Σοκ στην Άνδρο: Βρέθηκε σε παραλία η σορός του...

Συγκλονισμένοι με την εικόνα του οι λιμενικοί!

Σοκ στην Άνδρο: Βρέθηκε σε παραλία η σορός του...

Σοκ επικρατεί στην Άνδρο. Βρέθηκε η σορός άγνωστων στοιχείων άνδρα σε βραχώδη περιοχή στην παραλία Χρυσή Άμμος.

Η λιμενική αρχή, ενημερώθηκε για τη σορό και στο σημείο βρέθηκαν αμέσως αξιωματικοί του λιμενικού σώματος και διαπίστωσαν ότι το πτώμα βρισκόταν σε κατάσταση σήψης.

Όπως έγινε γνωστό φορούσε αθλητικά παπούτσια και φόρμα. Η σορός ανασύρθηκε και μεταφέρθηκε στο αγροτικό ιατρείο Μπατσίου Άνδρου ενώ αργότερα θα μεταφερθεί στην Ιατροδικαστική Υπηρεσία Αθηνών για τη διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής. Θρήνος στην ελληνική πολιτική σκηνή! Νεκρός στα 43 του ο...

Σοκ στην Ελευσίνα: Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο...

Σοκ επικρατεί στην Ελευσίνα. Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο προσωρινού χώρου κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου ο 52χρονος αλλοδαπός.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναικών, ανάμεσα τους και μια ανήλικη.

Το πρωί, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εισήλθαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην τουαλέτα εντός του χώρου προσωρινής κράτησης, έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα. Κρήτη: Σοκ με νεκρό δίχρονο αγοράκι! Τι συνέβη;

Άμεσα ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Σύρο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος άνδρας!

Σοκ στη Σύρο. Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το γηροκομείο Ταλάντων με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (28/07) από άντρες της αστυνομίας, πίσω από τον οίκο ευγηρίας.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου από τη στιγμή της εξαφάνισης του 70χρονου ειδοποίησαν την Αστυνομία και χθες το βράδυ έγινε και επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής του. Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Τραγωδία στην Χαλκιδική: Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο...

Τραγωδία σημειώθηκε στην Χαλκιδική. Νεκρός μετά από πυροβολισμό ο άνδρας μέσα στο σπίτι του από συγγενικό του πρόσωπο.

Τραυματισμένος στον κρόταφο από πυροβόλο όπλο, βρέθηκε τα ξημερώματα της Κυριακής ένας 60χρονος στο σπίτι του σε περιοχή της Κασσάνδρας, στην Χαλκιδική, από συγγενικό του πρόσωπο. Στην συνέχεια ο 60χρονος μεταφέρθηκε στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ της Θεσσαλονίκης, όπου λίγες ώρες αργότερα κατέληξε.

Να σας θυμίσουμε την έκρηξη σε σκάφος που έγινε νωρίτερα στη Χαλκιδική!

Σύμφωνα με πληροφορίες, η αστυνομία έχει αποκλείσει το ενδεχόμενο να πρόκειται για εγκληματική ενέργεια.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Κασσανδρείας.

Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...

Βρέθηκε νεκρός μέσα σε ξενοδοχείο ο Ιταλός τουρίστας του δωματίου. Τι λένε οι πληροφορίες για το θάνατο του;

Σύμφωνα με πληροφορίες που μεταδίδει το e-mesara.gr, ο άτυχος άντρας, 65 ετών, με καταγωγή από την Ιταλία εντοπίστηκε νεκρός στο δωμάτιο του καταλύματος στο οποίο διέμενε.

Ο θάνατος του οφείλετε πιθανότατα σε παθολογικά αίτια ωστόσο φως στην υπόθεση αναμένεται να ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Θρήνος στην Μεσσήνη! Νεκρός στα 32 του ο...

Θρήνος στην Μεσσήνη, με τον άντρα που βρέθηκε νεκρός σε παραλία στα 32 του!

