως έχει τοποθετηθεί βόμβα στον σταθμό του μετρό στο Αιγάλεω.

Σύμφωνα με όσα έγιναν γνωστά, ο άγνωστος τηλεφώνησε στις 8:25 σε ιστοσελίδα και είπε πως η βόμβα θα εκραγεί στις 10 παρά τέταρτο. Tρόμος στον Προαστιακό: 3 άνθρωποι τραυματίες!

Στο σημείο σπεύδουν άνδρες της μονάδας εξουδετέρωσης εκρηκτικών μηχανισμών.

Σοκ: Παιδί έπεσε στο κενό του Μετρό! Σκηνές τρόμου! (Βίντεο)

Σοκάρει το βίντεο που δείχνει πως ένα παιδί έπεσε στο κενό του Μετρό, με τις σκηνές να τρομάζουν!

Η μητέρα του ήταν σοκαρισμένη, ενώ οι υπόλοιποι επιβάτες προσπάθησαν να βοηθήσουν!

Τον εφιάλτη κάθε γονιού όταν χρησιμοποιεί με το παιδί του το μετρό ή το τρένο βίωσε μια γυναίκα στην Αυστραλία όταν είδε το ηλικίας 4 ετών παιδί της να πέφτει στο κενό ανάμεσα στην αποβάθρα και τον συρμό.

Στο βίντεο που κατέγραψε κάμερα ασφαλείας φαίνεται η γυναίκα που κρατάει ένα καρότσι να πλησιάζει τον συρμό ενώ μπροστά της είναι το μικρό αγόρι.

Ο 4χρονος, όμως, δεν αντιλαμβάνεται τον κίνδυνο που υπάρχει, με αποτέλεσμα να βρεθεί στο κενό και να πέσει στις γραμμές του μετρό.

Ευτυχώς οι υπόλοιποι επιβάτες του τρένου άρχισαν να φωνάζουν και να κάνουν νοήματα στον μηχανοδηγό προκειμένου να μην ξεκινήσει.

Την ίδια ώρα ένας άνδρας κατέβηκε στις γραμμές για να απομακρύνει το 4χρονο αγόρι, το οποίο δεν τραυματίστηκε από την πτώση του. Τρόμος είχε προκληθεί και πριν από λίγο καιρό στον Προαστιακό, όταν υπήρξαν 3 τραυματίες!

Είδηση σοκ: Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό!

Βρέθηκε νεκρός άντρας στις γραμμές του μετρό! Είδηση σοκ!

Ένα τραγικό περιστατικό συνέβη νωρίς το πρωί του Σαββάτου, στον σταθμό «Αγ. Αντώνιος» του μετρό, όταν ένας άνδρας ανασύρθηκε, νεκρός.

Η πυροσβεστική ειδοποιήθηκε στις 6 το πρωί του Σαββάτου και στο σημείο έσπευσαν 9 πυροσβέστες με τρία οχήματα, που επιχείρησαν για τον απεγκλωβισμό του.

Δυστυχώς, ο άνδρας ανασύρθηκε νεκρός, ενώ δεν είναι γνωστές ακόμη οι συνθήκες της πτώσης του στις γραμμές του μετρό. Η κυκλοφορία των συρμών διακόπηκε για αρκετή ώρα.

Υπενθυμίζεται ότι συναγερμός σήμανε στο μετρό και το απόγευμα την Παρασκευής, όταν εντοπίστηκε άνδρας να περπατά στις γραμμές, μέσα στη σήραγγα, από τον σταθμό «Συγγρού Φιξ» προς τον «Ν. Κόσμο».