Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις! Νεκρή 39χρονη Λοχίας!

Από τι πέθανε;

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις! Νεκρή 39χρονη Λοχίας!

Πένθος στις Ένοπλες Δυνάμεις, αφού 39χρονη Λοχίας, έπεσε νεκρή... Το θάνατό της έκανε γνωστό το ΓΕΣ.

Πιο συγκεκριμένα, σε ηλικία μόλις 39 ετών απεβίωσε η Επαγγελματίας Οπλίτης Λοχίας (ΥΠ) Δ.Τ. σήμερα το πρωί ενώ νοσηλευόταν στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το πρόωρο χαμός της ανακοίνωσε το Γενικό Επιτελείο Στρατού το οποίο εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της.

Θρήνος στην Αλεξανδρούπολη! Βούτηξε στη θάλασσα και την έβγαλαν νεκρή από μέσα!

Η ανακοίνωση του ΓΕΣ:

Από το Γενικό Επιτελείο Στρατού ανακοινώνεται ότι, η Επαγγελματίας Οπλίτης Λοχίας (ΥΠ) Δ.Τ., ετών 39, απεβίωσε τις πρωινές ώρες της 6 Αυγούστου 2019, νοσηλευόμενη στο 401 Γενικό Στρατιωτικό Νοσοκομείο Αθηνών.

Το Γενικό Επιτελείο Στρατού εκφράζει τα ειλικρινή του συλλυπητήρια στους οικείους της συναδέλφου μας.

Φρίκη στην Κεφαλονιά! Εντοπίστηκε σωρός γυναίκας μέσα στο σπίτι της!

Φρίκη στην Κεφαλονιά! Εντοπίστηκε σωρός γυναίκας μέσα στο σπίτι της!

Το άψυχο σώμα μιας γυναίκας 54 χρονών βρέθηκε το απόγευμα της Δευτέρας στο σπίτι της, στο Αργοστόλι Κεφαλονιάς.

Σύμφωνα με πηγές από την Αστυνομική Διεύθυνση Κεφαλονιάς, η σορός της ατυχής γυναίκας βρέθηκε σε προχωρημένη αποσύνθεση από οικείους της.

Σοκ στον Ασπρόπυργο! Βρέθηκε το άψυχο σώμα ενός άνδρα!

Στο σπίτι της 54χρονης μετέβη κλιμάκιο της Ασφαλείας Κεφαλονιάς που έρευνα τα αίτια του θανάτου της.

Πηγή: protothema.gr

Φρίκη στην Αμαλιάδα: Βρέθηκε νεκρός σε φορτηγάκι 23χρονος!

Φρίκη επικράτησε στην Αμαλιάδα. Βρέθηκε νεκρός σε φορτηγάκι 23χρονος πλανόδιος νεαρός.

Τον νεαρό είδαν αναίσθητο μέσα στο φορτηγάκι του περίοικοι και κάλεσαν ασθενοφόρο και αστυνομία.

Στο νοσοκομείο που μεταφέρθηκε διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ «φως» στα αίτια του θανάτου θα ρίξει η νεκροψία – νεκροτομή.

Σύμφωνα με τοπικά ΜΜΕ πρόκειται για 24χρονο πλανόδιο πωλητή…

Πηγή: patrisnews

Κρήτη: Βρέθηκε ανθρώπινος σκελετός κοντά σε παραλία!

Έναν ανθρώπινο σκελετό, κοντά στην παραλία της Κρήτης, ξέθαψε η σκαπάνη αρχαιολόγου που συμμετέχει στην ομάδα, η οποία λαμβάνει μέρος στην ανασκαφή του μινωικού «ανακτόρου» από τη Βελγική Αρχαιολογική Σχολή στον Μπούφο Σισίου.

Σύμφωνα με το neakriti.gr αμέσως ειδοποιήθηκε και η Ασφάλεια Αγίου Νικολάου, άνδρες της οποίας μετέβησαν επιτόπου και περισυνέλεξαν τα οστά και τα λοιπά ευρήματα στην ταφή.

Εκτιμάται ότι ο σκελετός δεν είναι αρχαίος αλλά ανήκει σε στρατιώτη του Β’ Παγκοσμίου Πολέμου, τον οποίο ξέβρασε η θάλασσα στο σημείο εκείνο της ακτής νεκρό και θάφτηκε πρόχειρα από περίοικους στο σημείο. Τραγωδία στην Κρήτη! Ανασύρθηκε νεκρός από την θάλασσα!

