Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστό επιχειρηματία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Οι κατηγορίες που δεν άντεξε!

Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστό επιχειρηματία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Απόπειρα αυτοκτονίας έσκασε μόλις για γνωστό επιχειρηματία, και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Ο 66χρονος επιχειρηματίας και πρώην σύμβουλος πολιτικών, κρατείται στις φυλακές από τις αρχές Ιουλίου, καθώς κατηγορείται για trafficking ακόμη και ανήλικων κοριτσιών.

Ο Jeffrey Epstein βρέθηκε χτυπημένος στο πάτωμα του κελιού του στο Manhattan’s Metropolitan Correction Center.

Θρήνος! Νεκρή στα 38 της γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με το NBC News, οι φύλακες τον εντόπισαν ξαπλωμένο σε ημιλιπόθυμη κατάσταση, με σημάδια στον αυχένα του. Πηγές μάλιστα αναφέρουν οτι προσπάθησε να αυτοκτονήσει με απαγχονισμό ή πρόκειται για επίθεση που δέχτηκε.

Απόπειρα αυτοκτονίας για γνωστό επιχειρηματία! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Προς το παρόν η υπόθεση ερευνάται, ενώ η δικάσιμος δεν έχει οριστεί ακόμα.

Ανείπωτη θλίψη: Νεκρός γνωστός επιχειρηματίας!

Ανείπωτη θλίψη και πένθος για την οικογένεια γνωστού επιχειρηματία, που βρέθηκε νεκρός!

"Έφυγε"ξαφνικά με πιθανή αιτία θανάτου την ανακοπή καρδιάς...

Συγκλονισμένη είναι ωστόσο και η τοπική κοινωνία της Πάτρας από την είδηση θανάτου του Άκη ΜωραΪτη.

Ο εκλιπών έφυγε από την ζωή σε ηλικία 42 ετών, βυθίζοντας στο πένθος τους αγαπημένους του!

Κατά το παρελθόν διατηρούσε επιχείρηση εστίασης, ενώ τα τελευταία χρόνια ζούσε στην Αθήνα.

Νεκρός επιχειρηματίας

Θρήνος: Πέθανε γνωστή δημοσιογράφος!

Το πρωί του Σαββάτου άφησε την τελευταία της πνοή, έπειτα από την μεγάλη μάχη που έδωσε με τον καρκίνο. Σε ηλικία 67 ετών μας άφησε η δημοσιογράφος Άμμυ Παπαϊωάννου.


Αναλυτικά όλη η ανακοίνωση της ΕΣΗΕΑ:

Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ ανακοινώνει με θλίψη το θάνατο της συναδέλφου Άννας-Αθηνάς (Άμμυς) Παπαϊωάννου, η οποία απεβίωσε νικημένη από τον καρκίνο, σε ηλικία 67 ετών.

Η Άμμυ Παπαϊωάννου γεννήθηκε το 1952 στην Αθήνα και αφού αποφοίτησε από το Αμερικανικό Κολλέγιο Θηλέων Αγίας Παρασκευής σπούδασε στο Deree College, αποκτώντας το 1974 τον τίτλο Bachelor of Science in Business Administrator.

Με την δημοσιογραφία άρχισε να απασχολείται το 1981, όταν προσελήφθη από την εκδοτική εταιρία «Κυριαζής-Νικολόπουλος & Σια» στο πλαίσιο της προετοιμασίας για την έκδοση της εφημερίδα «Έθνος». Από τον Σεπτέμβριο του 1981 έως τον Φεβρουάριο του 1986 εργάστηκε στην ημερήσια έκδοση του «Έθνους» ως ελεύθερη ρεπόρτερ, ενώ παράλληλα συνεργάστηκε με το «Έθνος της Κυριακής» και το περιοδικό «Εικόνες» ως ρεπόρτερ και αρθρογράφος.

Στη συνέχεια εργάστηκε στην εφημερίδα «Δημοκρατικός Λόγος» από την έκδοσή της, τον Μάρτιο του 1986, ως υπεύθυνη του πολιτιστικού – τηλεοπτικού ρεπορτάζ και αμέσως μετά στον τηλεοπτικό σταθμό της ΕΤ1 ως ρεπόρτερ και συνεργάτης του τομέα ενημέρωσης. Εργάστηκε, επίσης, στο ραδιόφωνο της ΝΕΤ (ΝΕΤ 105,8), απασχολούμενη με θέματα διεθνούς επικαιρότητας, στη σύνταξη και παρουσίαση ειδήσεων. Στην ΕΡΤ παρέμεινε έως τη συνταξιοδότησή της, το 2013.

Το τελευταίο διάστημα νοσηλευόταν στο νοσοκομείο «Ερρίκος Ντυνάν». Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΣΗΕΑ αποχαιρετά τη συνάδελφο στο τελευταίο της ταξίδι και εκφράζει τις θερμές του ευχαριστίες προς τις κοινωνικές υπηρεσίες του Νοσοκομείου για την φροντίδα που προσέφεραν σε αυτήν.