Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Τι προκάλεσε την έκρηξη;

Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Σοκάρει η είδηση για μια νέα έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Τρεις άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στο νησί Έλμπα της Τοσκάνης από έκρηξη διώροφης πολυκατοικίας, το βράδυ της Τετάρτης.

Ο τελευταίος εξ αυτών, ένας άντρας 76 ετών, που μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο της Πίζας με εγκαύματα στο 90% του σώματός του, ωστόσο δεν τα κατάφερε και εξέπνευσε λίγες ώρες αργότερα. Έκτακτο: Έκρηξη σε μπαρ στο Καβούρι!

Τη ζωή τους κατά τη διάρκεια της έκρηξης, έχασαν ένας 68χρονος άντρας και η 76χρονη σύζυγός του.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει γνωστά, η διαρροή αερίου ήταν η αιτία που προκάλεσε την έκρηξη στην πολυκατοικία και οδήγησε στον θάνατο τρεις ανθρώπους.

 Σοκ! Έκρηξη σε πολυκατοικία! Τρεις άνθρωποι βρέθηκαν νεκροί!

Μακελείο στην Κίνα: 10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου!

10 νεκροί από έκρηξη σε εργοστάσιο αερίου! Έγινε μακελειό στην Κίνα!

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων

Τραγικό θάνατο βρήκαν 10 εργαζόμενοι σε εργοστάσιο στην Κίνα, μετά από έκρηξη που σημειώθηκε στις εγκαταστάσεις φυσικού αερίου.

Η λίστα των νεκρών αναμένεται να αυξηθεί, καθώς πέντε άνθρωποι αγνοούνται και άλλοι 19 μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο, φέροντας σοβαρά έως και κρίσιμα για τη ζωή τους τραύματα.

Η έκρηξη που σημειώθηκε στο εργοστάσιο της πόλης Yima ήταν τόσο ισχυρή, που, σύμφωνα με αναφορές, έσπασαν τα τζάμια σε απόσταση τουλάχιστον τριών χιλιομέτρων, ενώ οι πόρτες του εκτοξεύθηκαν στο διπλανό εργοστάσιο.

Σε κοντινή απόσταση λειτουργεί μονάδα επεξεργασίας πετρελαίου, η οποίος διέκοψε τις εργασίες της για προληπτικούς λόγους.

Ασθενοφόρο ανατινάζεται από βόμβα στο Αιγάλεω! (Βίντεο)

Ασθενοφόρο ανατινάζεται από βόμβα στο Αιγάλεω και το βίντεο της έκρηξης προκαλεί σοκ!

Αυτοσχέδιο εκρηκτικό μηχανισμό με βραδύκαυστο φιτίλι τοποθέτησαν άγνωστοι τα ξημερώματα σε ιδιωτική κλινική στο Αιγάλεω

Όπως φαίνεται και στο βίντεο, που εξασφάλισε το bloko.gr η έκρηξη τής βόμβας προκάλεσε υλικές ζημιές στο σταθμευμένο ασθενοφόρο, που ήταν στην είσοδο τού κτιρίου. Σοκ! Ισχυρή έκρηξη με δύο νεκρούς και δεκάδες τραυματίες!

Την υπόθεση έχει αναλάβει το Τμήμα Δίωξης Εκβιαστών της Ασφάλειας, που ήδη έχει ξεκινήσει να λαμβάνει καταθέσεις από τους υπευθύνους της κλινικής μαρτυρίες και βίντεο από κάμερες ασφαλείας, προκειμένου οι αστυνομικοί να φθάσουν στα ίχνη των δραστών.

Δείτε το βίντεο τής έκρηξης: