Τραγωδία: 32χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!

Ανέβαινε συχνά και έπινε!

Τραγωδία: 32χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!

Τραγωδία στη Λεμεσό με μία 32χρονη γυναίκα να πέφτει από την ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας!

Οι γείτονες αποκάλυψαν πως ανέβαινε συχνά και έπινε αλκοόλ!

Σε 32χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία ανήκει η σορός που βρέθηκε σήμερα το πρωί σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Στην ταράτσα της πολυκατοικίας βρέθηκαν άδεια κουτιά μπύρας και σύμφωνα με γείτονες η γυναίκα συνήθιζε να ανεβαίνει στην ταράτσα και να καταναλώνει αλκοόλ.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Άνδρας σώζει παιδιά σε αυτοκίνητο που «κυλάει» χωρίς οδηγό!

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και οι έρευνες αφορούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Αυτοψία στον χώρο έκανε ιατροδικαστής και αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροτομή.

Η 32χρονη γυναίκα ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο και διέμενε μαζί με τον αδελφό της και τη σύζυγο του.

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Οδηγός σκότωσε με κλαρκ μητέρα δυο παιδιών!

Τραγωδία στο Αιγάλεω! Οδηγός δεν είδε την συνάδελφό του, μητέρα δυο παιδιών και την σκότωσε με το κλαρκ εν ώρα εργασίας.

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα έρχετε να προστεθεί στα εκατοντάδες που συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα καθώς την Κυριακή το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν σχολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναίκα 52 ετών έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλλέτες.

Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.

Το ατύχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατα την μεταφορά φορτωμένης παλλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας της.

Αμέσως το προσωπικό του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.

Τραγωδία την ώρα του γλεντιού! Ο γάμος βάφτηκε με αίμα...

Σε τραγωδία μετατράπηκε γάμος που βάφτηκε με αίμα! Μάλιστα το περιστατικό έγινε την ώρα του γλεντιού!

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, τρεις άνθρωποι σκοτώθηκαν χθες, όταν ένας καβγάς κατέληξε σε ανταλλαγή πυροβολισμών, κατά τη διάρκεια ενός γάμου, κοντά στην αρχαία πόλη Μπάαλμπεκ του Λιβάνου, μετέδωσε το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων της χώρας.

Ο τραγουδιστής που εμφανιζόταν στον γάμο βρίσκεται μεταξύ των νεκρών του φονικού διαπληκτισμού, που έγινε μετά τα μεσάνυχτα και στον οποίο τραυματίστηκαν επίσης τέσσερις άνθρωποι, σύμφωνα με τοπικά τηλεοπτικά δίκτυα.

Θρίλερ: Βρέθηκε πτώμα στο σπίτι πασίγνωστου ποδοσφαιριστή!

Σύμφωνα με την εφημερίδα Αsharq al Αwsat, ο καβγάς ξεκίνησε όταν ένας άνδρας άνοιξε πυρ εναντίον του τραγουδιστή και του αδελφού του, σκοτώνοντάς τους, προτού πέσει κι ο ίδιος νεκρός. Ο άνδρας φαίνεται πως εξοργίστηκε από τους στίχους ενός τραγουδιού.

Οι πυροβολισμοί αντήχησαν στην περιοχή κι αφού διαδόθηκαν τα νέα, ο στρατός και οι δυνάμεις ασφαλείας ενίσχυσαν την παρουσία τους για να αποφευχθεί το ενδεχόμενο νέων επεισοδίων, μεταδίδει το κρατικό πρακτορείο ειδήσεων του Λιβάνου.