Πανελλήνιο πένθος! Νεκρός ο Νίκος Μήλας!

Πρόσωπο κλειδί!

Πανελλήνιο πένθος! Νεκρός ο Νίκος Μήλας!

Πανελλήνιο πένθος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση ότι βρέθηκε νεκρός ο Νίκος Μήλας!

Ο Νίκος Μήλας, ο προπονητής της θρυλικής ομάδας της ΑΕΚ που κατέκτησε το ευρωπαϊκό Κύπελλο στο Καλλιμάρμαρο το 1968, έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 91 ετών.

Η ανακοίνωση της ΚΑΕ ΑΕΚ για τον θάνατο του Νίκου Μήλα.

«Ο προπονητής του ολόχρυσου και πιο ένδοξου τίτλου της Ελλάδας, του πρώτου ευρωπαϊκού τροπαίου, του Κυπέλλου Κυπελλούχων του ’68, ο τεράστιος Νίκος Μήλας άφησε σήμερα το πρωί την τελευταία του πνοή. Με τη «Βασίλισσα» κατέκτησε και 2 πρωταθλήματα (1968, 1970).

Μάγδα Τσέγκου: Βυθισμένη στο πένθος! Μεγάλη απώλεια!

Πανελλήνιο πένθος! Νεκρός ο Νίκος Μήλας!

Ο Ευρωκυπελλούχος τεχνικός «έφυγε» πλήρης ημερών, με βαριά και πλούσια παρακαταθήκη στην αθλητική κονίστρα να τον συνοδεύουν.

Το θλιβερό μαντάτο συντάραξε τα Γραφεία της «Βασίλισσας». Ένας-ένας οι θρυλικοί παίκτες του, πληροφορούμαστε, ότι κατευθύνονται τώρα προς την οικία του εκλιπόντος, στη Νέα Σμύρνη.

Ορφάνεψε η ΑΕΚ ακόμη περισσότερο, αλλά είναι τέτοια η περπατησιά του ανδρός, που τον καθιστά (εσαεί) Αθάνατο...

Ο Μάκης Αγγελόπουλος, η Διοίκηση, το αγωνιστικό Τμήμα, και όλο το στελεχιακό δυναμικό της ΑΕΚ ΒC εκφράζουν τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια προς τη σύζυγό του Άννα και την οικογένειά του».

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής, σκορπώντας μεγάλη θλίψη!

Σε ηλικία 50 ετών πέθανε πριν λίγες μέρες γνωστός παρουσιαστής! Σύμφωνα με τις πληροφορίες ο θάνατος του οφείλεται σε καρδιακή προσβολή!

Ο Άγγλος παρουσιαστής Fungi ή αλλιώς James Clarke, είχε σύμφωνα με την βρετανική σκανδαλοθηρική εφημερίδα «Sun» χρόνια εξάρτηση από το αλκοόλ γεγονός που επιβάρυνε πολύ την υγεία του.

Μιλώντας στην Sun, η πρώην συνεργάτης του Donna Reilly, 44 ετών, ανέφερε ότι η 29χρονη κόρη του είναι συντετριμμένη από τον ξαφνικό θάνατο του πατέρα της.

Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!Μεγάλη θλίψη! Έφυγε από την ζωή γνωστός παρουσιαστής!

Παγκόσμιο πένθος! Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 21 ετών ο..

Ο θάνατος του χτύπησε την πόρτα νωρίς! Παγκόσμιο πένθος! Έφυγε από την ζωή σε ηλικία 21 ετών ο..

Θρήνος στη Βραζιλία αλλά και σε ολόκληρη της «οικογένεια» του μπάσκετ, από τον ξαφνικό χαμό του Μάικλ Ουτσέντου.

Ο Βραζιλιάνος σέντερ που αγωνίστηκε την περασμένη σεζόν στη Λα Κορούνια ως δανεικός από την Ομπραντόριο, έχασε τη ζωή του μόλις στα 21 του χρόνια.

Ο άτυχος αθλητής έκανε τις διακοπές του στην πατρίδα του, όταν ενεπλάκη σε δυστύχημα με μηχανοκίνητο σκάφος στη θάλασσα του Σάο Πάολο, χωρίς να έχουν γίνει ακόμη γνωστές περισσότερες λεπτομέρειες.

undefined