Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα!

Μεγάλη απώλεια!

Θρήνος! Έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα!

Θρήνος επικρατεί στον επιχειρηματικό κόσμο, η είδηση πως έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα για το παρόν και το μέλλον της.

Έγραψε το όνομά του με χρυσά γράμματα στην ιστορία. Ο ίδιος συγκαταλέγεται ανάμεσα στους εμπνευστές του διαστημικού προγράμματος της NASA και ο πρώτος διευθυντής πτήσεων της Διαστημικής Υπηρεσίας.

Ο Κρις Κραφτ πέθανε τη Δευτέρα στο Χιούστον, δήλωσε η NASA. Ήταν μόλις δύο ημέρες μετά την 50ή επέτειο της προσγείωσης του Apollon 11. Ο Christopher Columbus Kraft Jr. δεν πέταξε ποτέ στο διάστημα, αλλά «κράτησε την επιτυχία ή την αποτυχία της επανδρωμένης διαστημικής πτήσης στα χέρια του», δήλωσε στο Associated Press το 2011 ο Neil Armstrong, ο πρώτος άνθρωπος που περπάτησε στο φεγγάρι.

Έφυγε από την ζωή ο άνθρωπος που προσέφερε πολλά στην ανθρωπότητα

Ακόμη ένα παγκόσμιο πένθος σημειώθηκε όταν πέθανε πρόσωπο διεθνούς φήμης!

Ο Kraft έγινε γνωστός ως «ο πατέρας του Mission Control». Είναι ο άνθρωπος που διατήρησε τη συλλογική σκέψη του καθώς ο Neil Armstrong οδηγούσε το φεγγάρι στο φεγγάρι, ενώ το καύσιμο τελείωσε. Είναι εκείνος που αυτοσχεδίασε μια διάσωση τελευταίας στιγμής του Apollo 13, ένα δραματικό σενάριο που αργότερα έγινε η γνωστή ταινία.

Παγκόσμιο πένθος! Πέθανε πρόσωπο διεθνούς φήμης!

Παγκόσμιο πένθος έχει ξεσπάσει μετά την είδηση ότι πέθανε πρόσωπο διεθνούς φήμης!

Ο γενικός διευθυντής της Διεθνούς Επιτροπής Ατομικής Ενέργειας (IAEA) Γιουκία Αμάνο, ο οποίος αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας, πέθανε σε ηλικία 72 ετών, ανακοίνωσε ο διεθνής οργανισμός.

«Η γραμματεία της IAEA ενημερώνει με την πιο βαθιά θλίψη για τον θάνατο του γενικού διευθυντή της Γιουκία Αμάνο», ανακοίνωσε ο οργανισμός του ΟΗΕ στα μέλη του με σημείωμα στο οποίο δεν δίνονται λεπτομέρειες για τις συνθήκες του θανάτου του.

Απίστευτο: Πέθανε ο Λάμπρος Χήρας! Έπασχε από σπάνια ασθένεια!

Παγκόσμιο πένθος! Πέθανε πρόσωπο διεθνούς φήμης!

Απίστευτο σοκ: Πέθανε ο Γιάννης Γκίνης! Έδινε μάχη με τον καρκίνο!

Ο Γιάννης Γκίνης έχασε τη μάχη με τον καρκίνο και ο θάνατός του έχει προκαλέσει σοκ!

Έδινε αρκετά χρόνια τον αγώνα του κόντρα στην αρρώστια.

Έφυγε από τη ζωή ο διευθυντής ειδήσεων και αναπληρωτής γενικός διευθυντής του ΑΘΗΝΑ 9,84 Γιάννης Γκίνης, μετά από μία γενναία, πολύχρονη μάχη, που έδωσε με τον καρκίνο.

Η Διοίκηση και οι εργαζόμενοι του ΑΘΗΝΑ 9,84 αποχαιρετούν με οδύνη έναν σπουδαίο άνθρωπο, έναν υπέροχο φίλο, που αφήνει ανεξίτηλο στίγμα στο χώρο της δημοσιογραφίας.

Πασίγνωστη Ελληνίδα αθλήτρια την ώρα του σεισμού ήταν στο χειρουργείο για τον καρκίνο!

Ο δημοσιογράφος Γιάννης Γκίνης γεννήθηκε το 1952 στα Γρεβενά και η πρώτη του δημοσιογραφική άπασχοληση ήταν το 1980 στην Εφημερίδα «Αυριανή». Μετά εργάστηκε στην εφημερίδα «Ελεύθερος Τύπος» ως προϊστάμενος του ελεύθερου δικαστικού και αστυνομικού ρεπορτάζ. Εν συνεχεία προσελήφθη στην εφημερίδα «Ελευθεροτυπία» για αρκετό χρονικό διάστημα, ακολούθως δε απασχολήθηκε μεταξύ των άλλων στην εφημερίδα «Βραδυνή» και από εκεί εργάστηκε μέχρι την ημέρα που απεβίωσε στον δημοτικό ραδιοφωνικό σταθμό ΑΘΗΝΑ 9.84 καταλαμβάνοντας διευθυντικές θέσεις.

Ήταν παντρεμένος και έχει αποκτήσει ένα παιδί. Αγαπητός σε όλους, καλός συναδελφος, έχαιρε εκτιμήσεως από τους συναδέλφους του διατηρώντας άριστες σχέσεις με όλους όσους συνεργάστηκε. Διακρινόταν για το ήθος και την ευπρέπεια του, βοηθώντας ταυτόχρονα πολλά νέα παιδιά που άρχιζαν την καριέρα τους ως δημοσιογράφοι.