Σοκ στα Χανιά: Σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο! Τι βρήκαν οι γιατροί;

Παραλίγο να είχαμε τραγωδία!

Σοκ στα Χανιά: Σφαίρα πέτυχε γυναίκα μέσα στο αυτοκίνητο! Τι βρήκαν οι γιατροί;

Αδέσποτη… σφαίρα το βράδυ της Τετάρτης τραυμάτισε γυναίκα στο κέντρο της πόλης των Χανίων, η οποία βρισκόταν μέσα στο αυτοκίνητο!

Τι εντόπισαν οι γιατροί στο νοσοκομείο;

Σύμφωνα με πληροφορίες, το περιστατικό σημειώθηκε στα καλά καθούμενα στην οδό Αποκορώνου όταν σε αυτοκίνητο εισήλθε η… σφαίρα και τραυμάτισε στο θώρακα τη γυναίκα που ήταν συνεπιβάτης!

Στη συνέχεια, η γυναίκα μετέβη στο Νοσοκομείο Χανίων για εξετάσεις.

Εως αργά το βράδυ δεν είχε διευκρινιστεί αν η σφαίρα ήταν από αεροβόλο ή άλλο όπλο.

Σε σοκ η Πάτρα! Αυτοκτόνησε με υγραέριο ο...

Σύμφωνα με πληροφορίες, η γυναίκα, η οποία είναι Κύπρια και βρίσκεται στα Χανιά για διακοπές, δεν θα χρειαστεί να νοσηλευτεί αλλά θα παραμείνει στο Νοσοκομείο για τις απαραίτητες εξετάσεις και στη συνέχεια θα αποχωρήσει. Παρά τις αρχικές πληροφορίες ότι ήταν έγκυος, διευκρινίστηκε ότι αυτό δεν ισχύει.

Μαλλιοτράβηγμα - έπος για parking στην Κόρινθο! «Είσαι τσόκαρο! Θα μου κάνεις τα 3... 2!»

Μαλλιοτράβηγμα - έπος για parking στην Κόρινθο με όλον τον διάλογο φωτιά! «Είσαι τσόκαρο! Θα μου κάνεις τα 3... 2!» Δείτε το όλο....

Ολα ξεκίνησαν όταν μια εκ των πρωταγωνιστριών του βίντεο, πάρκαρε το αυτοκίνητό της σε πεζόδρομο της Κορίνθου. Οπως εξήγησε η ίδια αργότερα σε κάμερα τοπικού μέσου ενημέρωσης, πάρκαρε στον πεζόδρομο γιατί ήθελε να πάρει ένα μπουκαλάκι νερό για να πιει το χάπι της και να πιει μια πορτοκαλάδα γιατί μόλις είχε κάνει εξετάσεις.

Αφενός, όμως, πάρκαρε παράνομα στον πεζόδρομο, αφετέρου όπως λένε αυτόπτες μάρτυρες που διαμαρτύρονταν και της επιτέθηκαν πήγε να χτυπήσει ένα παιδάκι που ήταν στο καρότσι. Η ίδια, σε κάποια στιγμή του βίντεο, προσπαθώντας να δικαιολογηθεί υποστήριξε ότι ναι πετάχτηκε ένα παιδάκι μπροστά της αλλά το είδε και σταμάτησε.

Βίντεο-σοκ! Άνδρας μαχαιρώνει μία μητέρα σε παιδική χαρά μπροστά στα μάτια της κόρη της!

Οι δικαιολογίες της οδηγού και το ύφος της πάντως εξόργισαν αρκετούς από όσους κάθονταν στη διπλανή καφετέρια και κυρίως μια νεαρή γυναίκα η οποία σε διάφορες φάσεις προσπαθούσε να εξηγήσει στην οδηγό τι είχε κάνει και ενώ δεν άκουγε τη συγνώμη, έκανε ακόμη μεγαλύτερη επίθεση. Το αποτέλεσμα ήταν ο καβγάς μεταξύ των δύο να ξεφύγει με απίστευτες εκφράσεις και από τις δυο πλευρές. Η μεν οδηγός έλεγε στην κυρία με την κίτρινα μπλούζα ότι είναι για το ψυχιατρείο και εκείνη της απαντούσε... στολίζοντάς την.


