Τετάρτη, 28 Σεπτεμβρίου 2022 | Επικοινωνία

Από αύριο Δευτέρα 6/12... - Θα επικρατήσει χαμός στα ταμεία των Lidl

Σούπερ προσφορές σε πολλά προϊόντα

Από αύριο Δευτέρα 6/12... - Θα επικρατήσει χαμός στα ταμεία των Lidl
ΚΟΙΝΩΝΙΑ 05.12.2021 10:41
Από Ελένη Ζουγανέλη

Απίστευτη είναι για ακόμη μια φορά η ανακοίνωση που έκαναν τα σούπερ μάρκετ Lidl Hellas. Όλοι οι καταναλωτές πρέπει να είναι προετοιμασμένοι να θέλουν να προλάβουν τις προσφορές που θα ξεκινήσουν από αύριο Δευτέρα 6/12.

Μετά το αδιαχώρητο που σημειώθηκε την περασμένη Παρασκευή και Σάββατο, η γνωστή αλυσίδα ξανά "χτυπά" με νέες μοναδικές προσφορές σε φρούτα, κρεατικά, λαχανικά και πολλά άλλα.

Συγκεκριμένα, θα υπάρξουν εκπτώσεις που θα αγγίξουν και το 37%. Μπορείτε να τις δείτε όλες εδώ.

Μερικές από τις προσφορές των Lidl που ξεκινάει από αύριο Δευτέρα 6/12

Προφορές στα Lidl από την Δευτέρα 6/12

Η ενημέρωση των Lidl για ψευδείς διαγωνισμούς

Η εταιρεία Lidl, όπως φαίνεται, εδώ και λίγο καιρό δέχεται αλλεπάλληλα χτυπήματα. Αφού ένα της κατάστημα χτυπήθηκε κάποιες ημέρες πριν (δείτε εδώ τι ακριβώς συνέβη), τώρα έχει πέσει θύμα διαδικτυακής απάτης.

Όπως αναφέρει και η ανακοίνωση των σούπερ μάρκετ που θα διαβάσετε παρακάτω, κάποιοι χρησιμοποιούν την επωνυμία της σε συνδυασμό με ψεύτικους διαγωνισμούς και προσπαθούν να αποσπάσουν προσωπικά στοιχεία από το κοινό.

Το τελευταίο διάστημα έχει παρατηρηθεί ραγδαία αύξηση ψεύτικων σελίδων ή λογαριασμών στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης που με την παράνομη χρήση του λογότυπου ή/και της ονομασίας της Lidl Ελλάς επιχειρούν να παραπλανήσουν χρήστες του διαδικτύου.

Συγκεκριμένα, με αφορμή κάποιον υπαρκτό διαγωνισμό της εταιρείας μας και με την πρόφαση ανάδειξης των νικητών ζητούν από τους χρήστες να εισάγουν προσωπικά τους στοιχεία όπως ονοματεπώνυμο, αριθμό τηλεφώνου κτλ.

Για τη δική σας προστασία, θα θέλαμε να σας ενημερώσουμε πως για όλους τους διαγωνισμούς μας υπάρχουν πάντα αναρτημένοι όροι στην ιστοσελίδα μας https://www.lidl-hellas.gr/ και η επικοινωνία με τους νικητές γίνεται πάντα με τη λήξη του διαγωνισμού και αποκλειστικά μέσω των επίσημων καναλιών της Lidl Ελλάς.

Δείτε επίσης στο Υouweekly.gr:

Σούσουρο στην αγορά με την είδηση που κυκλοφορεί για τα Lidl - Μαθεύτηκε

Θύελλα αντιδράσεων με την απόφαση των Lidl

TAGS
Share