Φρικιαστικό έγκλημα! Έφαγε το μυαλό, την καρδιά και τους πνεύμονες της πρώην του!

Ήταν εκτός φυλακής με αναστολή και έγινε το κακό!

Φρικιαστικό έγκλημα! Έφαγε το μυαλό, την καρδιά και τους πνεύμονες της πρώην του!

Φρικιαστικό έγκλημα ήρθε στο φως της δημοσιότητας! Έφαγε το μυαλό, την καρδιά και τους πνεύμονες της πρώην του, την ώρα που ήταν εκτός φυλακής με αναστολή!

Ο 34χρονος -σήμερα- κανίβαλος, Joseph Oberhansley, βρισκόταν εκτός φυλακής με αναστολή από το 2013, αφού το 1998 είχε δολοφονήσει την 17χρονη κοπέλα του στη Γιούτα.

Όλα έγιναν στις 03:00 τα ξημερώματα της 11ης Σεπτεμβρίου. Η άτυχη γυναίκα, Tammy Jo Blanton κάλεσε την αστυνομία λέγοντας πως έξω από το σπίτι της ήταν ο πρώην αρραβωνιαστικός της, Joseph Oberhansley και προσπαθούσε να μπει μέσα, παρά τη θέληση της ίδιας.

Η απόλυτη κτηνωδία: Την κρατούσαν επί 7 χρόνια φυλακισμένη σε φέρετρο και την βίαζαν!

Οι αστυνομικοί έφτασαν στο σπίτι του θύματος και αφού μίλησαν με τον Oberhansley είπαν ότι δέχτηκε να φύγει χωρίς να δημιουργήσει κάποιο πρόβλημα.

Όμως, λίγες ώρες αργότερα, ο άνδρας φέρεται να επέστρεψε στο σπίτι της Blanton.

Φρικιαστικό έγκλημα! Έφαγε το μυαλό, την καρδιά και τους πνεύμονες της πρώην του!

Όταν ένας συνάδελφός της κάλεσε την αστυνομία γιατί η Blanton δεν εμφανίστηκε στη δουλειά, οι αστυνομικοί που πήγαν στο σπίτι της, βρήκαν το ακρωτηριασμό σώμα της κάτω από έναν μουσαμά, στο μπάνιο.

Η νεκροτομή έδειξε ότι η άτυχη 46χρονη γυναίκα πέθανε εξαιτίας πολλαπλών χτυπημάτων στο κεφάλι, το λαιμό και το σώμα της και πως κομμάτια της καρδιάς, των πνευμόνων και του εγκεφάλου της, έλειπαν!

Σύμφωνα με δικαστικά έγγραφα, οι ερευνητές βρήκαν ένα πιάτο με κάτι που έμοιαζε με οστό από κρανίο και αίμα καθώς κι ένα ταψί πάνω στο οποίο ήταν ένα ζευγάρι λαβίδες με αίμα στις λαβές τους.

Όταν η αστυνομία πήγε να ανακρίνει τον Oberhansley, είδε αίμα στις αρθρώσεις των χεριών του.

Σύμφωνα με την αστυνομία, ο δράστης ομολόγησε ότι αφαίρεσε πολλά από τα όργανα της 46χρονης πρώην συντρόφου του και τα μαγείρεψε, ενώ κάποια μέρη του σώματός της τα έφαγε ωμά!

Ο Oberhansley είχε καταδικαστεί για ανθρωποκτονία το 2000 και για απόπειρα φόνου κατά της πρώην συντρόφου του, της 17χρονης Sabrina Elder. Είχε επίσης πυροβολήσει τη μητέρα του στην πλάτη και το μπράτσο καθώς εκείνη προσπαθούσε να προστατεύσει τη 17χρονη σύμφωνα με το AP! Στη συνέχεια έβαλε το όπλο στο πηγούνι του και πυροβόλησε. Η σφαίρα πέρασε από το λοβό του και του δημιούργησε βλάβη στον εγκέφαλο.

Έγκλημα σοκ στο Σίδνεϊ: 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Έγκλημα σοκ έχει συγκλονίσει τις Αρχές στο Σίδνεϊ, αφού 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Η Τζέσικα Καμιλιέρι εντοπίστηκε στο σπίτι της βουτηγμένη στο αίμα και μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική για αξιολόγηση.

