Ασύλληπτη τραγωδία: Φοιτήτρια έπεσε από αεροσκάφος!

Στο σημείο στο οποίο έπεσε, είναι γεμάτο με σαρκοφάγα άγρια ζώα!

Ασύλληπτη τραγωδία: Φοιτήτρια έπεσε από αεροσκάφος!

Ασύλληπτη τραγωδία σημειώθηκε όταν Βρετανίδα φοιτήτρια έπεσε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες από το αεροσκάφος το οποίο είχε επιβιβαστεί στη Μαδαγασκάρη.

Συγκεκριμένα, η 20χρονη Alana Cutland, είχε επιβιβαστεί σε ένα μικρό, ελαφρύ αεροσκάφος τύπου Τσέσνα, ωστόσο έπεσε από αυτό, περίπου 10 λεπτά μετά την απογείωσή του.

Άντρες της τοπικής αστυνομίας και των δυνάμεων διάσωσης καταβάλουν προσπάθειες για να εντοπίσουν το σώμα της φοιτήτριας, ωστόσο εκφράζονται φόβοι πως τελικά δεν θα τα καταφέρουν, καθώς το σημείο στο οποίο έπεσε, είναι γεμάτα με σαρκοφάγα άγρια ζώα.

Φοιτήτρια έπεσε από αεροσκάφος

Θρήνος! Νεκρή στα 38 της γνωστή Ελληνίδα επιχειρηματίας!

Σύμφωνα με τις αστυνομικές αναφορές, η φοιτήτρια Βιολογικών Επιστημών, είχε ολοκληρώσει την έρευνά της κι επέστρεφε στο σημείο που διέμενε, ενώ εκτός από αυτή, στο αεροσκάφος βρισκόταν άλλο ένα άτομο κι ο πιλότος.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στο Αιγάλεω! Βρέθηκε νεκρή εν ώρα της εργασίας της μια γυναίκα!

Σοκ προκαλεί η είδηση στο Αιγάλεω! Βρέθηκε νεκρή εν ώρα της εργασίας της μια γυναίκα!

Άλλο ένα εργατικό ατύχημα έρχεται να προστεθεί στα εκατοντάδες που συμβαίνουν στον ιδιωτικό τομέα καθώς την Κυριακή το απόγευμα, λίγα λεπτά πριν σχολάσει από το πόστο της στο εργοστάσιο που εργαζόταν, μια γυναικα 52 ετών έχασε την ζωή της.

Σύμφωνα με επιβεβαιωμένες πληροφορίες του protothema.gr, η άτυχη μητέρα δύο παιδιών, λίγο πριν την λήξη της απογευματινής της βάρδιας (14:00-22:00) έχασε την ζωή της από απροσεξία καθώς παρασύρθηκε από το κλαρκ που σήκωνε παλλέτες. Τροχαίο σοκ με τρία φορτηγά! Νεκρός ο ένας οδηγός!

Μάλιστα, ο οδηγός που επέβαινε στο κλαρκ, σύμφωνα με πληροφορίες, ήταν ανειδίκευτος και εργολαβικός εργαζόμενος, δηλαδή όχι του εργοστασίου ενώ δεν είχε και δίπλωμα.

Το ατυχημα συνέβη στις 20:00 το απόγευμα της Κυριακής, όταν κατα την μεταφορά φορτωμένης παλλέτας με πλαστικούς δίσκους ο οδηγός από απροσεξία και βιασύνη, δεν είδε την συνάδελφό του και την παρέσυρε με το κλαρκ με αποτέλσμα να σπάσει ο αυχένας της.

Αμέσως το προσωπικο του εργοστασίου κάλεσε το ασθενοφόρο για τις πρώτες βοήθειες καθώς η εργαζόμενη δεν είχε τις αισθήσεις της και την μετέφεραν στο Γενικό Κρατικό Νικαίας όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος της καθώς από την παράσυρση είχε σπάσει ο αυχένας της.

Τραγική ειρωνία είναι πως η άτχυη μητέρα σε λίγες μέρες θα έβγαινε σε καλοκαιρινή άδεια για να ξεκουραστεί και να έβλεπε λίγο την οικογένεια της.

Σοκ στην Κρήτη: 12χρονος χτύπησε στο κεφάλι σε πισίνα!

Σοκ στην Κρήτη: 12 χρονο παιδί χτύπησε το κεφάλι του σε πισίνα την ώρα που έκανε βουτιά. Την άμεση κινητοποίηση των Αρχών προκάλεσε το ατύχημα.

Το 12χρονο αγόρι φαίνεται πως χτύπησε το κεφάλι του κατά ενώ βουτούσε στην πισίνα , το απόγευμα της Δευτέρας. Ωστόσο, οι γονείς του δεν φάνηκε να ανησυχούν αρχικά, καθώς το παιδί φαινόταν καλά στην υγεία του και έτσι επέστρεψαν στο σπίτι.

Το πρωί της Τρίτης όμως, ο 12χρονος εμφάνισε έντονες ζαλάδες με αποτέλεσμα να μεταφερθεί στο κέντρο υγείας Μοιρών. Εκεί, οι γιατροί διαπίστωσαν πως η κατάστασή του χρειάζεται περαιτέρω παρακολούθησης, με αποτέλεσμα να αποφασιστεί η μεταγωγή του στο Βενιζέλειο Νοσοκομείο Ηρακλείου.