Ενώ ο νεαρός έπαιζε ποδόσφαιρο, λίγο μετά τις 8.00 το βράδυ, συγκρούστηκε με συμπαίκτη του και έπεσε μη έχοντας τις αισθήσεις του.


Αμέσως κλήθηκε το ΕΚΑΒ, αλλά δυστυχώς όταν έφθασε εκεί ήταν αργά για τον 32χρονο, ο οποίος, σύμφωνα με τις πληροφορίες, υπέστη ανακοπή.

Θρήνος στα ελληνικά γράμματα! Νεκρή η Γιώτα Φώτου!

Πηγή: www.tharrosnews.gr

Θρήνος στην Σαντορίνη! Πέθανε από έμφραγμα ο...

Θρήνος στην Σαντορίνη! Πέθανε από έμφραγμα ο...

Μοιραία έκβαση είχε η υπηρεσία στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης για έναν γιατρό την περασμένη Παρασκευή.

Ο 60χρονος ορθοπεδικός Α.Ι. υπέστη έμφραγμα και κατέληξε το απόγευμα της περασμένης Παρασκευής.

Η αιφνίδια απώλειά του αποτέλεσε μεγάλο σοκ τόσο για τους συναδέλφους του στο νοσοκομείο όσο και στην κοινωνία του νησιού η οποία τον γνώριζε και πριν από τη ιατρική υπηρεσία του λόγω της κόρης του η οποία ζει στη Σαντορίνη. Θρήνος: Πέθανε σπουδαίος ηθοποιός!

Ο 60χρονος γιατρός εργαζόταν με σύμβαση στο Γενικό Νοσοκομείο Σαντορίνης από τον Μάρτιο του 2017. Μάλιστα λίγο πριν προσληφθεί στο νοσοκομείο οι άλλοι γιατροί του νοσηλευτικού ιδρύματος είχαν υποβάλει αναφορά στον εισαγγελέα Νάξου επισημαίνοντας τις δύσκολες συνθήκες υπό τις οποίες εργάζονταν και οι οποίες σε συνδυασμό με τον μη επαρκή αριθμό γιατρών παρέπεμπαν όπως τόνιζαν σε κατάσταση εργασιακής εξουθένωσης.

Σύμφωνα με την Πανελλήνια Ομοσπονδία Εργαζομένων Δημόσιων Νοσοκομείων (ΠΟΕΔΗΝ), η οποία είχε αναδείξει τότε το ζήτημα και έκρουε τον κώδωνα του κινδύνου τόσο για την υγεία των γιατρών όσο και για τις υπηρεσίες υγείας που ελάμβαναν οι πολίτες, τα τελευταία τρία χρόνια έχουν εμφανίσει σοβαρά προβλήματα υγείας τρεις γιατροί – οι δύο υπέστησαν πνευμονική εμβολή και ο τρίτος έμφραγμα.

Ο Α.Ι. μέχρι και τον περασμένο Ιούνιο κάλυπτε τις ανάγκες του Ορθοπεδικού τμήματος μαζί με έναν ακόμη συνάδελφό του. Τον τρέχοντα μήνα η δύναμη της κλινικής είχε ενισχυθεί και με τρίτο γιατρό, ώστε να υλοποιείται χωρίς πρόβλημα το πρόγραμμα των εφημεριών, δεδομένου ότι τους θερινούς μήνες αυξάνονται κατακόρυφα και οι επισκέψεις στο νοσοκομείο λόγω και των χιλιάδων επισκεπτών που υπάρχουν στο νησί.

Την ίδια στιγμή, και όπως καταγγέλλει ο πρόεδρος της ΠΟΕΔΗΝ, ο πρόεδρος του νοσοκομείου – και γνωστός από το γραφείο τύπου του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας, κ. Παύλου Πολάκη- κ. Χαράλαμπος Πανοτόπουλος «αντί να φροντίζει να επιλύει τα προβλήματα του νοσοκομείου, περιφέρεται στους διαδρόμους του νοσοκομείου».