Σεισμός στην Αθήνα! Πόσα Ρίχτερ ήταν;

Ταρακουνηθήκαμε για τα καλά!

Σεισμός στην Αθήνα! Πόσα Ρίχτερ ήταν;

Σεισμός ταρακούνησε την Αθήνα και έχουμε όλες τις λεπτομέρειες για το πόσα Ρίχτερ ήταν!

Μιλάμε για τη νέα ασθενής σεισμική δόνηση μεγέθους 3 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ, με επίκεντρο τη Μαγούλα, σημειώθηκε λίγο μετά τις 22:15.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρό της βρίσκεται 24 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και το εστιακό βάθος είναι 10,7 χιλιόμετρα.

Ο σεισμός, που έγινε αισθητός στην Αθήνα, εντάσσεται στο πλαίσιο μετασεισμών που ακολούθησαν μετά τη δόνηση 5,3 βαθμών που σημειώθηκε στις 19 Ιουλίου.

Έκτακτο: Σεισμός στην Καστορία πριν από λίγο!

Σεισμός στην Αθήνα! Πόσα Ρίχτερ ήταν;

Νωρίτερα, το απόγευμα της Πέμπτης, σημειώθηκε σεισμός μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και έγινε αισθητός στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού εντοπίστηκε 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και σε βάθος 5 χιλιομέτρων.

Έκτακτο: Σεισμός στην Αθήνα!

Νέος σεισμός σημειώθηκε στην Αττική. Επίκεντρο και πάλι η περιοχή της Μαγούλας. Αισθητός στην Αθήνα και σε άλλες περιοχές.

Ήταν μεγέθους 3,5 βαθμών της κλίμακας Ρίχτερ και σημειώθηκε στις 16:31 σήμερα το μεσημέρι στην Αθήνα και έγινε αισθητός στην Αττική.

Σύμφωνα με το Γεωδυναμικό Ινστιτούτο, το επίκεντρο του σεισμού βρίσκεται 22 χιλιόμετρα βορειοδυτικά της Αθήνας και σε βάθος 5 χιλιομέτρων.

Ο Κώστας Παπαζάχος προειδοποιεί: «Είναι αναμενόμενος ένας σεισμός άνω των...»!

Ο Κώστας Παπαζάχος, μίλησε στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΑΝΤ1 και προειδοποίησε πως είναι αναμενόμενος ένας σεισμός άνω των 5 Ρίχτερ.

Ο καθηγητής γεωφυσικής και μίλησε για την σεισμική δραστηριότητα στη χώρα που τις τελευταίες μέρες είναι έντονη!

Μεταξύ άλλων τοποθετήθηκε για τους σεισμούς σε Καστοριά και Κρήτη και έθεσε ένα προβληματισμό όσον αφορά τις καταστροφές που έφερε ο σεισμός στην Αττική.