Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Τραυματίστηκε ο οδηγός του δίκυκλου

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Μοτοσικλέτα παρέσυρε και σκότωσε ηλικιωμένο!

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη με έναν μοτοσικλετιστή να παρασύρει με τη μηχανή του έναν ηλικιωμένο, ο οποίος σκοτώθηκε!

Ο ηλικιωμένος προσπαθούσε εκείνη την ώρα να περάσει απέναντι τον δρόμο!

Ένας 76χρονος Σέρβος έχασε την ζωή του την Τρίτη στην Καλαμαριά, καθώς τον παρέσυρε μοτοσικλέτα.

Όλα συνέβησαν λίγο μετά τις 18.00, όταν σύμφωνα με πληροφορίες, ο ηλικιωμένος στην προσπάθεια του να περάσει τον δρόμο, παρασύρθηκε από μοτοσικλέτα που οδηγούσε 43χρονος Έλληνας, με αποτέλεσμα τον θανάσιμο τραυματισμό του.

Ο οδηγός της μοτοσικλέτας μεταφέρθηκε ελαφρά τραυματισμός με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Θρήνος: Νεκροί δυο αξιωματικοί! Έσπασε το σκοινί και έπεσαν από ελικόπτερο!

Πηγή: Thestival

Τροχαιό-σοκ στη Θεσσαλονίκη: Γυναίκα 9 μηνών έγκυος τραυματίστηκε και πέθανε το έμβρυο!

Τροχαίο-σοκ σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη, με μία γυναίκα 9 μηνών έγκυος να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της δεν τα κατάφερε και πέθανε!

Τραγική κατάληξη είχε ένα τροχαίο στη Θεσσαλονίκη, όπου μια γυναίκα που βρισκόταν στον ένατο μήνα της εγκυμοσύνης της, τραυματίστηκε μεν ελαφρά, αλλά το μωρό που είχε στη κοιλιά της, είναι νεκρό.

Το τροχαίο σημειώθηκε χθες το μεσημέρι λίγο πριν τις 16:30, στην παλαιά Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης – Σερρών, στο ύψος της διασταύρωσης με Κιλκίς, κοντά στη Λητή.

Τα δύο οχήματα συγκρούστηκαν με την γυναίκα να τραυματίζεται ελαφρά, αλλά λόγω της προχωρημένης εγκυμοσύνης της, μεταφέρθηκε αμέσως με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ στο Ιπποκράτειο νοσοκομείο. Εκεί, διαπιστώθηκε πως το έμβρυο που είχε στην κοιλιά της ήταν νεκρό, όπως ανέφερε ο ΣΚΑΪ.

Θρηνεί η Κρήτη! Νεκρός σε τροχαίο δυστύχημα!

Το ατύχημα έγινε κάτω από αδιευκρίνιστες συνθήκες, έχοντας θλιβερή κατάληξη για την γυναίκα που επρόκειτο να γεννήσει σε λίγες ημέρες. Η άτυχη γυναίκα ήταν στο αυτοκίνητο μαζί με το άλλο ανήλικο παιδί της, το οποίο δεν τραυματίστηκε.

Πηγή: iefimerida.gr

Τραγωδία στη Θεσσαλονίκη: Πέθανε πάνω στο τιμόνι οδηγός λεωφορείου!

Μια απίστευτη τραγωδία σημειώθηκε στη Θεσσαλονίκη το πρωί της Πέμπτης, όταν οδηγός του λεωφορείου, πέθανε πάνω στο τιμόνι.

Συγκεκριμένα, o 47χρονος άντρας, πατέρας τριών παιδιών, μόλις αντιλήφθηκε ότι δεν είναι καλά στην υγεία του, σταμάτησε το λεωφορείο στην άκρη του δρόμου, χωρίς να κινδυνέψει κάποιος επιβάτης. Στη συνέχεια, οι επιβαίνοντας στο λεωφορείο που αντιλήφθηκαν τι συμβαίνει κάλεσαν το ΕΚΑΒ.

Πέθανε πάνω στο τιμόνι οδηγός λεωφορείου

Θρήνος στην Θεσπρωτία: Έπεσε στον γκρεμό με το αυτοκίνητο και πέθανε!

Oι διασώστες που έφτασαν στο σημείο προσπαθούσαν να επαναφέρουν τον άτυχο άντρα που είχε χάσει τις αισθήσεις του για 50 λεπτά, ωστόσο δεν τα κατάφεραν. Στη συνέχεια, ο 47χρονος μεταφέρθηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο Παπαγεωργίου, όπου διαπιστώθηκε ο θάνατός του.

Πηγή: athensmagazine.gr