Θρίλερ στο Αγρίνιο! Βρέθηκε πτώμα σε λεωφορείο!

Το βρήκε μέσα ο οδηγός!

Θρίλερ στο Αγρίνιο! Βρέθηκε πτώμα σε λεωφορείο!

Θρίλερ έχει ξεσπάσει στο Αγρίνιο, αφού βρέθηκε πτώμα σε λεωφορείο!

Όλα ξεκίνησαν όταν ο οδηγός ενός λεωφορείου, όταν πήγε να το πάρει από το σημείο όπου το είχε παρκάρει στην εθνική οδό Αντιρρίου – Ιωαννίνων βρήκε μέσα το πτώμα ενός άνδρα!

Αμέσως ειδοποίησε την Αστυνομία και έφτασαν επί τόπου άνδρες της Ασφάλειας, οι οποίοι διεξάγουν επιτόπια έρευνα προσπαθώντας να εξακριβώσουν πως έχασε τη ζωή του ο άτυχος άνδρας του οποίου η ταυτότητα παραμένει άγνωστη μέχρι στιγμής.

Νέα αυτοκτονία σοκάρει την Χίο!


Η σορός θα εξεταστεί από ιατροδικαστή που θα αποφανθεί αν πρόκειται για θύμα εγκληματικής ενέργειας ή τα αίτια του θανάτου είναι παθολογικά. Στην δεύτερη περίπτωση, ίσως πρόκειται για επιβάτη του λεωφορείου που υπέστη καρδιακό επεισόδιο και ξεψύχησε πέφτοντας σε σημείο όπου δεν μπορούσε να τον διακρίνει ο οδηγός όταν στάθμευσε το όχημα.

Τραγωδία στην Κρήτη! Ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα!

Ακόμη μία τραγωδία σημειώθηκε στην Κρήτη! Ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα!

Ένα δυσάρεστο συμβάν σημειώθηκε πριν από λίγη ώρα στην περιοχή του Κουρεμένου του Δήμου Σητείας.

Ένας αλλοδαπός άνδρας 45 ετών, ο οποίος πραγματοποιούσε διακοπές στην περιοχή, έχασε τη ζωή του στη θαλάσσια περιοχή καθώς παρά τις προσπάθειες λουομένων να τον επαναφέρουν δεν κατέστη δυνατό.

Στο σημείο έσπευσε και ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ Σητείας μεταφέροντας τον στο Νοσοκομείο για την διενέργεια νεκροψίας νεκροτομής.

Σοκ στην Πάτρα! Στην εντατική 3χρονο που υπέστη ηλεκτροπληξία!

Πηγή: protothema.gr

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα μια γυναίκα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Μια τραγωδία σημειώθηκε στην Αλεξανδρούπολη όταν μια γυναίκα έχασε την ζωή της μέσα στην θάλασσα!

Σύμφωνα με όσα μεταδίδει το τοπικό κανάλι, η 69χρονη γυναίκα βρέθηκε σε παραλία κοντά στη Μάκρη της Αλεξανδρούπολης και βούτηξε κανονικά στο νερό χωρίς να αισθάνεται κάποια αδιαθεσία.

Λίγη ώρα αργότερα όμως, άλλα άτομα που βρίσκονταν στην παραλία ενημέρωσαν τις αρμόδιες αρχές, ενώ η γυναίκα ήταν ήδη αναίσθητη. Τη γυναίκα παρέλαβε ασθενοφόρο όμως ήταν ήδη αργά για τη ζωή της.

Το ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ την μετέφερε στο Πανεπιστημιακό Γενικό Νοσοκομείο Αλεξανδρούπολης όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός της.

Ακολούθησε νεκροψία-νεκροτομή και όπως διαπιστώθηκε η γυναίκα δεν έχασε τη ζωή της από πνιγμό αλλά έπαθε ανακοπή μέσα στη θάλασσα. Στο σημείο έσπευσαν και στελέχη του Λιμενικού, το οποίο διεξάγει και την σχετική προανάκριση.

Πηγή: athensmagazine.gr

Τραγικός θάνατος στην παραλία! Κατολίσθηση βράχων τους καταπλάκωσε!

Τραγικός θάνατος στην παραλία για τρεις ανθρώπους, αφού κατολίσθηση βράχων τους καταπλάκωσε! Διαβάστε αναλυτικά πώς έγινε η τραγωδία!

Τρεις άνθρωποι βρήκαν τραγικό θάνατο σε παραλία της Εντσινίτας στην Καλιφόρνια, έπειτα από κατολίσθηση και συνακόλουθη πτώση βράχων που τους καταπλάκωσε σε διάσημο τουριστικό θέρετρο των ΗΠΑ.

Ενα άτομο έχασε τη ζωή του ακαριαία, ενώ άλλοι δύο ξεψύχησαν κατά τη μεταγωγή τους στο νοσοκομείο, σύμφωνα με τις επίσημες πληροφορίες από τις Αρχές της αμερικανικής πόλης. Δυο ακόμη άνθρωποι ανασύρθηκαν από τους σορούς των βράχων και μεταφέρθηκαν στο νοσοκομείο με ελαφριά τραύματα.

Η κατολίσθηση στον βράχο συνέβη την Παρασκευή με τους πυροσβέστες να ειδοποιούνται κατά τις 3 το μεσημέρι. «Είμαστε συντετριμμένοι από την σημερινή τραγωδία και οι καρδιές μας βρίσκονται με τα θύματα και τις οικογένειές τους» δηλώνει η δήμαρχος της Εντσιτίτας Κάθριν Μπλάσκπιρ. «Είμαστε κοντά τους για να βοηθήσουμε με κάθε πιθανό τρόπο. Οι μηχανικοί και η υπηρεσία δημόσιας ασφαλείας του δήμου εργάζονται ώστε να εξακριβώσουν τα αίτια της κατολίσθησης.

iefimerida.gr

Συντριβή αεροσκάφους! Νεκρός ο πιλότος!

Μια συντριβή αεροσκάφους που μόλις έγινε γνωστή, συγκλόνισε την κοινή γνώμη! Ο πιλότος μάλιστα, είναι νεκρός...

Σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση, η Πολεμική Αεροπορία των Ηνωμένων Πολιτειών επιβεβαίωσε τον θάνατο του πιλότου του μαχητικού αεροσκάφους F-18 που κατέπεσε στην Κοιλάδα του Θανάτου και πιο γνωστή ως Star Wars Canyon λόγω των γυρισμάτων που έγιναν εκεί για τις ανάγκες της γνωστής σειράς ταινιών.

Ο πιλότος βρισκόταν σε εκπαιδευτική πτήση στην Κοιλάδα του Θανάτου, βόρεια του Naval Air Weapons Station China Lake, στην Καλιφόρνια.

Τα αίτια και οι συνθήκες κάτω από τις οποίες το αεροσκάφος συνετρίβη, δεν έχουν γίνει γνωστά.

«Το Ναυτικό επιβεβαιώνει ότι ο πιλότος του FA-18E πέθανε κατά τη συντριβή του αεροσκάφους. Η ταυτότητα του πιλότου, βάσει της πολιτικής που ακολουθεί το Ναυτικό, θα παραμείνει μυστική για 24 ώρες. Το Ναυτικό έχασε έναν δικό του άνθρωπο και οι σκέψεις όλων μας πηγαίνουν στους συγγενείς και τους φίλους του, που ζουν μία τραγωδία», δήλωσε ο εκπρόσωπος του Ναυτικού των ΗΠΑ.