Θρήνος στην Θεσσαλονίκη! «Βουτιά» θανάτου για 42χρονη!

Πενθεί η οικογένειά της!

Θρήνος στην Θεσσαλονίκη! «Βουτιά» θανάτου για 42χρονη!

Θρήνος έχει ξεσπάσει στην Θεσσαλονίκη, μετά την είδηση ότι 42χρονη έκανε «βουτιά» θανάτου!

Γύρω στις 12 τα μεσάνυχτα η γυναίκα βρέθηκε στο κενό από μπαλκόνι τετάρτου ορόφου, με συνέπεια να τραυματιστεί θανάσιμα.

Οι πρώτες πληροφορίες κάνουν λόγο για αυτοκτονία.

Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Χίο!

Πηγή: thestival.gr

Σοκ στην Χαλκιδική! Είχε ναρκωτικά και πυροβόλησε τον γιο του!

Σοκ έχει προκαλέσει στην Χαλκιδική, η είδηση ότι 39χρονος είχε ναρκωτικά και πυροβόλησε τον γιο του!

Ο 21χρονος Σέρβος νοσηλεύεται στο νοσοκομείο Πολύγυρου Χαλκιδικής, εκτός κινδύνου, με διαμπερές τραύμα στον δεξιό μηρό, που του προκάλεσε με πυροβολισμό ο πατέρας του, τα ξημερώματα του Σαββάτου.

Ο γιος έκανε διακοπές με τη μητέρα του, στη Χαλκιδική. Ο 39χρονος πατέρας του, επίσης Σέρβος- που είναι σε διάσταση με τη μητέρα του 21χρονου- πήγε στην περιοχή Χανιώτη. Πατέρας και γιος άρχισαν να καβγαδίζουν όταν συναντήθηκαν, σε εξωτερικό χώρο, και κάποια στιγμή ο 39χρονος χτύπησε τον γιο του με τη λαβή του όπλου του, στο κεφάλι.

Τραγωδία στον Πύργο: Τον βρήκαν κρεμασμένο οι κόρες του!

Δεν σταμάτησε εκεί όμως, αφού πυροβόλησε κιόλας το παιδί του, τραυματίζοντας τον 21χρονο στον δεξιό μηρό. Η αστυνομία κινητοποιήθηκε μετά το συμβάν, εντόπισε και συνέλαβε τον 39χρονο. Στην κατοχή του βρέθηκε μικροποσότητα κοκαΐνης, σύμφωνα με το ΑΠΕ.

Φρικιαστικό έγκλημα στην Κρήτη! Βρέθηκε σφαγμένος τουρίστας μέσα στο δωμάτιο του!

Φρικιαστικό έγκλημα στην Κρήτη! Βρέθηκε σφαγμένος τουρίστας μέσα στο δωμάτιο του ξενοδοχείου του!

Το έγκλημα σημειώθηκε τα ξημερώματα στην περιοχή του Τσούτσουρου του Δήμου Μινώα Πεδιάδας, καθώς ένας Γάλλος τουρίστας, ηλικίας 53 ετών, βρέθηκε νεκρός στο δωμάτιο του ξενοδοχείου όπου έκανε τις διακοπές του με τη σύζυγό του, επίσης Γαλλικής υπηκοότητας.

Στις 3 τα ξημερώματα έγινε αντιληπτό από τους ιδιοκτήτες της ξενοδοχειακής μονάδας, ότι ο άνδρας βρισκόταν νεκρός στο δωμάτιο του έχοντας δεχθεί θανατηφόρα χτυπήματα με αιχμηρό αντικείμενο.

Άμεσα στο σημείο βρέθηκε ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, ωστόσο ήταν ήδη πολύ αργά για τον άτυχο 53χρονο ο οποίος είχε αφήσει ήδη την τελευταία του πνοή.

Σύμφωνα με τις πρώτες πληροφορίες, οι αρχές έχουν προχωρήσει ήδη στη σύλληψη της συζύγου του θύματος, η οποία και ανακρίνεται καθώς ήταν το μοναδικό πρόσωπο που βρισκόταν στον ίδιο χώρο με τον άτυχο 53χρονο.

Στον χώρο όπου βρέθηκε νεκρός ο 53χρονος τουρίστας βρίσκονται άνδρες της ΕΛ.ΑΣ καθώς και ιατροδικαστής, ενώ οι έρευνες συνεχίζονται.

Πηγή: cretapost.gr