Άγρια συμπλοκή στις φυλακές με έναν νεκρό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Συναγερμός στις φυλακές!

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές με έναν νεκρό! Τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες;

Άγρια συμπλοκή στις φυλακές με έναν νεκρό και έχουμε όλο το ρεπορτάζ με το τι αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες!

Τα ξημερώματα του Σαββάτου, κατά τη διάρκεια συμπλοκής, ένας 43χρονος αλλοδαπός τραυμάτισε θανάσιμα 35χρονο συγκρατούμενό του. Ο 35χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο Κέντρο Υγείας Νιγρίτας με θλαστικές κακώσεις στο κεφάλι και εκχυμώσεις στον λαιμό, ανακοίνωσε η ΕΛΑΣ, ενώ παραγγέλθηκε διενέργεια νεκροψίας- νεκροτομής.

Αξίζει να σημειωθεί ότι είναι ο δεύτερος θάνατος σε φυλακή έπειτα από συμπλοκή μεταξύ κρατουμένων, την τελευταία εβδομάδα.

Νεκρός κρατούμενος Πάτρα: Ραγδαίες εξελίξεις στην υπόθεση! Η μεγάλη ανατροπή....

Οι αστυνομικοί συνέλαβαν τον 43χρονο δράστη, ο οποίος κρατούνταν για ληστεία και διακεκριμένες περιπτώσεις κλοπών. Το 35χρονο θύμα της συμπλοκής κρατούνταν για ληστεία. Ο συλληφθείς με την σε βάρος του σχηματισθείσα δικογραφία θα οδηγηθεί στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Σερρών.

Λέσβος: Είκοσι χρόνια φυλακή σε ηλικιωμένο που βίαζε ανήλικα!

Ποινή φυλάκισης 20 ετών επέβαλε το Μικτό Ορκωτό Εφετείο Βορείου Αιγαίου σε ηλικιωμένο άνδρα, 70 ετών κατηγορούμενο για ασέλγεια σε βάρος ανηλίκων και βιασμό κατ' εξακολούθηση.

Ο 70χρονος δρούσε σε μια μικρή κοινωνία, σε χωριό της Λέσβου, ενώ παρά τις σε βάρος του αναγγελθείσες κατηγορίες το 2015 συνέχισε ανενόχλητος, μέχρι και τις προηγούμενες μέρες να λειτουργεί ως αθλητικός παράγοντας κάτι που, μάλιστα, επικαλέστηκε και στη δίκη λέγοντας πως «έχει εκπαιδεύσει αθλητικά εκατοντάδες παιδιά».

Φρικιαστικές αποκαλύψεις από τα ανήλικα για τον βιασμό

Στη δίκη, τρία παιδιά που φιλοξενούσε στο σπίτι του κατέθεσαν περιστατικά βιασμού και άλλες εγκληματικές συμπεριφορές προκαλώντας φρίκη στους παράγοντες της δίκης. Όπως είπαν επί ένα χρόνο ο 70χρονος τούς κακοποιούσε, τους απειλούσε με ασιτία, ότι «θα τους πάρει η Πρόνοια και δεν θα ξαναδούν τη μητέρα τους» και άλλα.

Πάντως, ο κατηγορούμενος αρνήθηκε τα πάντα, προσπαθώντας να πείσει δικαστές και εισαγγελέα για το πόσο πονόψυχος είναι αναλαμβάνοντας την ευθύνη τριών ανήλικων παιδιών.

Εμεναν στο σπίτι του 70χρονου -Με την άδεια της μητέρας

Σύμφωνα με τα όσα ειπώθηκαν στην ακροαματική διαδικασία, ο βιολογικός πατέρας των παιδιών είχε προβλήματα με την δικαιοσύνη και ήταν απών. Η μητέρα μετακόμισε κοντά στο σπίτι του 70χρονου, και εκεί φαίνεται να αναπτύχθηκε μια ιδιαίτερη σχέση, με τη μητέρα να απουσιάζει αρκετά συχνά, ακόμα και πολλές ημέρες στο εξωτερικό. Έτσι, τα τρία παιδιά έμεναν στο σπίτι του 70χρονου, ο οποίος μάλιστα πραγματοποιούσε και ταξίδια στο εξωτερικό με τα παιδιά, με την άδεια της μητέρας τους. Η τελευταία -η οποία δεν κατήγγειλε τίποτα, από όσα της είπαν τότε τα παιδιά της, στην Αστυνομία (τα πάντα ξεκίνησαν με καταγγελίες στην Αστυνομία τρίτων)- καταθέτοντας στο δικαστήριο δήλωσε απλά πως «κάτι της είχαν πει τα παιδιά της».