Μερικά από όσα ακούστηκαν στον καβγά μεταξύ των δύο γυναικών:

Γλωσσού, τσόκαρο ελεεινή ζητάς και τα ρέστα
Θα στην έχωνα τώρα για να μάθεις να το βουλώνεις
Θα μου κάνεις τα τρία δύο, είσαι λάθος και ζητάς και τα ρέστα

Βίντεο-σοκ! Έριχναν μπουνιές ο ένας στον άλλον σε beach bar στη Ναύπακτο!

Βίντεο που προκαλεί σοκ με τις βίαιες εικόνες του! Έριχναν μπουνιές ο ένας στον άλλον σε beach bar στη Ναύπακτο!

Άγριος καβγάς ξέσπασε σε ένα beach bar, στο Μοναστηράκι Φωκίδας, λίγα χιλιόμετρα έξω από τη Ναύπακτο.

Ο καβγάς ξέσπασε στο πάρκινγκ του beach bar, λίγο μετά το καθιερωμένο κυριακάτικο πάρτι που γίνεται εκεί. Στο βίντεο που δημοσίευσε η ιστοσελίδα npress, άνδρες έχουν πιαστεί στα χέρια. Βίντεο-σοκ! Αιματηρό επεισόδιο σε μπαρ! Ένοπλος σκότωσε εν ψυχρώ 5 ανθρώπους!

Δεν είναι γνωστός ο λόγος για τον οποίο ξέσπασε ο καβγάς, ενώ ένας νεαρός που ξυλοκοπήθηκε αιμορραγούσε και για αυτό κλήθηκε ασθενοφόρο στο σημείο.

Πάντως, ο καβγάς δεν πήρε άλλες διαστάσεις και οι εμπλεκόμενοι δεν πήγαν στο αστυνομικό τμήμα, σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες.

Δείτε το σχετικό βίντεο:

Πηγή: iefimerida.gr

Βίντεο σοκ! Γονείς έτρεχαν να σωθούν ενώ βίσονας πετούσε στον αέρα την 9χρονη κόρη τους!

Βίντεο που προκαλεί σοκ! Γονείς έτρεχαν να σωθούν ενώ ένας βίσονας πετούσε στον αέρα την 9χρονη κόρη τους!

Οι γονείς της, κατάλαβαν τις διαθέσεις του βίσονα, όμως δεν μπήκαν στον κόπο να πάρουν μαζί τους και την μικρή τους κόρη.

Ένα τρομακτικό περιστατικό κατέγραψε κάμερα στο Yellowstone National Park την Δευτέρα...

Μία ομάδα 50 ατόμων βρισκόταν στο Old Faithful Geyser παρακολουθώντας έναν βίσονα, όμως ξαφνικά το μεγάλο θηλαστικό άρχισε να κατευθύνεται προς τα πάνω τους.

Όλοι τους άρχισαν να τρέχουν προς μία κατεύθυνση, με εξαίρεση ένα 9χρονο κοριτσάκι.

Οι γονείς του, έφυγαν τρέχοντας, χωρίς να το πάρουν μαζί τους, με αποτέλεσμα ο βίσονας να το σηκώσει στον αέρα.

Ευτυχώς δεν τραυματίστηκε σοβαρά και είναι καλά στην υγεία του.

Πηγή: e-daily

Προσοχή! Σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι! (Βίντεο)

Προσοχή! Ακολουθούν σκληρές εικόνες! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε θεατές αγώνα ράλι!

Με άσχημο τρόπο ολοκληρώθηκε αγώνας ράλι, όταν ο οδηγός ενός αυτοκινήτου έχασε τον έλεγχό του και έπεσε πάνω στους θεατές που είχαν συγκεντρωθεί περιμετρικά της πίστας για να παρακολουθήσουν τον αγώνα.

Το περιστατικό έγινε στην πόλη Τοτκομλός στην Νότια Ουγγαρία, το απόγευμα της Κυριακής (9/6) λίγο πριν την ολοκλήρωση του 10ου ετήσιου αγώνα ράλι της περιοχής. Στην διάρκεια της... τελετής λήξης, ένα αμάξι έφυγε από τον δρόμο και έπεσε πάνω στους θεατές.

Στο βίντεο ακολουθούν σκληρές εικόνες:

TAGS