Απίστευτο σοκ: Πέθανε ο Γιάννης Γκίνης! Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Τεράστια η απώλειά του!

Απίστευτο σοκ: Πέθανε ο Γιάννης Γκίνης! Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Ο Γιάννης Γκίνης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ!

Έδινε αρκετά χρόνια τον αγώνα του κόντρα στην αρρώστια.

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης, μετά από μία γενναία, πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια την ώρα του σεισμού ήταν στο χειρουργείο για τον καρκίνο!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ. Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συναδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.

Θρήνος στην Ελλάδα! Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Λαβράνος

Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Λαβράνος! Θρήνος στην Ελλάδα!

Έφυγε από τη ζωή το Σάββατο 20 Ιουλίου 2019 σε ηλικία 86 ετών ο συνθέτης Νίκος Λαβράνος. Ένας σημαντικός μουσικός, συνθέτης και μαέστρος με καριέρα σε Ελλάδα και εξωτερικό του οποίου τη μουσική και τα τραγούδια του τα χιλιοτραγουδήσαμε και συνεχίζουν να αγαπιούνται πάρα πολύ.

Στο πλάι του πάντα η αγαπημένη του σύζυγος και τραγουδίστρια Μίλλη Καραλή σε μια κοινή πορεία ζωής και μουσικής.

Tο πολυτραγουδισμένο και μια από τις μεγάλες επιτυχίες «Για Πάντα Μαζί» με τον Γιάννη Πάριο μουσική Νίκος Λαβράνος, στίχοι Δημήτρης Ιατρόπουλος.

Απαρηγόρητη και συντετριμμένη η σύζυγός το Μίλλη Καραλή τον αποχαιρετά μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook

Θρήνος στην Ελλάδα! Έφυγε από τη ζωή ο Νίκος Λαβράνος

Θλίψη! Πέθανε ο τραγουδιστής Νίκος Δεμίρης

Θλίψη η απώλειά του στον καλλιτεχνικό χώρο, από το θάνατο του τραγουδιστή Νίκου Δεμίρη.

Την τελευταία του πνοή, σε ηλικία 74 ετών άφησε, μετά από νοσηλεία του, καθώς είχε υποστεί εγκεφαλικό επεισόδιο, ο τραγουδιστής, Νίκος Δεμίρης, ιδιοκτήτης του γνωστού και ομώνυμου τσιπουράδικου στη Ν. Ιωνία.

Η κηδεία του θα γίνει στις 5.30 το απόγευμα της Παρασκευής στον Ιερό Ναό Ευαγγελιστρίας και επιθυμία της οικογένειας, είναι αντί για στεφάνια, τα χρήματα να δοθούν στο Ορφανοτροφείο Βόλου.

Ο γνωστός «Δεμίρης», αποτελεί ένα σήμα κατατεθέν της Νέας Ιωνίας, ενώ σχεδόν… όλες οι εκπομπές μαγειρικής αλλά και τηλεοπτικά ρεπορτάζ για την γαστρονομία, έχουν κάνει αναφορές για το συγκεκριμένο χώρο, που λειτούργησε με ιδιαίτερο μεράκι ο ίδιος…

Σε παλιότερες συνεντεύξεις του, είχε πει, «τραγουδούσα 30 χρόνια περίπου με το Καζαντζίδη, το Μπιθικώτση, τη Πόλυ Πάνου όλα αυτά τα ιερά τέρατα. Όμως τις αλλαγές που γινόντουσαν με την πάροδο του χρόνου δεν μπορούσα να τις ακολουθήσω και αποσύρθηκα. Τότε οι φίλοι μου, πρότειναν να ανοίξω ένα τσιπουράδικο».Αξίζει να σημειωθεί, ότι επί μία δεκαετία 1988-1998 ασχολήθηκε με τον Πολιτιστικό Σύλλογο «Εγγλεζονήσι».

Σε μήνυμά του, σε κοινωνικό δίκτυο, ο γιατρός από τη Ν. Ιωνία, Μιχάλης Μεϊκόπουλος έγραψε: «Η ζωή του όλη η ιστορία και η διαδρομή όπως κάθε απόγονου προσφύγων μικρασιατών. Καταγωγή Εγγλεζονησιώτικη, έζησε στη Νέα Ιωνία Βόλου τις δύσκολες εποχές και κατόρθωσε με εργασία,μεράκι,αξιοπρέπεια και φιλότιμο να δημιουργήσει οικογένεια και να ανταπεξέλθει στις δυσκολίες της ζωής . Ανήσυχο πνεύμα, ασχολήθηκε με τη μουσική και το τραγούδι αφήνοντας μια πλούσια μουσική παρακαταθήκη γνωστή στο πανελλήνιο. Αγάπη του κι η ζωγραφική. Διατηρούσε ένα από τα πιο φημισμένα παραδοσιακά τσιπουράδικα του Βόλου γνωστό σε όλη την Ελλάδα, που τη λειτουργία του τώρα συνεχίζει ο γιός του Δημήτρης. Εκτός από την Κατίνα τη γυναίκα του και τα παιδιά του ,μεγάλη του αγάπη και η θάλασσα που ήταν πάντα ερωτευμένος μαζί της. Χαρακτηριστικό στοιχείο ότι σχεδόν καθημερινά έβγαζε μόνος του τα θαλασσινά για το τσιπουράδικο, γεγονός που του δημιουργούσε ευεξία. Ένας αληθινός άνθρωπος έφυγε από τη ζωή ,μια χαρακτηριστική φυσιογνωμία μικρασιάτη Εγγλεζονησιώτη πρόσφυγα. Τις δύσκολες στιγμές όλη η οικογένεια του στο πλευρό του ,δεν τον άφησαν λεπτό. Συλλυπητήρια στην οικογένεια τη σύζυγο Κατίνα τα παιδιά Ρίκα , Δημήτρη και τα εγγόνια. Καλό παράδεισο Νίκο. Η μουσική σου και τα τραγούδια σου ,θα μας συντροφεύουν».

Πηγή: magnesianews.gr