Ο καταδικασθείς οδηγήθηκε στη φυλακή, αφού το δικαστήριο δε δέχθηκε κανένα ελαφρυντικό και η επιβληθείσα ποινή δεν ανεστάλη.

Η απόλυτη κτηνωδία: Την κρατούσαν επί 7 χρόνια φυλακισμένη σε φέρετρο και την βίαζαν!

Η απόλυτη κτηνωδία! Την κρατούσαν επί 7 χρόνια φυλακισμένη σε φέρετρο και την βίαζαν!

Ένα οτοστόπ στιγμάτισε τη ζωή της. Ηταν μόλις 20 ετών. Τώρα η ιστορία της έγινε ταινία.

Για την Κολίν Σταν ο λόγος, που επί 7 χρόνια ζούσε σε ένα φέρετρο, απαχθείσα από ζευγάρι Αμερικανών που την έβγαζαν από τον ξύλινο τάφο της μόνο για να τη βιάσουν ή να τη βασανίσουν.

Ηταν 19 Μαΐου του 1977. Η 20χρονη τότε Κολίν είχε ετοιμαστεί για να πάει στο πάρτι γενεθλίων ενός φίλου της, στο Ορεγκον. Βγήκε στον δρόμο και αποφάσισε να κάνει οτοστόπ για να φτάσει στον προορισμό της. Μια απόφαση που στάθηκε μοιραία για τη μετέπειτα ζωή της.

Λίγο αφότου είχε βγει στον δρόμο, ένα αυτοκίνητο ανταποκρίθηκε στο νεύμα της και σταμάτησε για να την πάρει. Οδηγός ήταν ο Κάμερον Χούκερ, συνοδηγός η σύζυγός του Τζάνις, ενώ στο πίσω κάθισμα καθόταν το μωρό του. Οπως είπε η Κολίν, τους εμπιστεύτηκε επειδή ήταν ζευγάρι και επειδή ταξίδευαν με ένα μωρό στο αμάξι.

Ωστόσο, μετά από μια ώρα ταξιδιού ο Κάμερον έβγαλε ένα μαχαίρι και υπό την απειλή του έδεσε και φίμωσε τη νεαρή κοπέλα. Τη μετέφεραν σπίτι τους, όπου την έβαλαν σε ένα ξύλινο κουτί σαν φέρετρο κάτω από το κρεβάτι τους.

Σκηνή από την ταινία που περιγράφει την ιστορία της Κολίν

Την κρατούσαν κλεισμένη εκεί και την έβγαζαν έξω μόνο για να τη βασανίσουν για ή να τη βιάσουν. Η μόνη διέξοδος που είχε ήταν να ταξιδεύει με το μυαλό της κάπου όμορφα, με τους αγαπημένους της ανθρώπους, για να μπορεί να υπομένει όσα οδυνηρά περνούσε. Μάλιστα, ο Κάμερον την είχε απειλήσει ότι αν προσπαθούσε να δραπετεύσει, τα μέλη ενός γκρουπ -στο οποίο υποτίθεται ότι ανήκε- θα σκότωναν την οικογένειά της.

Η Κολίν κατάφερε να δραπετεύσει τον Αύγουστο του 1984, με τη βοήθεια της Τζάνις, η οποία μάλιστα αργότερα κατέθεσε εναντίον του συζύγου της στο δικαστήριο. Εκείνη απαλλάχθηκε από τις κατηγορίες, ενώ στον άνδρα της επιβλήθηκε ποινή 104 ετών.

Σήμερα, η Κολίν είναι 59 ετών και ζει στη βόρεια Καλιφόρνια. Είναι παντρεμένη για τέταρτη φορά και μεγαλώνει τον εγγονό της, που θα γίνει 2 ετών στο τέλος Σεπτεμβρίου. Παρ' όλα όσα έζησε, η Κολίν είπε πρόσφατα ότι είχε μια υπέροχη ζωή από τη στιγμή που δραπέτευσε και ότι είναι ευγνώμων που είναι ζωντανή.

Η συγκλονιστική ιστορία της έγινε ταινία για την τηλεόραση και έκανε πρεμιέρα πριν από λίγες μέρες στις ΗΠΑ, με τίτλο «Κορίτσι στο κουτί».

Πηγή: iefimerida.gr