Εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στην Πάτρα - Την Πέμπτη θα γίνει η...

Τι αναφέρουν οι πληροφορίες;

Εξελίξεις με το νεκρό βρέφος στην Πάτρα - Την Πέμπτη θα γίνει η...

Εξελίξεις έχουμε με το νεογέννητο βρέφος που βρέθηκε νεκρό σήμερα το μεσημέρι σε παραλία της Πάτρας και συγκεκριμένα στα Αγυιά. Την Πέμπτη η ιατροδικαστική εξέταση στη σορό του για να δώσει απαντήσεις για τα αίτια θανάτου του.

Στο μεταξύ, στο πλαίσιο των ερευνών για την συγκεκριμένη υπόθεση, με απόφαση του διοικητή της 6ης υγειονομικής περιφέρειας, Γιάννη Καρβέλη, έχει διαταχθεί η διενέργεια προκαταρκτικής εξέτασης, προκειμένου να διευκρινιστεί κάτω από ποιες συνθήκες έφυγε μία μητέρα από δημόσιο νοσοκομείο της Πάτρας, χωρίς να έχει πάρει εξιτήριο.

Παράλληλα, το αποτέλεσα της ιατροδικαστικής εξέτασης αναμένουν και οι αξιωματικοί του λιμεναρχείου της Πάτρας, οι οποίοι έχουν αναλάβει τις έρευνες για την υπόθεση.

Ραγδαίες είναι οι εξελίξεις με το νεκρό βρέφος. Σύμφωνα με τις έκτακτες πληροφορίες που έσκασαν πριν λίγες ώρες και κάνουν το γύρο του διαδικτύου, βρέθηκε η μητέρα που έφερε στον κόσμο το μωρό.

Ομολόγησε η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό στην Πάτρα

Έσκασε τώρα η πληροφορία ότι η μητέρα του βρέφους που βρέθηκε νεκρό σε παραλία στην Πάτρα, ομολόγησε το έγκλημα της. Η γυναίκα έχει συλληφθεί από τους άνδρες του Λιμενικού και ανακρίνεται. Είναι 27χρονη με καταγωγή από την Ελλάδα.

Σύμφωνα με πληροφορίες, του thebest.gr, το μωρό άφησε στην παραλία η 27χρονη, η οποία πριν από μερικές ημέρες, γέννησε στο μαιευτήριο δημόσιου νοσοκομείου της πόλης. Πήρε εξιτήριο χθες και έφυγε από το νοσοκομείο μαζί με το μωρό της.

Άγνωστοι ωστόσο, παραμένουν μέχρι στιγμής, οι λόγοι που οδήγησαν να εγκαταλείψει το νεογέννητο κοριτσάκι της. Η ανάκριση της γυναίκας είναι σε εξέλιξη και αύριο αναμένεται να οδηγηθεί ενώπιον της Δικαιοσύνης για να της απαγγελθούν κατηγορίες

Η σορός του βρέφους μεταφέρθηκε στο πανεπιστημιακό νοσοκομείο Πατρών και αύριο, θα υποβληθεί σε ιατροδικαστική εξέταση, ώστε να διακριβωθούν τα αίτια του θανάτου του.