Κέρκυρα: Ταξί έπεσε πάνω σε περίπτερο!

Τραυματίστηκε μια γυναίκα!

Κέρκυρα: Ταξί έπεσε πάνω σε περίπτερο!

Τον ελαφρύ τραυματισμό μίας γυναίκας, υπηκόου Βελγίου και υλικές ζημιές σε περίπτερο, προκάλεσε ταξί που εξετράπη της πορείας του. Το γεγονός συνέβη στην κεντρική οδό Εθνικής Αντίστασης, στην περιοχή Εμπορικό.

Σύμφωνα με τις πρώτες ενδείξεις, ο οδηγός του ταξί, προκειμένου να αποφύγει μία γυναίκα που διέσχιζε το δρόμο, έκανε ελιγμό και "καρφώθηκε" στο περίπτερο.

Τροχαίο σοκ με τρία φορτηγά! Νεκρός ο ένας οδηγός!

Η γυναίκα, που τραυματίστηκε ελαφρά, μεταφέρθηκε στο Γενικό Νοσοκομείο Κέρκυρας, ενώ προκλήθηκαν υλικές ζημιές και στο ταξί.Τα ακριβή αίτια του ατυχήματος ερευνά η Αστυνομία.

Ταξί έπεσε πάνω σε περίπτερο!

Ταξί έπεσε πάνω σε περίπτερο!

Πηγή: startmediacorfu.gr

Σοβαρό τροχαίο στη Λ. Μαραθώνος: Ένας εγκλωβισμένος στα συντρίμμια!

Ένας εγκλωβισμένος στο τροχαίο που σημειώθηκε στη Λεωφόρο Μαραθώνος στην Παλήνη!

Σοβαρό τροχαίο με πρωταγωνιστή τον οδηγό ενός οχήματος το οποίο, κάτω από άγνωστες συνθήκες, βγήκε εκτός δρόμου, συνέβη τη νύχτα στη Λεωφόρο Μαραθώνος, στην Παλλήνη.

Το αυτοκίνητο εξετράπη της πορείας του, με αποτέλεσμα να προκληθούν μεγάλες ζημιές σε όλο το αμάξωμα, εγκλωβίζοντας τον οδηγό μέσα.

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός 25χρονος σε τροχαίο!

Προκειμένου να βγει, χρειάστηκε η βοήθεια ειδικής ομάδας της Πυροσβεστικής, καθώς στο σημείο έσπευσαν δύο οχήματα με έξι πυροσβέστες.

Τροχαίο θρίλερ! Με βαριά τραύματα 19χρονη - Είχε καταγγείλει βουλευτή!

Ένα τροχαίο θρίλερ έσκασε πριν λίγο, μετά το οποίο νοσηλεύεται με βαριά τραύματα 19χρονη! Η ίδια, είχε καταγγείλει βουλευτή!

Ο δικηγόρος της επίσης τραυματίστηκε σοβαρά στο δυστύχημα, το οποίο σημειώθηκε την Κυριακή στο κρατίδιο Ουτάρ Πραντές όταν το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν συγκρούστηκε με ένα φορτηγό.

Η αστυνομία ανακοίνωσε ότι συνέλαβε τον οδηγό του φορτηγού και ότι ερευνά τις καταγγελίες σύμφωνα με τις οποίες το δυστύχημα πιθανόν να ήταν σκηνοθετημένο για να κλείσουν το στόμα του κοριτσιού.

Θρήνος! Νεκρός γνωστός πολιτικός!

Είχε καταγγείλει τον βιασμό της από βουλευτή


Η 19χρονη είχε κατηγορήσει τον βουλευτή του κόμματος Bharatiya Janata στο συγκεκριμένο κρατίδιο Κουλντίπ Σινχ Σενγκάρ ότι την βίασε στο σπίτι του το 2017, αλλά η αστυνομία στο κρατίδιο αυτό που φημίζεται για την ανομία του αρχικά είχε αρνηθεί να αναλάβει δράση. Στη συνέχεια ο πατέρας του κοριτσιού συνελήφθη, τέθηκε υπό κράτηση και ξυλοκοπήθηκε άγρια από τον αδελφό του βουλευτή -σύμφωνα με καταγγελίες- για να καταλήξει από τα βαριά του τραύματα.

Πήγε να αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι του

Επειτα από μήνες το κορίτσι επιχείρησε να αυτοπυρποληθεί έξω από το σπίτι του ηγέτη του Ουτάρ Πραντές, του Γιόγκι Αντιτιάνατ, ενός πιστού του Bharatiya Janata. Διαδηλώσεις διαμαρτυρίας που πραγματοποιήθηκαν σε όλη την χώρα οδήγησαν τις αρχές στην ανάθεση της υπόθεσης στους ομοσπονδιακούς ερευνητές, οι οποίοι συνέλαβαν τον Σενγκάρ τον περασμένο χρόνο. Ο ίδιος αρνείται τις κατηγορίες.

Η οικογένεια του κοριτσιού υποστηρίζει ότι το τροχαίο ήταν στημένο ώστε να σκοτωθεί το κορίτσι και να μην γίνει η δίκη για την υπόθεση βιασμού του. Το κοινοβούλιο της Ινδίας ανέστειλε προσωρινά σήμερα τις εργασίες του εξαιτίας της διαμαρτυρίας της αντιπολίτευσης για την υπόθεση.

Ωστόσο ο επικεφαλής της αστυνομίας του κρατιδίου δήλωσε ότι το δυστύχημα «φαίνεται ότι είναι αμιγώς ένα τροχαίο». Ο ίδιος είπε ότι το φορτηγό κινείτο με μεγάλη ταχύτητα, αλλά αρνήθηκε να σχολιάσει αν βρίσκεται σε εξέλιξη έρευνα.

Οι πινακίδες του ΙΧ στην Ινδία είχαν καλυφθεί με μπογιά


Πάντως, πληροφορίες των μέσων ενημέρωσης αναφέρουν ότι υπάρχουν υποψίες επειδή οι πινακίδες κυκλοφορίας του φορτηγού είχαν καλυφθεί με μπογιά.

Σχεδόν 40.000 υποθέσεις βιασμού καταγγέλλονται κάθε χρόνο στην Ινδία, σύμφωνα με επίσημα στατιστικά στοιχεία. Ακτιβιστές υποστηρίζουν ότι ο πραγματικός αριθμός είναι υψηλότερος με τα θύματα να διστάζουν να καταγγείλουν εξαιτίας του κοινωνικού στίγματος και της έλλειψης εμπιστοσύνης προς τις αρχές.