Φρίκη! Γνωστή beauty blogger βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα!

Ανατριχιαστικό έγκλημα!

Φρίκη! Γνωστή beauty blogger βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα!

Η είδηση προκαλεί φρίκη! Γνωστή beauty blogger βρέθηκε αποκεφαλισμένη μέσα σε μία βαλίτσα!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αρχές η άτυχη κοπέλα βρέθηκε γυμνή και αποκεφαλισμένη μέσα σε βαλίτσα. Οι έρευνες έχουν στραφεί προς τους ερωτικούς συντρόφους της 24χρονης και εξετάζεται το ενδεχόμενο να πρόκειται για ένα έγκλημα πάθους.

Ο λόγος για την 24χρονη Ekaterina K. που είναι γνωστή στην χώρα της, δηλαδή την Ρωσία, από την ενασχόλησή της με το Instagram, βρέθηκε νεκρή στο διαμέρισμά της. Μακελειό με πυροβολισμούς! Τουλάχιστον τρεις νεκροί! (Βίντεο)

Φρίκη! Γνωστή beauty blogger βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα!

Όπως έχει γίνει γνωστό η Ekaterina K. διατηρούσε δεσμό με έναν 32χρονο άνδρα με τον οποίο χώρισε προκειμένου να συνάψει δεσμό με ένα κατά πολύ μεγαλύτερό της (52 ετών).

Μάλιστα η Ρωσίδα blogger η οποία έκανε πολλά ταξίδια λόγω της δουλειάς της είχε κάνει την τελευταία της ανάρτηση από την Κέρκυρα όπου είχε βρεθεί πριν δολοφονηθεί.

Φρίκη! Γνωστή beauty blogger βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα!

Φρίκη! Γνωστή beauty blogger βρέθηκε αποκεφαλισμένη σε βαλίτσα!

Σοκ στη Σύρο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος άνδρας!

Σοκ στη Σύρο. Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το γηροκομείο Ταλάντων με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (28/07) από άντρες της αστυνομίας, πίσω από τον οίκο ευγηρίας.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου από τη στιγμή της εξαφάνισης του 70χρονου ειδοποίησαν την Αστυνομία και χθες το βράδυ έγινε και επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής του. Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική. Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο άνδρας μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 60χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική, από συγγενικό του πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Να σας θυμίσουμε την έκρηξη σε σκάφος που έγινε νωρίτερα στη Χαλκιδική!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ξενοδοχείο ο Ιταλός τουρίστας του δωματίου. Τι λένε οι πληροφορίες για το θάνατο του;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-mesara.gr, ο άτυχος άντρας, 65 ετών, με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του καταλύματος στο οποίο διέμενε.

Ο θάνατος του οφείλετε πιθανότατα σε παθολογικά αίτια ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.