Απίστευτο! Ζευγάρι έπεσε από τον 9ο όροφο κατά τη διάρκεια του σeξ, νεκρή η γυναίκα!

Τι συνέβη;

Απίστευτο!  Ζευγάρι έπεσε από τον 9ο όροφο κατά τη διάρκεια του σeξ, νεκρή η γυναίκα!

Μία γυναίκα βρήκε τραγικό θάνατο όταν έπεσε μαζί με τον σύντροφό της από τον 9ο όροφο πολυκατοικίας στην Αγία Πετρούπολη, ενώ έκαναν σeξ στην άκρη του παραθύρου.

Η γυναίκα σκοτώθηκε ακαριαία στο σημείο όπου έπεσε ενώ ο άνδρας σώθηκε από θαύμα καθώς την πτώση του ανέκοψε και το κορμί της 30χρονης συντρόφου του, σύμφωνα με την Sun.


Μεγάλη έκπληξη προκαλεί το γεγονός ότι ο άνδρας, μετά το τραγικό συμβάν σηκώθηκε και επέστρεψε στο πάρτι που φέρεται να γινόταν στο διαμέρισμά τους, σύμφωνα με τα όσα είπαν οι γείτονες.

Η πολυκατοικία που σκοτώθηκε η γυναίκα κάνοντας σεξ

Η 17χρονη κόρη πασίγνωστου μεγιστάνα πέθανε από χρήση σκληρών ναρκωτικών!

Αποτρόπαιο! Γνωρίστηκαν στο Instagram, την σκότωσε και...

Ένας 21χρονος από τη Νέα Υόρκη βρέθηκε σοβαρά τραυματισμένος δίπλα στο άψυχο κορμί μιας 17χρονης, που την σκότωσε, αφού την είχε γνωρίσει μέσω Instagram.

Οι αρχές πιστεύουν ότι η νεαρή κοπέλα δολοφονήθηκε από τον 21χρονο, τον οποίο γνώρισε μέσω του Instagram.


Ο 21χρονος μάλιστα πόσταρε φωτογραφίες του σώματος της 17χρονης στη δημοφιλή εφαρμογή, σύμφωνα με την ανακοίνωση της αστυνομίας.

Ο άνδρας νοσηλεύεται στο νοσοκομείο και αναμένεται να αναρρώσει πλήρως.

νεκρή

νεκρή

Η Bianca Devins ήταν ένα ανερχόμενο αστέρι του instagram όπως αναφέρει το CNN.

Η οικογένεια της 17χρονης τόνισε σε ανακοίνωσή της στο Fox News: «Η Βianca, ήταν μόλις 17. Ήταν μια ταλαντούχα καλλιτέχνις, υπέροχη κορίτσι και την πήραν από εμάς πολύ νωρίς. Θα μας βλέπει από εκεί ψηλά, στον παράδεισο».