Στιγμές αγωνίας στην Κρήτη: Εξαφάνιση 30χρονου! Τον ψάχνει η Αστυνομία!

Θρίλερ στο νησί!

Στιγμές αγωνίας στην Κρήτη: Εξαφάνιση 30χρονου! Τον ψάχνει η Αστυνομία!

Στιγμές αγωνίας ζει η οικογένεια ενός 30χρονου από την Κρήτη τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από το πρωί της Πέμπτης.

Το θρίλερ με την αναζήτησή του έχει ήδη ξεκινήσει από την Αστυνομία!

Σύμφωνα με το neakriti.gr, o 30χρονος έφυγε το πρωί της Πέμπτης με το αυτοκίνητό του από περιοχή του Ηρακλείου και από τότε τα ίχνη του έχουν χαθεί.

Αδιανόητο: Αγγούρι-γίγας φύτρωσε στην Κρήτη!

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, ο αγνοούμενος αντιμετωπίζει προβλήματα υγείας και ο αδερφός του ήταν εκείνος που έκανε τη δήλωση εξαφάνισης στην αστυνομία, η οποία έχει ξεκινήσει έρευνες για τον εντοπισμό του.

Κρήτη: Ραγδαίες εξελίξεις με την δολοφονία του Γάλλου τουρίστα!

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις για την δολοφονία του Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη. Σύμφωνα με πληροφορίες ο 56χρονος άνδρας έφερε πολλά τραύματα στην περιοχή της καρδιας και του λαιμού ενώ είχε και αρκετές αμυχές στα χέρια.

Συγκλονισμένη παραμένει όλη η Κρήτη από την άγρια δολοφονίατου 56χρονου Γάλλου τουρίστα από την 44χρονη σύντροφό του κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στον Τσούτσουρα Ηρακλείου.

Ποιοι σεισμοί; Αυτός είναι ο κίνδυνος! Τα 4+1 ενεργά ηφαίστεια στην Ελλάδα! Τα 2 βρίσκονται δίπλα στην Αθήνα!

Σύμφωνα με πληροφορίες του cretapost, η 44χρονη σήμερα το πρωί αναμένεται να περάσει το κατώφλι του δικαστικού μεγάρου Ηρακλείου προκειμένου να οδηγηθεί ενώπιον του εισαγγελέα.

Κρήτη: Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του τουρίστα! «Τον σκότωσε με...»!

Συγκλονίζουν οι αποκαλύψεις για την δολοφονία του Γάλλου τουρίστα στην Κρήτη που διαπράχθηκε σε ξενοδοχείο στον Τσούτσουρο, στο Ηράκλειο με θύμα έναν 56χρονο, ο οποίος βρέθηκε νεκρός φέροντας τραύματα από ψαλιδάκι ραπτικής.

Από την πρώτη στιγμή βασική ύποπτος ήταν η γυναίκα του άτυχου άνδρα. Πρόκειται για μια 44χρονη Γαλλομαροκινή, η οποία επιμένει ότι ο 56χρονος σύντροφος της αυτοτραυματίστηκε μπροστά στα μάτια της, ωστόσο η ιατροδικαστική έρευνα από την πρώτη στιγμή απέκλεισε το συγκεκριμένο ενδεχόμενο. Σημειώνεται ότι σήμερα (24/07) αναμένεται να οδηγηθεί στον εισαγγελέα.

Δολοφονία στην Κρήτη: Το πτώμα ήταν τυλιγμένο με κουβέρτες

Οπως περιγράφει η τοπική ιστοσελίδα neakriti.gr, οι Αρχές μπαίνοντας στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου διαπράχθηκε το αιματηρό περιστατικό αντίκρισαν το άψυχο σώμα του άνδρα να είναι τυλιγμένο με κουβέρτες, ενώ στο κεφάλι του είχε τοποθετηθεί ένα μαξιλάρι. Εκεί, σε κατάσταση σοκ, βρισκόταν και η 44χρονη σύζυγός του η οποία φαινόταν να βρίσκεται εκτός τόπου και χρόνου.

«Είχε ψυχολογικά προβλήματα. Το είχε κάνει και στο παρελθόν» ισχυρίστηκε στους αστυνομικούς που την συνέλαβαν, ωστόσο τα τραύματα που φέρει το θύμα, που τα περισσότερα είναι στην περιοχή της καρδιάς κάνει τις Αρχές να εξετάζουν εξονυχιστικά όλα τα ενδεχόμενα.

Προβληματικό ζευγάρι

Οπως γράφει το neakriti.gr, το ζευγάρι είχε φθάσει στην Κρήτη για τις καλοκαιρινές διακοπές του στις 20 Ιουλίου και επρόκειτο να αναχωρήσουν στις 27 του μηνός. Ήδη από τις τρεις πρώτες ημέρες της διαμονής του στο ξενοδοχείο και στην περιοχή είχε γίνει αντιληπτή η προβληματική τους σχέση, όπως λένε αστυνομικές πηγές. Μεγάλη κατανάλωση αλκοόλ, οξύθυμη συμπεριφορά, φωνές και καυγάδες ήταν καθημερινά σκηνικά που αντίκριζαν οι υπάλληλοι του ξενοδοχείου.

Πηγή: iefimerida.gr