Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου: "Τις επόμενες ημέρες θα..." - Εξέλιξη της τελευταίας στιγμής

Η απόφαση του πιλότου

Αρθρογράφος: Youweekly Team
Youweekly Team
Συντακτική Ομάδα
Δικηγόρος Μπάμπη Αναγνωστόπουλου:

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Κέλλυς Χεινωπόρου στο Πρωινό, εξώδικο έστειλε ο Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, ο καθ’ ομολογίαν δολοφόνος της Καρολάιν στα Γλυκά Νερά, μέσω του δικηγόρου του, Αλέξανδρου Παπαϊωαννίδη στον εκδοτικό οίκο Παπαζήση, με αφορμή ένα βιβλίο, με τίτλο «Θανατική ποινή ή σωφρονιστική πολιτική;» του Θανάση Διαμαντόπουλου στο εξώφυλλο του οποίου βρίσκεται ο «Δράκος του Σέιχ Σου», Αριστείδης Παγκρατίδης και ο πιλότος.

Όπως αναφέρουν οι ίδιες πληροφορίες, ο συγγραφέας είχε τις αμφιβολίες του για το εξώφυλλο, ωστόσο αυτό ήταν ιδέα του εκδοτικού οίκου.

Ο πιλότος ενοχλήθηκε και γι’ αυτόν τον λόγο απέστειλε εξώδικο, κατά το οποίο ζητά απόσυρση του βιβλίου από τις προθήκες των βιβλιοπωλείων και αλλαγή του εξωφύλλου του. «Πέραν από το νομικό σκέλος, είναι δικαίωμά του κιόλας να μην θέλει τη χρήση του προσώπου του σε τόσο μεγάλο φάσμα.

Ο δικηγόρος του πιλότου μίλησε και για τις φήμες που ήθελαν τον πιλότο σε σχέση με ανήλικη (διαβάστε εδώ την καταγγελία της) πριν την Καρολάιν. «Δεν προέκυψε ποτέ κάτι τέτοιο. Τις επόμενες ημέρες θα κοινοποιηθεί εξώδικο σε συγκεκριμένο site που, πέραν από τις αναλήθειες που γράφει, έχουμε και την αμαύρωση της εικόνας του, χρησιμοποιώντας ψευδή γεγονότα» είπε ο κ. Παπαϊωαννίδης στο Πρωινό.

"Έκανα κτηvώδες σ#ξ με έναν δολοφόνο" - Νέα μαρτυρία σοκ για τον Μπάμπη Αναγνωστόπουλο

Λίγο μετά την βάπτιση της μικρής Λυδίας έσκασε βόμβα μεγατόνων. Σύμφωνα με νέο δημοσίευμα της εφημερίδας Ontime ο 32χρονος πιλότος, Μπάμπης Αναγνωστόπουλος, διατηρούσε σχέσεις με γνωστή τρανσέξουαλ της Συγγρού.

Στο «χτύπημα» της εφημερίδας στο πρωτοσέλιδο της υπάρχει ο υπέρτιτλος «Τι ακούγεται για τον Μπάμπη τον φονιά: ΓΟΥΣΤΑ και μαύρο χρήμα».

Στην υποσημείωση γράφεται για σκληρό ροκ γύρω από την προσωπική του ζωή, με την αφέντρα τρανσέξουαλ. Πρόκειται, σύμφωνα με το ρεπορτάζ, για την Εμμανουέλα, τρανσέξουαλ της πιάτσας της Συγγρού η οποία υποστηρίζει ότι η σχέση της με το συζυγοκτόνο πιλότο ήταν βίαιη, καθώς ο Αναγνωστόπουλος χειροδικούσε σε βάρος της.

Η ίδια μάλιστα μαρτυρά ότι μεταξύ τους αντάλλασσαν φωτογραφίες με άσεμνο περιεχόμενο στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης , τις οποίες έχει στην κατοχή της η ίδια.

«Όταν τον είδα στην τηλεόραση, πάγωσα. Έκανα κτηvώδες σ#ξ με έναν δολοφόνο», αναφέρει η ίδια, σύμφωνα με το δημοσίευμα. Παράλληλα αποκαλύπτει πως κατά τις συvευρέσεις τους η ίδια ήταν «η αφέντρα» και ο Αναγνωστόπουλος «η σκλάβα της».

Μπάμπης Αναγνωστόπουλος τρανσέξουαλ