Η 25χρονη γυναίκα από το Σεν Κλερ του Σίδνεϊ, κατηγορείται για τη δολοφονία της μητέρας της, Ρίτας, στην οποία επιτέθηκε στην κουζίνα το βράδυ του Σαββάτου.

Η Τζέσικα δεν επικαλέστηκε το δικαίωμά της να ζητήσει εγγύηση και να αφεθεί ελεύθερη, ενώ ο δικηγόρος της δήλωσε πως η νεαρή γυναίκα αντιμετωπίζει πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας. Αμέσως μεταφέρθηκε σε ψυχιατρική κλινική, όπου θα παραμείνει μέχρι να εμφανιστεί για δεύτερη φορά στο δικαστήριο, μέχρι το τέλος της εβδομάδας.

Κατά την πρώτη της απολογία, η 25χρονη Τζέσικα Καμιλιέρι, υποστήριξε μέσω βίντεο, ότι δεν πρόλαβε να καθαριστεί από το αίμα, διότι δεν μπορούσε να κουνήσει σωστά τα δάκτυλά της, ενώ δήλωσε ότι έχει αυτισμό, διπολική διαταραχή και άγχος, ζητώντας να λάβει την απαιτούμενη θεραπεία σε ψυχιατρείο. Φρικιαστικό έγκλημα στην Κάρπαθο: Τον σκότωσε με 9 μαχαιριές και προσπάθησε να κρυφτεί σε βραχονησίδα!

Έγκλημα σοκ στο Σίδνεϊ: 25χρονη αποκεφάλισε τη μητέρα της και πέταξε το κεφάλι στην αυλή του γείτονα!

Από την αστυνομία έγινε γνωστό ότι στο συγκεκριμένο σπίτι είχαν συμβεί και άλλα βίαια επεισόδια, με τους γείτονες να καλούν την αστυνομία για να επέμβει.

Φρίκη στον Βόλο! Τον μαχαίρωσε μπροστά στα παιδιά του!

Φρίκη στον Βόλο! Ένας άνδρας έτρωγε με έναν φίλου του και στην συνέχεια τον μαχαίρωσε μπροστά στα παιδιά του!

Ένας καβγάς που κατέληξε σε άγριο φονικό στη Νέα Αγχίαλο.

Δύο φίλοι που έτρωγαν και έπιναν μαζί, τσακώθηκαν και ο ένας τράβηξε μαχαίρι. Μπροστά στο έγκλημα ήταν τα παιδιά του θύματος. Αποτρόπαιο! Γνωρίστηκαν στο Instagram, την σκότωσε και...

Σε φονικό κατέληξε ένας καβγάς μεταξύ δύο ανδρών στη Ν. Αγχίαλο σήμερα το μεσημέρι και την τελευταία του πνοή άφησε στις 4.30 το απόγευμα, καθοδόν προς το Νοσοκομείο Βόλου, ένας άνδρας, τον οποίο πιο πριν χτύπησε με μαχαίρι ένας φίλος του στο σπίτι του οποίου βρισκόταν έτρωγαν και έπιναν μαζί.

Σύμφωνα με τις πρώτες αποκλειστικές πληροφορίες του magnesianews.gr, οι δύο άνδρες, που είναι Έλληνες, βρισκόταν στο σπίτι του δράστη και ενώ έτρωγαν και έπιναν, μάλωσαν για άγνωστη αιτία λίγο μετά τις 4 το απόγευμα, και ο δράστης, που επίσης είναι Έλληνας, τράβηξε μαχαίρι και έπληξε τον φίλο του μπροστά στα δύο παιδιά του που εκείνη την ώρα βρισκόταν στο σπίτι.

Το θύμα μεταφέρθηκε στο Νοσοκομείο Βόλου, αλλά στον δρόμο εξέπνευσε.

Με τη δολοφονία ασχολείται η Αστυνομία και τις επόμενες ώρες αναμένονται επίσημες ανακοινώσεις.

Πηγή: pronews.gr