Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στην Κρήτη! Διαψεύδει ο ιατροδικαστής!

Τι συνέβη;

Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στην Κρήτη! Διαψεύδει ο ιατροδικαστής!

Ραγδαίες εξελίξεις για το έγκλημα στην Κρήτη, με τον ιατροδικαστή να διαψεύδει τους ισχυρισμούς!

Απέκλεισε το ενδεχόμενο αυτοτραυματισμού του 56χρονου Γάλλου ο ιατροδικαστής που ενημέρωσε την Αστυνομία ότι τα τραύματα στον 56χρονο Γάλλο έχουν προκληθεί από άλλο άτομο. Κάπως έτσι απέκλεισε τον ισχυρισμό που επικαλείται η 44χρονη Γαλλίδα.

Επιπλέον δεν υπήρξε παραβίαση στο δωμάτιο, στο οποίο επίσης είχε πρόσβαση με δικό της κλειδί.

Όπως αναφέρει το cretalive.gr Αστυνομικοί της Ασφαλείας εκτιμούν ότι μέσα στις επόμενες ώρες θα αναγκαστεί να ομολογήσει την πλήρη αλήθεια. Ήδη αποδέχθηκε και υπέγραψε την έκθεση σύλληψης της.

Έγκλημα σοκ στο Σίδνεϊ: 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Η γυναίκα, που αντιμετωπίζει την κατηγορία της ανθρωποκτονίας από πρόθεση, αύριο Τετάρτη θα οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Νεκρός είναι ένας άντρας 56 ετών από την Γαλλία, με τον οποίο η γυναίκα είναι ξαδέρφη, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο οι δυο τους να διατηρούσαν και ερωτική σχέση.

Κρήτη: Σοκ με τα ευρήματα στο δωμάτιο του δολοφονημένου Γάλλου!

Σοκαρισμένοι με τα ευρήματα στο δωμάτιο του δολοφονημένου Γάλλου στην Κρήτη! Τι βρήκε η Αστυνομία;

Υπό κράτηση βρίσκεται η 44χρονη γυναίκα από την Γαλλία, η οποία κρίνεται από τις αστυνομικές αρχές ως η βασική ύποπτη για τον θάνατο του 53χρονου Γάλλου, σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρα, τη νύχτα της Δευτέρας.

Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι η γυναίκα, που διέμενε στο ίδιο δωμάτιο με το θύμα, είναι ξαδέρφη του, ωστόσο οι αρχές εξετάζουν σοβαρά το σενάριο οι δυο τους να διατηρούσαν και ερωτική σχέση. Επιπλέον, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες, η γυναίκα υπεβλήθη σε τοξικολογικές εξετάσεις, αλλά και ιατροδικαστική εξέταση για τυχόν εκδορές και αμυχές που μπορεί να φέρει.

Η 44χρονη επιμένει - σύμφωνα με πληροφορίες - ότι ο 56χρονος το έκανε μόνος του γιατί είχε ψυχολογικά προβλήματα, ωστόσο για την Ασφάλεια Ηρακλείου είναι ξεκάθαρο ότι πρόκειται για έγκλημα και δεν υπάρχει αμφιβολία ότι αυτή τον σκότωσε. Αστυνομικές πηγές αναφέρουν ότι και οι δυο έπιναν πολύ, αλκοόλ, ενώ με δεδομένο ότι στο δωμάτιο τους βρέθηκαν και παραισθησιογόνα χάπια, είναι ανοιχτό το ενδεχόμενο να έκαναν νωρίτερα χρήση,

Έσκασε τώρα! Βρέθηκε νεκρή η 57χρονη αγνοούμενη

Ο 53χρονος Γάλλος, φέρει πολλά τραύματα στον θώρακα από αιχμηρό αντικείμενο και συγκεκριμένα από ψαλίδι, με όλες τις ενδείξεις να οδηγούν στο ότι πρόκειται για έγκλημα.

Πηγή: Cretalive

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις! Ομολόγησε ο δράστης;

Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία της βιολόγου στην Κρήτη! Ομολόγησε ο δράστης;

Στα χέρια των αστυνομικών αρχών βρίσκεται εδώ και λίγες ώρες ο δράστης της στυγερής δολοφονίας της 60χρονης βιολόγου Suzanne Eaton.

Πρόκειται για έναν 27χρονο Έλληνα, ο οποίος φέρεται να ομολόγησε ότι σκότωσε την άτυχη Αμερικανίδα που είχε βρεθεί νεκρή στα έγκατα μιας παλιάς γερμανικής πυριτιδαποθήκης στο Μάλεμε.

Δολοφονία βιολόγου στην Κρήτη: Το εύρημα που μπορεί να αποκαλύψει τον δράστη! (Βίντεο)

Ο νεαρός εντοπίστηκε χάρη στα ίχνη που άφησε το αυτοκίνητό του, με το οποίο μετέφερε τη σορό της νεκρής βιολόγου, τον θάνατο της οποίας είχε προκαλέσει κλείνοντάς της τις αναπνευστικές οδούς. Αυτό, σε συνδυασμό με κάποια ευρήματα από τον τόπο όπου έκρυψε το πτώμα της Suzanne Eaton, ήταν τα λάθη που οδήγησαν τους αστυνομικούς της Ασφάλειας Χανίων στην ταυτοποίησή του.

Ο 27χρονος που κατοικεί στο Μάλεμε αλλά κατάγεται από την Κίσαμο ταίριαζε με το προφίλ που είχαν σκιαγραφήσει οι αστυνομικοί και οι κυψέλες της κινητής τηλεφωνίας επιβεβαίωσαν τις κινήσεις του στην επίμαχη περιοχή, στις 4 Ιουλίου που είχε εξαφανιστεί η 60χρονη. Έτσι, όταν τον ανέκριναν «έσπασε» και ομολόγησε την δολοφονία, χωρίς να έχει γίνει μέχρι στιγμής γνωστό το κίνητρό του.

Η βιολόγος, που εργαζόταν στο ινστιτούτο Max Planck στην Δρέσδη της Γερμανίας μαζί με τον Βρετανό σύζυγό της και πατέρα των δυο γιων τους, είχε εντοπιστεί νεκρή μέσα στο τούνελ από δυο ερασιτέχνες σπηλαιολόγους στις 9 Ιουλίου, πέντε ημέρες μετά την εξαφάνισή της.

Πηγή: protothema.gr