Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρός ο αντιδήμαρχος που τον καταπλάκωσε δέντρο!

Απίστευτο!

Τραγωδία στην Πέλλα: Νεκρός ο αντιδήμαρχος που τον καταπλάκωσε δέντρο!

Τραγωδία στην Αριδαία Πέλλας, όπου ο δήμαρχος που καταπλακώθηκε από δέντρο έχασε τη ζωή του!

Όλοι είναι συγκλονισμένοι στην περιοχή!

Σοκαρισμένη είναι η τοπική κοινότητα της Αριδαίας μετά το άκουσμα της είδησης ότι ο αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμωπίας Γιώργος Γούδης εντοπίστηκε νεκρός σε δασική περιοχή στους Προμάχους Αλμωπίας.

Σύμφωνα με πληροφορίες, ο άτυχος άνδρας καταπλακώθηκε από κορμό δέντρου καθώς είχε μεταβεί στην περιοχή για υλοτομίες εργασίες. Υπενθυμίζεται ότι ο Γιώργος Γούδης διατηρούσε εταιρεία επεξεργασίας ξύλου.

Παραλίγο τραγωδία! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο σε νεκροταφείο!

Προανάκριση για τα ακριβή αίτια του τραγικού αυτού συμβάντος ενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμωπίας.

Πηγή: PellaMou.gr

Ο νεαρός Αλέξης πυροβολήθηκε και οι γονείς του το είδαν ζωντανά!

Ο 16χρονος Ελληνοαυστραλός Αλέξης Γάτης δέχθηκε δυο πυροβολισμούς στο στήθος μέσα στο σπίτι του, τα ξημερώματα της Κυριακής από άγνωστο άνδρα. Παραλίγο τραγωδία!

Τα κίνητρα της επίθεσης παραμένουν αδιευκρίνιστα.

Στο σπίτι του ομογενή στην περιοχή Lockleys της Αδελαΐδας, βρίσκονταν ακόμα ο 21χρονος αδελφός του νεαρού μαθητή.

Ο Γάτης μεταφέρθηκε εσπευσμενα στο νοσοκομειο Royal Adelaide Hospital, όπου και χειρουργήθηκε και, πλέον, νοσηλεύεται σε σταθερή κατάσταση.

Οι γονείς του Άλεξ παρακολούθησαν το συμβάν απο την κάμερα του κινητού τους, αφού βρίσκονται στην Ελλάδα και όπως αναφέρουν πηγές κοντά στην οικογένεια προσπαθούν να βρουν πτήση να επιστρέψουν στην Αδελαιδα.

Συμμαθητής του θύματος δήλωσε πως ο Άλεξ είναι ένα ιδιαίτερα ευγενικό και ήσυχο παιδί, ενώ ο θείος του δήλωσε πως η οικογένεια δεν μπορεί ακόμα να πιστέψει τι έχει συμβεί αφού ο ανιψιός του δεν έχει δώσει το παραμικρό δικαίωμα.

Οι αστυνομικές αρχές με την σειρά τους επιβεβαίωσαν πως λίγες ώρες πριν την επίθεση είχε προηγηθεί διαπληκτισμός έξω από το σπίτι και πως δεν πρόκειται για ένα τυχαίο συμβάν.

Πηγή: Neoskosmos.com

Τραγωδία: Φρικτός θάνατος για πατέρα 6 παιδιών!

Τραγικό θάνατο βρήκε ένας πατέρας έξι παιδιών από τη Βόρεια Καρολίνα στις ΗΠΑ την περασμένη Παρασκευή, όταν ένα κύμα τον χτύπησε, τον έριξε κάτω και έσπασε τον λαιμό του.

Ο 37χρονος Λι Ντινγκλ έπαιζε στην παραλία στο Oak Island με κάποια από τα παιδιά του όταν τον χτύπησε το ισχυρό κύμα σε ένα «φριχτό ατύχημα», όπως ανέφερε η σύζυγός του Σάνον Ντινγκ, σε ένα μήνυμα στο Twitter.


«Ο Λι έπαιζε στην παραλία με τα τρία παιδιά μας χθες και ένα δυνατό κύμα τον χτύπησε, τον έριξε με το κεφάλι στην άμμο και έσπασε τον λαιμό του», ανέφερε.

Τραγωδία στις Σέρρες: Νεκρός σε τροχαίο ο...