Θλίψη! Πέθανε μετά τον αγώνα 28χρονος αθλητής!

Δέχτηκε απανωτά χτυπήματα!

Θλίψη! Πέθανε μετά τον αγώνα 28χρονος αθλητής!

Θλίψη προκαλεί το τραγικό τέλος 28χρονου αθλητή. Πέθανε μετά τον αγώνα που έδωσε, από τα απανωτά χτυπήματα που δέχτηκε από τον αντίπαλο του.

Ο Μαξίμ Νταντάσεφ τραυματίστηκε σοβαρά στον αγώνα της περασμένης Παρασκευής με αντίπαλο τον Σουμπριέλ Ματίας. Μετά τον αγώνα ο Ρώσος μποξέρ μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο με τους γιατρούς να τον βάζουν αρχικά σε τεχνητό κώμα καθώς διαπιστώθηκε σοβαρή αιμορραγία στον εγκέφαλο.

Ο αγώνας της Παρασκευής ήταν πολύ άγριος και διεκόπη μετά από παρέμβαση του προπονητή του Νταντάσεφ όταν διαπίστωσε ότι ο μποξέρ του είχε δεχθεί πολύ άγρια χτυπήματα.

Θρήνος! Θρυλικός πυγμάχος άφησε την τελευταία του πνοή σε τροχαίο!

Δείτε το βίντεο που ακολουθεί τον αγώνα και τα άγρια χτυπήματα που δέχτηκε ο αθλητής, λίγο πριν πεθάνει.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Θρήνος στον αθλητισμό, με την είδηση ότι βρέθηκε νεκρή στα 32 της γνωστή αθλήτρια!

Η ίδια, παρά το ότι έδινε μάχη με τον καρκίνο, όλα αυτά τα χρόνια δεν σταμάτησε ποτέ να προπονείται και να συμμετέχει σε αγώνες.

Μάλιστα το 2016 υποβλήθηκε σε χειρουργική επέμβαση στην οποία “έχασε” το μισό ήπαρ της, ώστε να αντιμετωπίσει τις συνέπειες από τον κακοήθη όγκο που είχε.

Την θλιβερή είδηση του θανάτου της Γκαμπριέλ Γκρούνγουαλντ, ανακοίνωσε μέσω Instagram ο σύζυγός της Justin Grunewald, ο οποίος έγραψε πως έφυγε ήρεμα και χωρίς να υποφέρει.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Αξιοσημείωτο είναι ότι η Γκάμπριελ αναδείχτηκε πρωταθλήτρια ΗΠΑ κλειστού στίβου στα 3.000 μέτρα το 2014, ενώ ήταν ανάμεσα στις δώδεκα ταχύτερες αθλήτριες της χώρας στα 1.500 μ.

Θρήνος στον αθλητισμό! Νεκρή στα 32 της η...

Δύσκολες ώρες για γνωστή ηθοποιό! Έχει καρκίνο στον πρωκτό!

Πολύ δύσκολες ώρες περνάει γνωστή ηθοποιός, η οποία έχει καρκίνο στον πρωκτό!

Το 2009, η ηθοποιός Marcia Cross, η οποία έγινε γνωστή παγκοσμίως μέσα από την σειρά Desperate Housewives (Νοικοκυρές σε Απόγνωση) βοήθησε τον σύζυγό της, Tom Mahoney, να ξεπεράσει την εξαντλητική θεραπεία που χρειαζόταν, επειδή είχε καρκίνο στον λαιμό.

Ο καρκίνος του άντρα της πέρασε σε φάση ύφεσης, αλλά σχεδόν μια δεκαετία αργότερα, η νόσος επανήλθε στο προσκήνιο, όταν το 2017 η Marcia Cross διαγνώστηκε με καρκίνο στον πρωκτό.

undefined

"Δεν είχε πάει το μυαλό μου ποτέ ότι μπορεί να έχω κάτι, επειδή δεν είχα συμπτώματα, μέχρι που έκανα την εξέταση και μου είπαν ότι κάτι υπάρχει εκεί, αλλά ό,τι κι αν είναι μπορεί να θεραπευθεί […] Κι εγώ είπα, τι;! Τι είναι αυτά που μου λέτε;", λέει η ίδια η 57χρονη ηθοποιός. Εμείς να της ευχηθούμε ταχεία ανάρρωση!