ρέθηκε ανθρώπινος σκελετός κοντά σε παραλία της Κρήτης

Βάφτηκε με αίμα το παιχνίδι στην πισίνα! Κοριτσάκι 8 ετών πνίγηκε γιατί....

Βάφτηκε με αίμα το παιχνίδι στην πισίνα, αφού ένα κοριτσάκι 8 ετών πνίγηκε! Το εν λόγω συμβάν μάλιστα έγινε, σχεδόν την ίδια ώρα, που οι δύο αδελφές από τη Γαλλία πνίγονταν σε πισίνα ξενοδοχείου στη Ρόδο!

Μία οκτάχρονη έχασε τη ζωή της χθες το απόγευμα, σε πισίνα ξενοδοχείου στη Χερσόνησο, κάτω από αδιευκρίνιστες, μέχρι αυτή τη στιγμή, συνθήκες.


Η μικρή ανασύρθηκε από το νερό χωρίς τις αισθήσεις της, και παρά τις προσπάθειες γιατρού και διασωστών, δεν επανήλθε, και διεκομίσθη νεκρή στο ΠΑΓΝΗ, όπου σήμερα θα διενεργηθεί νεκροψία - νεκροτομή.

Πρόκειται για ένα κοριτσάκι από το Ισραήλ, που έκανε διακοπές στην Κρήτη με την οικογένειά της.


Δεν έχει διευκρινιστεί αν στην πισίνα που κολυμπούσε το παιδί υπήρχε ναυαγοσώστης, κάτι που θα διερευνήσει η προανάκριση που διενεργεί η Αστυνομία.

Σοκ στην Ελευσίνα: Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο...

Σοκ επικρατεί στην Ελευσίνα. Βρέθηκε νεκρός στην τουαλέτα ο προσωρινού χώρου κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου ο 52χρονος αλλοδαπός.

Ο άνδρας αντιμετώπιζε κατηγορίες για ασελγείς πράξεις σε βάρος γυναικών, ανάμεσα τους και μια ανήλικη.

Το πρωί, όταν στελέχη του Γραφείου Ασφαλείας εισήλθαν στο χώρο προσωρινής κράτησης του Κεντρικού Λιμεναρχείου Ελευσίνας για να παραλάβουν τον 52χρονο προκειμένου προσαχθεί κατά την αυτόφωρη διαδικασία στον Εισαγγελέα Πρωτοδικών Αθηνών, διαπιστώθηκε ότι ο κρατούμενος βρισκόταν χωρίς τις αισθήσεις του στην τουαλέτα εντός του χώρου προσωρινής κράτησης, έχοντας αυτοσχέδιο βρόγχο από σεντόνι τυλιγμένο γύρω από τον λαιμό του και δεμένο από επιτοίχιο σωλήνα. Κρήτη: Σοκ με νεκρό δίχρονο αγοράκι! Τι συνέβη;

Άμεσα ο 52χρονος διεκομίσθη με ασθενοφόρο όχημα του ΕΚΑΒ στο Τζάνειο Περιφερειακό Γενικό Νοσοκομείο Πειραιά όπου διαπιστώθηκε ο θάνατος του, ενώ παραγγέλθηκε η διενέργεια νεκροψίας – νεκροτομής.

Προανάκριση διενεργείται από το Κεντρικό Λιμεναρχείο Ελευσίνας.

Πηγή: protothema.gr

Σοκ στη Σύρο: Βρέθηκε νεκρός αγνοούμενος άνδρας!

Σοκ στη Σύρο. Βρέθηκε νεκρός ο αγνοούμενος άνδρας που μυστηριωδώς εξαφανίστηκε από το γηροκομείο Ταλάντων με άγνωστο προορισμό.

Σύμφωνα με πληροφορίες του cyclades24.gr, ο άτυχος 70χρονος βρέθηκε νεκρός το πρωί της Κυριακής (28/07) από άντρες της αστυνομίας, πίσω από τον οίκο ευγηρίας.

Να σημειωθεί ότι οι υπεύθυνοι του γηροκομείου από τη στιγμή της εξαφάνισης του 70χρονου ειδοποίησαν την Αστυνομία και χθες το βράδυ έγινε και επίσημα η δήλωση της εξαφάνισής του. Κρήτη: Βρέθηκε νεκρός μέσα στο δωμάτιο ξενοδοχείου ο...