Έκτακτο δελτίο καιρού: Ποδαρικό με προειδοποίηση για κύμα καύσωνα κάνει ο Αύγουστος!

Δείτε αναλυτικά...

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ποδαρικό με προειδοποίηση για κύμα καύσωνα κάνει ο Αύγουστος!

Έκτακτο δελτίο καιρού: Ποδαρικό με προειδοποίηση για νέο κύμα καύσωνα κάνει ο Αύγουστος από αύριο. Ποιες περιοχές επηρεάζονται περισσότερο και σε τι θερμοκρασία θα φτάσει ο υδράργυρος;

Σύμφωνα με το Meteoalarm, το κύμα καύσωνα, που αναμένεται να φέρει θερμοκρασίες έως και 43 βαθμών Κελσίου το προσεχές Σάββατο, αύριο, Πέμπτη, θα αρχίσει να γίνεται αισθητό στην Αττική, τη Στερεά Ελλάδα και την Εύβοια, τη Θεσσαλία, την Πελοπόννησο και την Κεντρική Μακεδονία.

Καιρός: Θα "βράσουμε"! Έρχεται καύσωνας!

Καύσωνας... κανονικός: Εως 41 βαθμούς Κελσίου την Πέμπτη

Το Meteoalarm επισήμανε τις παραπάνω περιοχές ως να είναι σε «κίτρινο συναγερμό» για τον καύσωνα καθώς, όπως αναφέρει, την Πέμπτη αναμένονται «υψηλές τιμές της θερμοκρασίας κατά τη διάρκεια της ημέρας, με τιμές μεταξύ 37 και 41 βαθμών Κελσίου».

Έκτακτο δελτίο καιρού

Σύμφωνα με την ΕΜΥ η άνοδος της θερμοκρασίας θα συνεχιστεί και την Παρασκευή, οπότε ο καιρός θα είναι γενικά αίθριος, με πρόσκαιρες νεφώσεις στα ηπειρωτικά. Η πιο καυτή ημέρα του... καύσωνα θα είναι, ωστόσο, το Σάββατο, με τις πιο υψηλές θερμοκρασίες να αναμένονται στα ανατολικά και τα νότια ηπειρωτικά.

Έκτακτο δελτίο καιρού

Τραγωδία: 32χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!

Τραγωδία στη Λεμεσό με μία 32χρονη γυναίκα να πέφτει από την ταράτσα πενταώροφης πολυκατοικίας!

Οι γείτονες αποκάλυψαν πως ανέβαινε συχνά και έπινε αλκοόλ!

Σε 32χρονη γυναίκα από τη Ρουμανία ανήκει η σορός που βρέθηκε σήμερα το πρωί σε χώρο στάθμευσης πολυκατοικίας στη Λεμεσό.

Στην ταράτσα της πολυκατοικίας βρέθηκαν άδεια κουτιά μπύρας και σύμφωνα με γείτονες η γυναίκα συνήθιζε να ανεβαίνει στην ταράτσα και να καταναλώνει αλκοόλ.

Βίντεο που κόβει την ανάσα: Άνδρας σώζει παιδιά σε αυτοκίνητο που «κυλάει» χωρίς οδηγό!

Η αστυνομία έχει αποκλείσει την εγκληματική ενέργεια και οι έρευνες αφορούν τις συνθήκες κάτω από τις οποίες συνέβη το ατύχημα. Αυτοψία στον χώρο έκανε ιατροδικαστής και αύριο αναμένεται να γίνει η νεκροτομή.

Η 32χρονη γυναίκα ζούσε τα τελευταία χρόνια στη Κύπρο και διέμενε μαζί με τον αδελφό της και τη σύζυγο του.

Τραγωδία στο Αιγάλεω: Οδηγός σκότωσε με κλαρκ μητέρα δυο παιδιών!

Τραγωδία στο Αιγάλεω! Οδηγός δεν είδε την συνάδελφό του, μητέρα δυο παιδιών και την σκότωσε με το κλαρκ εν ώρα εργασίας.

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα έρχετε να προστεθεί στα εκατοντάδες που συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα καθώς την Κυριακή το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν σχολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναίκα 52 ετών έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλλέτες.

Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.

Το ατύχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατα την μεταφορά φορτωμένης παλλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλεσμα να σπάσει ο αυχένας της.

Αμέσως το προσωπικό του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της.

Τραγική ειρωνεία είναι πως η άτυχη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.

Τραγωδία: 32χρονη έπεσε από ταράτσα πολυκατοικίας!