Τρόμος στο λεωφορείο Χ96 για αεροδρόμιο: Επιδειξίας αυνανίστηκε μπροστά σε 20χρονες κοπέλες!

Τον συνέλαβαν στο "Ελ. Βενιζέλος"!

Τρόμος στο λεωφορείο Χ96 για αεροδρόμιο: Επιδειξίας αυνανίστηκε μπροστά σε 20χρονες κοπέλες!

Τρόμος στο λεωφορείο Χ96 για αεροδρόμιο, καθώς επιδειξίας αυνανίστηκε μπροστά σε δύο 20χρονες κοπέλες!

Η αστυνομία τον "μάζεψε" στο Ελευθεριος Βενιζέλος!

Ο άνδρας απο το Περιστέρι επιβιβάστηκε στο λεωφορείο Χ96 κρατώντας μια βαλίτσα και λίγο μετά τις 5:30, ενώ καθόταν απέναντι από τις δύο κοπέλες ηλικίας 21 και 22χρονων, ξεκουμπώνει το παντελόνι του, αρχίζει να αυνανίζεται κατώ απο τη βαλίτσα και πριν οι κοπέλες προλάβουν να αντιδράσουν, πετάει κάτω την τσάντα και «ολοκληρώνει» την αηδιαστική πράξη του στο παντελόνι της 21χρονης.

Οι δυο γυναίκες σε κατάσταση σοκ ούρλιαζαν, ο άνδρας ακινητοποιήθηκε και μόλις το λεωφορείο έφθασε στο αεροδρόμιο, παραδόθηκε στους αστυνομικους της Διεύθυνσης Αερολιμένα και συνελήφθη.

Στιγμές απόλυτου χάους σε αστυνομικό τμήμα! «Πυροβολήστε με...»!

Σε βάρος του σχηματίστηκε δικογραφία για προσβολή της γενετήσιας αξιοπρέπειας ενώ το παντελόνι του θύματος εσταλη στη Διεύθυνση Εγκληματολογικών Εργαστηρίων της ΕΛ.ΑΣ για εξέταση.

Αστυνομικός κλώτσησε πολίτη στο "Ελ. Βενιζέλος"! (Βίντεο)

Αστυνομικός κλώτσησε πολίτη στο αεροδρόμιο "Ελευθέριος Βενιζέλος" και η ΕΛ. ΑΣ. έχει ξεκινήσει έρευνα για το συμβάν!

Ο χρήστης του Twitter Arash Hampay, ανάρτησε το υλικό λίγων δευτερολέπτων από το διεθνή αερολιμένα Αθηνών.

Ο ίδιος καταγγέλλοντας πως Έλληνας αστυνομικός επιτέθηκε στον αδελφό του που επιθυμούσε να επιστρέψει στην Λέσβο: «Η αστυνομία στο αεροδρόμιο της Αθήνας αναλαμβάνει δράση απέναντι στον αδερφό μου που θέλει να επιστρέψει στη Λέσβο. Όχι στον φασισμό!».

Όπως μεταδίδει η «Εφημερίδα των Συντακτών», από το Αρχηγείο της ελληνικής αστυνομίας διατάχθηκε επείγουσα έρευνα, προκειμένου να διερευνηθεί το περιστατικό και η καταγγελία για τη βιαιοπραγία του αστυνομικού σε βάρος του αλλοδαπού.

Σύμφωνα με πηγές από την ΕΛ.ΑΣ που επικαλείται η ίδια εφημερίδα, ο αστυνομικός σταμάτησε τον αλλοδαπό για έλεγχο των εγγράφων του, εκείνος τον έσπρωξε και ο ένστολος απάντησε με χειροδικία.

Δείτε το βίντεο

Στιγμές απόλυτου χάους σε αστυνομικό τμήμα! «Πυροβολήστε με...»!

Στιγμές απόλυτου χάους σημειώθηκαν σε αστυνομικό τμήμα της Νέας Υόρκης. Άνδρας φώναζε στους αστυνομικούς να τον πυροβολήσουν.

Αρχικά μπήκε μέσα στο τμήμα κρατώντας στο χέρι του ένα μεγάλο μαχαίρι με αποτέλεσμα όσοι βρισκόντουσαν μέσα να πάθουν σοκ.

Τελικά, ένας από τους αστυνομικούς τον χτύπησε με τέιζερ και ο άνδρας έπεσε αναίσθητος στο πάτωμα, όπως αναφέρεται στο δημοσίευμα του ABC News. Μαχαίρωσαν μέχρι θανάτου Αστυνομικό! Είχε μόλις γυρίσει από το μήνα του μέλιτος!