Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της βιολόγου: "Την βίαζε και νεκρή!"

Σόκαρε στην κατάθεσή του!

Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της βιολόγου:

"Την βίαζε και νεκρή!" - Ανατριχιαστικές αποκαλύψεις για την δολοφονία της βιολόγου

Σοκαριστικές ήταν οι αποκαλύψεις που έκανε ο 27χρονος Γιάννης Παρασκάκης για τον βιασμό και τη δολοφονία της Αμερικανίδας βιολόγου Σουζάν Ίτον.

Ο 27χρονος απολογήθηκε χθες ενώπιον ανακρίτριας, ενώ τη στιγμή που επιβιβαζόταν στο περιπολικό για να οδηγηθεί στη φυλακή, καθώς κρίθηκε προφυλακιστέος, απευθυνόμενος στους δημοσιογράφους ψέλλισε «συγγνώμη».

Από την πλευρά του ο συνήγορος κ. Παντελής Ζέλιος, ο οποίος να σημειωθεί ορίστηκε από την Πολιτεία για την υπεράσπιση του κατηγορούμενου, δήλωσε ότι ο εντολέας του εμφανίστηκε μετανιωμένος ενώπιον των δικαστικών Αρχών και ομολόγησε τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται.

Πιο συγκεκριμένα ο κ. Ζέλιος δήλωσε τα εξής, σύμφωνα με το cretapost.gr:

«Ο εντολέας μου όπως και προανακριτικώς κατά την απολογία του στην Ασφάλεια Χανίων ομολόγησε τα αδικήματα ως προς τα πραγματικά περιστατικά, και αποδέχθηκε όλες τις πράξεις για τις οποίες κατηγορείται. Το μόνο που μένει να δούμε και για τον λόγο αυτό η ανάκριση θα συνεχιστεί, είναι τα αναλυτικά αποτελέσματα τόσο της ιατροδικαστικής έκθεσης όσο και των εργαστηριακών εξετάσεων του γενετικού του υλικού».

Ζητήθηκε ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη
Παράλληλα, ο συνήγορος υπεράσπισης του 27χρονου κατ’ ομολογίαν δράστη ανέφερε, ερωτηθείς σχετικά ότι διατύπωσε αίτημα ώστε να διενεργηθεί στον Γιάννη Παρασκάκη ψυχιατρική πραγματογνωμοσύνη, τα συμπεράσματα της οποίας φαίνεται ότι θα αποτελέσουν τη βάση της υπερασπιστικής γραμμής που θα ακολουθηθεί.

«Πρόκειται για μια τραγική και ιδιάζουσα περίπτωση» είπε χαρακτηριστικά ο κ. Ζέλιος «τα αποτελέσματα της πραγματογνωμοσύνης θα μας βοηθήσουν να καταλήξουμε σε κάποια συμπεράσματα».

Αναμένεται γραπτή δήλωση της οικογένειας του κατηγορουμένου
Ο συνήγορος υπεράσπισης, μιλώντας στους δημοσιογράφους εξέφρασε την οδύνη του και τα θερμά του συλλυπητήρια στην οικογένεια της επιστήμονα και επισήμανε: «Και οι δύο οικογένειες, της εκλιπούσης και του φερόμενου ως δράστη, ανεβαίνουν έναν Γολγοθά η κάθε μια για τους δικούς της λόγους».

Μάλιστα, διευκρίνισε ότι τις επόμενες ώρες αναμένεται γραπτή δήλωση από τον πατέρα του κατηγορουμένου.

Βίασε την άτυχη 60χρονη τρεις φορές
Μεταξύ άλλων, ο κ. Ζέλιος επισήμανε ότι ο 27χρονος έδρασε μόνος του και ειδικά ως προς τον ισχυρισμό του αυτόν δεν φαίνεται να έχει υποπέσει σε καμία αντίφαση. Στο μεταξύ, ανατριχιαστικές ήταν οι λεπτομέρειες που αποσαφήνισε ενώπιον του ανακριτή ο Γιάννης Παρασκάκης, για τις συνθήκες κάτω από τις οποίες βρήκε τον θάνατο η Σουζάν Ίτον.

