Συναγερμός! Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου!

Μπορείτε να βοηθήσετε;

Συναγερμός! Αγνοείται 22χρονος που έπεσε στα νερά του Μόρνου!

Ένας νεαρός άνδρας Πακιστανικής καταγωγής 22 ετών αγνοείται από τις 16:30’ το απόγευμα της Κυριακής (4/8), όταν έπεσε στο κανάλι του ποταμού Μόρνου που τροφοδοτεί τις μονάδες επεξεργασίας της ΕΥΔΑΠ πλησίον του Μελισσοχωρίου Θηβών.

Ο νεαρός, σύμφωνα με ομοεθνείς του, θέλησε να πλύνει τα χέρια του στο νερό και φαίνεται ότι γλίστρησε και έπεσε μέσα παρασυρόμενος από τα ορμητικά ρεύματα.


Για 100 περίπου μέτρα αυτόπτες μάρτυρες, κατέθεσαν ότι τον έβλεπαν να κουνάει τα χέρια του και να προσπαθεί να πιαστεί από κάπου πριν χαθεί από το οπτικό τους πεδίο.

Συναγερμός στην Αγία Παρασκευή! Αγνοείται μητέρα δύο παιδιών!

Κλιμάκια από την ΠΥ Θηβών και ΠΥ Οινοφύτων, καθώς και άνθρωποι της αστυνομίας και φίλοι του αγνοούμενου, «χτένισαν» το κανάλι με αρνητικό μέχρι στιγμής αποτέλεσμα.


Οι έρευνες σε αυτό το σημείο μπορούν να γίνουν μόνο με το φως της ημέρας και η όποια προσπάθεια θα συνεχιστεί τη Δευτέρα το πρωί. Ωστόσο κάθε ώρα που περνάει μικραίνει κι άλλο τις πιθανότητες να βρεθεί ο 22χρονος ζωντανός.

Πηγή: https://www.lamiareport.gr

Θρίλερ στην Λάρισα με την εξαφάνιση του 38χρονου! Έχουν χαθεί τα ίχνη του!

Θρίλερ στην Λάρισε με την εξαφάνιση του 38χρονου, τα ίχνη του οποίου έχουν χαθεί από τη Δευτέρα!

Από την περασμένη Δευτέρα, αναζητείται ο 38χρονος Δημήτρης Χασάπης, από τον Τύρναβο Λάρισας, καθώς φέρεται να έχει εξαφανιστεί.

Ο 38χρονος είχε φύγει το πρωί της Δευτέρας από το σπίτι του και εκ τότε δεν έχει δώσει σημείο ζωής.

Οι γονείς του αγωνιούν καθώς δεν γνωρίζουν τι μπορεί να έχει συμβεί. Δήλωσαν την εξαφάνισή του στην αστυνομία, ενώ έχει εκδοθεί silver alert για τον εντοπισμό του.

Η αστυνομία είναι σε κατάσταση συναγερμού καθώς δεν υπάρχουν πουθενά τα ίχνη του.

Παραλίγο τραγωδία! Αυτοκίνητο έπεσε πάνω σε κόσμο σε νεκροταφείο!

Είχε φύγει με το αυτοκίνητό του, ένα Citroen zx και πιθανολογείται πως κατευθυνόταν προς τα Τρίκαλα. Αναφέρει το silver alert μάλιστα, πως η ζωή του είναι σε κίνδυνο και η οικογένειά του μαζί με τις Αρχές, κάνουν έκκληση να επικοινωνήσουν μαζί τους.

Αίσιο τέλος στην εξαφάνιση της 16χρονης από την Καβάλα!

Αίσιο τέλος είχε στην εξαφάνιση της Ανέλιας Β. από την Καβάλα που από την περασμένη Παρασκευή είχε να δώσει σημεία ζωής.

Η λήξη συναγερμού σήμανε το βράδυ της Τετάρτης όταν η 16χρονη εντοπίστηκε στην περιοχή της Καβάλας από όπου και εξαφανίστηκε. Τέλος μπήκε στην αγωνία των γονιών της έφηβης, η οποία είναι καλά στην υγεία της.

«Ευρωπαϊκή Γραμμή Για τα Εξαφανισμένα Παιδιά 116000»
e mail: 116000@hamogelo.gr

Συναγερμός στην Καβάλα! Εξαφανίστηκε 16χρονη!

Πηγή: protothema.gr