Τροχαίο Ζαχαριά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα! «Αναγκάστηκα να του το πω...»!

Το περιστατικό που δεν γνώριζε κανείς!

Τροχαίο Ζαχαριά: Συγκλονιστικές αποκαλύψεις για το δυστύχημα! «Αναγκάστηκα να του το πω...»!

Συγκλονιστικές είναι οι αποκαλύψεις για το τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, του γιου του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών. Μια ανάρτηση ανατριχιάζει.

Ο 23χρονος έχασε τη ζωή του χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο, όταν στην προσπάθεια του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, έχασε τον έλεγχο όταν ο οδηγός έστριψε και έπεσε πάνω σε δέντρο.

Το απόγευμα της Τρίτης η δημοσιογράφος Ελένη Λαζάρου είχε επισκεφτεί ένα από τα καταστήματα της αλυσίδας παιχνιδιών της οικογένειας για να αγοράσει ένα παιχνίδι για το γιο της. Η ίδια με μια συγκλονιστική ανάρτηση περιγράφει τι συνέβη όταν την ώρα που βρισκόταν στο κατάστημα έμαθε την είδηση του θανάτου του.

«Χθες το απόγευμα -όπως πολλά απογεύματα μετά την δουλειά- έτρεξα στο κατάστημα παιχνιδιών Ζαχαριάς για να πάρω ένα παιχνιδάκι για τον γιο μου. Μπαίνοντας παρατήρησα πως ο Αλέξανδρος δεν ήταν εκεί. "Κρίμα" σκέφτηκα γιατί πάντα μου κάνει έκπτωση ενώ συζητάμε , γελάμε και μου δίνει κι ένα μπαλόνι για τον Αναστάση. Διάλεξα αυτό που ήθελα και έφτασα στο ταμείο.

Εκείνη την ώρα χτύπησε το τηλέφωνό μου. Ήταν ένας φίλος μου οδηγός από τον οποίο έχω ζητήσει να με παίρνει όταν μαθαίνει κάτι που μπορεί να αποτελεί είδηση . " Το έμαθες; σκοτώθηκε ο γιος του Ζαχαριά, 23 ετών". Σοκ! Δεν ήθελα να το πιστέψω. Δεν μπορούσα να κρύψω την ταραχή μου και ο υπάλληλος του μαγαζιού κατάλαβε πως κάτι κακό είχε συμβεί. Αναγκάστηκα να του το πω. "Έφυγε πριν από λίγο από δω με το γκολφάκι του . Πήγαινε να συναντήσει τους φίλους του" μου είπε σοκαρισμένος ελπίζοντας πως η είδηση δεν θα επιβεβαιωθεί...

Αντίο Αλέξανδρε! Συλλυπητήρια στους γονείς σου που σε υπεραγαπούσαν» έγραψε στην ανάρτησή της η Ελένη Λαζάρου.

Τροχαίο Ζαχαριά

Τροχαίο Ζαχαριά: Μαρτυρία σοκ! «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο»!

Μαρτυρία σοκ βλέπει το φως της δημοσιότητας για το τροχαίο του Αλέξανδρου Ζαχαριά, τον γιο του ιδιοκτήτη της αλυσίδας παιχνιδιών. «Είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο», δήλωσε.

Ο 23χρονος άφησε την τελευταία του πνοή χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο όταν επιχείρησε να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο, ο οδηγός όμως έστριψε με αποτέλεσμα για να το αποφύγει να κάνει ελιγμό, να χάσει τον έλεγχο και να πέσει πάνω σε δέντρο.

«Άκουσα εκκωφαντικό θόρυβο, βγήκα έξω και είδα ένα μαύρο πράγμα αγκαλιασμένο στο δέντρο. Ήταν το αυτοκίνητο«, σχολίασε στην κάμερα του ΣΚΑΪ η κυρία Κυριακή, η οποία μένει ακριβώς δίπλα στο σημείο του δυστυχήματος.

Ο δρόμος όπου σημειώθηκε η τραγωδία χαρακτηρίζεται από τους κατοίκους ως «καρμανιόλα». «Είναι φοβερά επικίνδυνος. Τρέχουν σαν να είναι ράλι» είπε η γυναίκα.

Τροχαίο Ζαχαριά: Οι πρώτες τραγικές εικόνες από το φριχτό δυστύχημα στον Άγιο Στέφανο!

Απίστευτος θρήνος επικρατεί μετά την είδηση πως ο γιος του επιχειρηματία της αλυσίδας Ζαχαριάς, Αλέξανδρος πέθανε σε τροχαίο χθες το απόγευμα στον Άγιο Στέφανο. Οι πρώτες εικόνες από το φριχτό τροχαίο είναι τραγικές.

Ο 23χρονος Αλέξανδρος, στην προσπάθειά του να προσπεράσει προπορευόμενο αυτοκίνητο βγήκε από τον δρόμο και καρφώθηκε σε δέντρο.με το αυτοκίνητο του Golf Gti

Την ίδια στιγμή, η οδηγός του αυτοκίνητου προσπάθησε να στρίψει και ο 23χρονος, για να αποφύγει την συγκρουση φέρεται να έκανε ελιγμό, με αποτέλεσμα να χάσει τον έλεγχο του αυτοκινήτου και με μεγάλη ταχύτητα να προσκρούσει στο δέντρο και να βρει τραγικό θάνατο.

Ο τραγικός παιχνίδι της μοίρας; Ο Αλέξανδρος Ζαχαριάς μαζί με τον πατέρα του είχαν έναν τροχαίο το 2014, στο οποίο ο 23χρονος σώθηκε από θαύμα.