Παραδέχθηκε ότι τη χτύπησε δύο φορές με το αυτοκίνητό του για την ακινητοποιήσει και μάλιστα τη δεύτερη ενόσω εκείνη ήταν ήδη αιμόφυρτη και πεσμένη στο έδαφος. Στη συνέχεια, φέρεται να την οδήγησε στο γερμανικό καταφύγιο στο Ξαμουδοχώρι όπου και εγκατέλειψε το σώμα της, αφού προηγουμένως τη βίασε τρεις φορές.

Μάλιστα, σύμφωνα με το cretalive.gr, ο 27χρονος παραδέχτηκε πως συνέχισε να ασελγεί κατά της 60χρονης ακόμα και όταν εκείνη είχε καταλήξει.

Ερωτηθείς για το περιεχόμενο της απολογίας του ο κ. Ζέλιος σημείωσε:

«Δεν έχει αλλάξει η απολογία του. Ο ίδιος ισχυρίστηκε ότι από κάποιο σημείο και μετά όλα έγιναν μηχανικά».

Αποκάλυψη-σοκ από γείτονα του δολοφόνου της βιολόγου: «Πήγαινε για μπάνιο με μπουφάν και...»

Αποκάλυψη-σοκ από γείτονα του δολοφόνου της βιολόγου στην Κρήτη,καθώς φέρεται να πήγαινε για μπάνιο φορώντας μπουφάν και άρβυλα!

Συγκλονίζουν οι μαρτυρίες για τον δολοφόνο της Αμερικανίδας βιολόγου που βρέθηκε νεκρή στην Κρήτη!

Γείτονας του αποκαλύπτει πόσο περίεργος ήταν που πήγαινε για μπάνιο και φόραγε μπουφάν και άρβυλα! Σοκ προκάλεσαν όμως και οι αποκαλύψεις για τον 27χρονο και την επιθέση που είχε κάνει σε άλλη μια γυναίκα!

Όπως αναφέρει το cretalive, οι πληροφορίες που έρχονται στο φως της δημοσιότητας από γείτονα του 27χρονου αναφέρουν ότι πρόκειται για έναν άνθρωπο ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα. Άλλωστε αυτό παραδέχθηκε και ο ίδιος στους αστυνομικούς. «Όταν με πιάνει η μανία, με κυριεύει. Δεν το ελέγχω», φέρεται να είπε ο κατηγορούμενος.

«Πήγαινε να κάνει μπάνιο με άρβυλα, με μπουφάν, με κύμα δύο μέτρα. Και τον γλίτωσε τυχαία ο θείος του. Δεν δουλεύει το μυαλό του σωστά», σημείωσε χαρακτηριστικά ο γείτονας του 27χρονου.

Δολοφονία βιολόγου: Ανατριχιάζουν οι περιγραφές! «Μυρίζαμε το πτώμα, δεν αντέχαμε πάνω από 20 δευτερόλεπτα» (Βίντεο)

«Δεν είχα καταλάβει τίποτα, η συμπεριφορά του ήταν κανονική και δεν είχε αλλάξει καθόλου το τελευταίο διάστημα μετά τη δολοφονία. Δεν τον είχα ικανό να κάνει τέτοιο έγκλημα. Δεν είχε πειράξει ποτέ κανέναν, ούτε είχε δείξει σημάδια ότι αντιμετωπίζει κάποιο πρόβλημα. Έδειχνε να αγαπάει τη σύζυγο και τα παιδιά του. Δεν είδα ρούχα του με ίχνη αίματος» φέρεται να κατέθεσε συγγενής του δράστη.

Σημειώνεται ότι ο ίδιος ο 27χρονος παρουσιαζόταν στα social media ως ένα άνθρωπος που λάτρευε τη φύση, τις δραστηριότητες αλλά και τα παιδιά του.